Человек не терпит насилия!

Про FUCK Арсению Яценюку.

Зам. начальника “Кобры” просто перепутал Яценюка с Черновецким, и не сдержал своих чувств.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

137 ответов

  1. Можливо б пані Тетяну Монтян і попросити? Адже вона вже добре розібралася у цій справі. Ми з класом навіть назву придумали цій афері “ЯйцеПальцеҐейт”. Тим паче, що пані тетяна його й особисто любить, як пес ломаку.
    Дійсно, Яценюк своїми вчинками дескридитує суть паламентаризму. Йому не місце в парлменті, ба-більше, не місце йому сидіти в кріслі Голови Парламенту України. Ми усім класом прохали б Тетяну Монтян допомогти Дядюку Роману Вікторовичу стягнути за нанесені йому моральні й психологічні збитки з Арсенія Яценюка, які вартують десятки, якщо не сотні тисяч доларів. Ми б з класом наполягали також на тому, що своїми діями Арсеній Яценюк завдав надзвичайно великої шкоди репутації України на світовій арені. Необхідно, щоб Арсеній Яценюк зі свого гаманця сплатив у бюджет держави кошти за те, що він так осоромлює нашу країну перед усім світовим півтовариством.

  2. Мій однокласник вніс пропозицію: заявити від імені нашого школярського товариства розцінбвати вище написаний лист, як відкритий лист до адвоката
    Тетяни Монтян. Схвалили одноголосно.

  3. Школярык, здорово! Ты токо не обижайся на умные слова, но Тэтяна Монтяна одна, а роботы багато и йийи трэба робыты, а ще вона багатодитна маты, так шо , бойскаутцкая команда , жызнь нада стройить по тимуровскому прынцыпу.

  4. Добродію,Роботяго. Ви у пані Монтян в якості PR-офіцера? Вже в цьому руслі мовилось. Мовляв, ніколи, бо старі батьки і малі діти. Гаразд! Підшукаємо потерпілому Дядюку Роману Вікторовичу іншого адвоката. Ви не ображайтесь, шанований Роботягаго, ми ва також розумну річ скажемо. Гаразд? Справедливий суд над Арсенієм Яценюком повинен бути. Переконані. А долю пострадалого Дядюка Романа Вікторовича лишити на призволяще? То хай на вашій совісті це буде. Якщо таке поняття для вас притаманне?

    Вша позиція, шановний Роботяга для нас не прийнятна ні на йоту.
    Злочинець мусить бути покараним.
    Ми позавчора вже цей курс пройшли: “Пані Богатирьова не має часу для спілкування, бо вона не лише політик,але і мати й бабуся.”
    В аналогії! “До ющенка не придирайтесь бо в нього окрім президентства багато молодших братів, дітей та внуків”… (десь в такому дусі??? Роботяго?). І на Тетяну Монтян не “наїзжайте” (вибачте за цей нововульгаризм), бо в неї брак часу і батао дітей”. Тоді, не ображайтесь, Роботяго, треба Президента, Богатирьову, Монтян … усіх-усіх відправити в декретну відпустку! І Україні оголсити ДЕКРЕТНУ ВІДПУСТКУ?
    А не погано б звучало.
    УКРАЇНА НА ДЕКРЕТІ:)))

  5. Шановний Школяре, питання не в Тетяні. Якби пан Дядюк захотів позиватися до Верховної Ради — запевняю, що представника в суді ми б йому знайшли. Питання в іншому — а чи хоче цього сам пан Дядюк? Думаю (і навіть переконаний), що ні. Дядюку абсолютно все однаково, хто їздить на номерах, виданих колись на його “Опель”. І на його боці — великий і могучий принцип диспозитивності права, який стверджує, що будь яка особа вирішує на власний розсуд, чи порушено її право, чи варто це право захищати і якщо варто, то в який посіб.

    Якби Яценюк їздив на моїх номерах — я б його порвав, як мавпа газету. А за громадянина Дядюка щось вирішувати ніхто з нам права не має.

  6. Все у нас через жопу делается. Даже “Кобру” через жопу разогнали. Это была жопа Сени. Если куча высокопосадовцiв на Коллегии обсуждали темы: как “факнули” задницу Арсена, то всех их к нам. Диагноз ясен всем.
    Адрес прежний: Канальчикова дача.

  7. Насчот ДЕКРЕТУ — у точку, в 1917 году ДЕКРЕТНЫЙ отпуск замутили, роды , правда, тяжолые были, крови многа было пролито, гинекологи матку наизнанку вывернули и начали в ДЕКРЕТ загонять через принудительные сношения с козлищами. У нас, Школярыку, шо не ДЕКРЕТ, так по концовке жоппа либо на фашыстский хрест, либо пока жареный петух не клюнет некатарых. Так потом… вобщем, всё по кругу. Шо касаетца Монтян, то без претэнзий на пиарство и без умничания скажу прямо: имеетца определьонный объйом конских сил. Канешно, ежли Тэтяна потянет, то честь ей и хвала и уважуха рабочего народу. Тока нада панимать предел загрузки хуры, а патом нада впрягать есчо коняку, з которыми на Вкрайине напряг. Сравненье з Ющенко и Богатырёвой не принимаю, бо они державные деятели, их отмазки на личняк не катят, вона Юля спит у кабинете. Так шо, Школярыку, не серчай, тока в здешней школе не знаю шоб з когото собирали “на шторы или подарки вчытелям”. Вобщем, ежли ты меня не панимаеш , то , в принцыпе, с тобой согласен , ты ж в курсе.

  8. Дополнение: Президент обязал Премьерку и огромную кучу начальников встречать и провожать его у трапа при вылетах не только за бугор, но и по Украине.
    Вопрос: Сколько часов в месяц Премьерка (остальные не интересуют) должна простоять у трапа встречая и провожая почетного президента дружественного блока? Особенно зная его традицию “задерживаться”. Бедная Юля! Вся остальная свита, указанная в приложениях, выложенных на Укр.правде, если ее поголовье умножить на часы простоя у трапа, а затем умножить на зарплатку за период стояния, целования, махания ручкой, то охренеет даже наш самый спокойный пациент. Нет, он просто возбудится и будет показывать всем “факи”, чередуя их с дулями.
    Сплошная психиатрия началась, причем, активно вытесняя политику, как таковую…

  9. Роботяго. Як того півня підсмажити якнайшвидше, бодай би він поклюював врешті-решт ті жопи? Чиї саме жопи клювати півень смажений вочевидь знає!
    А тутечки звиняйте добродію ласкавий, це вже ви самі себе почухайте за вухом.
    “Сравненье з Ющенко и Богатырёвой не принимаю, бо они державные деятели…” & “Ты токо не обижайся на умные слова, но Тэтяна Монтяна одна, а роботы багато и йийи трэба робыты, а ще вона багатодитна маты,”…
    Самі непоролись, вважайте надалі. Про те що роботи багато, не сумніваємось, а друга частина — це її приватне. Нам не потрібно знати, що вона багатодітна Мати, й іншим також:) Ми говоримо про Монтян — АДВОКАТА!
    Ви самі пані Тетяну під один гребінець з Ющенком — багатодітним батьком і багатоонуким дідом , та багатодітною і багатоонукою Богатирьовою зачесали. Ми ж бо переконані, що вона з тими вище названими “держдіячами” в радіусі одного гектару поля й до клозету не піде.
    Певне, Роботяго втомилися Ви від роботи? Якийсь ви нині нервово-розбалансований.
    Добраніч. У нас завтра чергова контрольна робота. І з понеділка також. Аж до Великодніх Свят.
    О! Якраз північ.

  10. [:to:]ВотЭтоФак
    http://www.pravda.com.ua/ ru/news/2008/3/5/ 72568.htm
    [:/cite:]
    Лєоніда Ілліча Брежнєва перед смертю переслідувала подібна паранойя.
    Кажысь приехал товарищ Ющенко.
    Того кого Бог хоче покарати — відбирає в нього розум. Хоча, … це вже давно трапилось. Жах.

  11. Нервово-розбалансованый? дажэ не замечаю такого. Хоть адвокат, хоть проффэсор не можэт быть одновременно на двух разных судах и читать одновременно две лекцыйи в двух разных залах по двум разным предметам. От!
    Обяснил как Мог (а Мога ты знаеш), чот, Школярыку, ты на свою волну выпал и плюсуеш без разбору. Один АДВОКАТ всех одновременно не защитит, не смотря на то што это было бы здорово, типа как Кашпировский.

  12. Роботяго, щось у дописі Школяра скубнуло ваше Еґо? Не вартує перйматись. Приймати так, неначе Вас образили. Ви у великій пошані серед нашого Школярського товариства.
    Школяр написав вірно в загальному. Добраніч.*)

  13. ПАРТИЙНАЯ ГИДРА
    Нечего на общество пенять, коли партия крива
    Когда лидеры существующих в Украине партий называют их «политической силой», они явно лукавят.
    В прошлую пятницу спикер украинского парламента решил приобщиться к прекрасному и принял участие в заседании координационного совета всеукраинского союза «Общественного парламента женщин Украины». В общем, совместил полезное с приятным. Но, похоже, Арсений Петрович настолько расслабился в женском обществе, что в какой-то момент начал откровенно заговариваться…..
    Назар БОЙКО
    06 марта 2008. 13:02
    http:// http://www.obkom.net.ua/ articles/2008-03/ 06.1302.shtml

  14. Давай, бо глючит. Текс стоит и не вниз не опускается. Курсор не двигается, и вырубается екран. Потом перезагруз.
    Скидывай, `~ всю статью.

  15. ПОРНО від Тетяни Монтян розшифровується як “Прискіпливий огляд роботи народних обранців”. Так що Ваш адмін хвилюється даремно — Ваша цнота не постраждає. Хоча я б таку адресу для сайту реєструвати б не став — саме задля спокою адмінів. Але наші поради Тетяну Миколаївну не цікавлять (у цьому питанні, принаймні). Ось текст її допису. Звісно, лінки в статті проявлятися не будуть.

    НЄ ПО СЄНЬКЄ ШАПКА

    Масштаб політичного діяча
    прямо пропорційний масштабу
    питань, які він «витягує»
    на принциповий рівень.

    Марк Болдирєв

    Чесно кажучи, я ніколи не сприймала таких, як Арсеній Яценюк – серйозно. В шкільні роки таких хлопчиків-цяць, як він, однокласники зазвичай ганяють пінками, а однокласниці – взагалі не звертають уваги. І навіть непересічний розум рятує таких діточок лише частково – допомагає уникнути зовсім вже відвертих знущань в обмін за дозвіл списувати домашні завдання.

    Думаю, всі зі шкільних років пам’ятають пацанів – маленьких, худеньких, кумедних, яким, між тим, особиста відвага, гострий розум, позитивність та адекватність самооцінки дозволяли бути не лише загальними улюбленцями, а й навіть неформальними лідерами. Але це, звичайно, не про нашого спікера, який, вступивши у доросле життя, шаленими темпами кинувся надолужувати недоотримані в дитинстві моральні дивіденди, на які він, на його думку, безумовно заслуговував – адже ж він такий розумний!

    Я дійсно щиро раділа, коли маленький Кролєг, з його «яскраво вираженою мозковою гіперактивністю на фоні затягнутого пубертатного періоду» — став спікером. Не тому, звичайно, що вважала його «пєлєвінською бєлошвєйкою», яка волєю судєб потрапила в публічний дім та займається там оральним сексом з коханим, що працює в цьому закладі водопровідником. Ні, ніяких подібних ілюзій я стосовно Арсенія Петровича не мала, тому що багато чого наслухалася про нього від людей, які з ним вчилися чи працювали, і всі ці люди одностайно характеризували його як типового політика, тобто, як казав той самий Пєлєвін – апріорі «б…дь та провокатора». Просто я щиро вважала, що він дійсно достатньо розумний, аби, на відміну від своїх колег по тераріуму українському політикуму, які живуть за принципом «все, відразу і негайно, а там – хоч трава не рости» — спробувати зіграти на перспективу, пожертвувати сіюсекундними тактичними дивідендами заради майбутньої Великої Стратегічної Перемоги. Перемоги як особистої, так і суспільної, здатної вивести Україну з тотальної управлінської кризи.

    На відміну від абсолютної більшості інших українських політиканів, Яценюк чудово розуміє такі концепти, як пряма залежність розміру ВВП від рівня формалізації власності, знає, чому найкращими ліками від всіх видів корупції є повна відкрита кадастризація та реєстризація всіх видів власності, а особливо – землі, а також прекрасно віддає собі звіт в тому, що тільки дотримання формальних «правил гри», тобто голосування депутатів виключно власними картками здатне врятувати український парламентаризм як такий. Тому що він – дійсно надзвичайно розумний та високоінтелектуальний «кіндер-сюрприз» — можливо, навіть найосвіченіший та найрозумніший з усього українського політикуму. І я дійсно покладала на нього якщо не великі, то доволі суттєві сподівання.

    Поки всі нормальні люди готувалися до зустрічі Нового, 2008 Року, я надзвичайно уважно стежила за Бюджетіадою-2008 та переживала одну з найбільших юридичних драм свого життя — мабуть, наступну після пріснопам’ятного рішення Верховного Суду України стосовно третього туру виборів в 2004. Можливо, мене знову майже ніхто не зрозуміє, як і тоді, коли я абсолютно точно в своїй статті «Законність справедливість: хтось з двох мав померти» спрогнозувала майбутній колапс судової системи, а надалі прогнозувала перетворення Ющенка в повного неадеквата та квазідиктатора, що докотиться до повного антиконституційного бєспрєдєлу та політичних репресій. Проштовхнувши ганебний Бюджет-2008, що брутально порушує Рішення Конституційного Суду, та дозволивши при цьому «багатостаночне голосування» (відновити в пам’яті Бюджетіаду-2008 по дайджесту стенограми можна тут – частини 1 ,2, 3 . Букафф багато, але воно того варте, якщо ви дійсно хочете оцінити нашого героя саме як спікера. )- Яценюк вбив будь-яку надію в наступні декілька років зробити якісний «перехід» від нині існуючого «дикого» парламентаризму – до більш цивілізованого. Він нівелював всі «плюси» дострокових парламентських виборів та посилив – «мінуси». Він, саме він – єдиний і неповторний — мав всі можливості не допустити цього. Такий шанс зазвичай випадає людині раз в житті, і ті, у кого вистачає снаги, завзяття, мужності та рішучості таким шансом скористатись – отримують реальну перспективу на майбутнє, навіть якщо пересічному спостерігачеві здається, що було зроблено фатальну помилку. Саме на такій точці біфуркації доля поставила Яценюка під час Бюджетіади-2008, а він — спасував. Це був той самий випадок, який чудово описаний в знаменитому одеському анекдоті: «Хто такий шлімазл? Це той, хто виграв в лотерею мільйон доларів, але… загубив лотерейний квиток!».

    Спробую пофантазувати, що б було, якщо б Яценюк повів себе так, як мусив би згідно своєї високої місії, Регламенту ВР та Конституції України, та не дозволив би «багатостаночне голосування». Ситуація з бюджетом тоді розв’язалася б таким чином.

    Коаліції довелося б зібрати всіх своїх членів в сесійній залі та влаштувати особистісне голосування на кшталт того, як за призначення Тимошенко прем’єром. Якщо б коаліції це вдалося (виключно своїми силами, чи то голосами, або з залученням представників інших фракцій) – честь їй і хвала, а також честь і хвала була б Яценюку, який показав би себе справжнім спікером, що пильно стежить за дотриманням «правил гри» та не дозволяє в парламенті, який він очолює – політичного чітингу. В цьому випадку політична та економічна відповідальність за бюджет лягла б на уряд, а також на тих депутатів (з числа «принципових» комуністів, зокрема), які також вирішили б за цей бюджет проголосувати.

    Ну, а якщо б коаліції не вдалося б чесно «протягнути» Бюджет-2008 – значить, така ціна цій коаліції. Депутатам довелося б домовлятись про інші «формати та рамки» співпраці – але не підкилимно, як протягом всієї попередньої української історії, а хоча б частково – публічно та відкрито. Адже який ентузіазм викликало чесне голосування за Тимошенко! Скільки сподівань було на те, що нарешті(!!!) депутати припинять порушувати Конституцію та голосуватимуть виключно власними картками, та нестимуть політичну відповідальність за це – зокрема, у випадку чого отримуватимуть «люлів» на кшталт тих, що дісталися на долю Івана Плюща за його «утримання» від голосування за прем’єра!

    Багато хто мені каже, що заради Бюджету-2008 можна було піти на будь-які компроміси. Ні, і ще сто раз – ні! Невже мало того компромісу (та його наслідків), на який пішло суспільство, сприйнявши «третій тур» без жодних засторог щодо того, що рішення Верховного Суду – незаконне? Невже досі не зрозуміло, що брехня та чітинг на такому рівні, що толеруються суспільством — це на порядки небезпечніше, ніж якийсь там жахливої якості Бюджет? До речі, Яценюк обіцяв, що «…1 березня ми будемо з вами розглядати вже Державний бюджет в новій редакції». Ню-ню, як то кажуть.

    Всі сподівання зникли, «як з білих яблунь дим», через ганебну поведінку Яценюка, який, без перебільшення – знищив тендітні паростки справжнього парламентаризму! Вибачте за пафос, звісно, але з пісні слова не викинеш. Так, я стверджую, що сьогоднішня парламентська криза виникла саме через малодушні, антиконституційні дії Яценюка під час Бюджетіади-2008. Тому що депутати зрозуміли, що можуть нєвозбранно робити в парламенті все, що їм заманеться, без проблем і будь-якого суспільного осуду плювати на Конституцію та Рішення Конституційного Суду (нащо він взагалі нам потрібен, в такому випадку?!), бо зі слабким, малодушним, керованим спікером можна взагалі не рахуватись. І всі подальші неодноразові заяви Яценюка про те, що він ніколи в житті більше не допустить «багатостаночництва» — не здатні викликати нічого, крім саркастичної усмішки. З цього приводу згадується анекдот про зайчика, який звалився в лісі в яму, стрибає-стрибає, а вистрибнути не може. Сидить бідний зайчик та й каже собі: «Ось ще трішки пострибаю, а якщо не вистрибну, то піду додому за драбиною». Пізно, пане спікере, пізно! Пізно пити «Боржомі», якщо нирки відвалилися…

    Як же могло таке статися з Яценюком, який подавав ТАКІ надії? Де поділися його перспективність, його непересічний розум та освіченість, його політична «чуйка», врешті-решт? Невже він не знав, не прорахував завчасно, до чого призведе ганебна Бюджетіада – як в плані його особистих перспектив як політика, так і для країни? Невже він всерйоз вірив у реальність здійснення неодноразово повтореної, в тому числі – і ним самим — мантри про те, що нібито до 1 березня країна буде з новим бюджетом, виправленим, доповненим, та таким, що не порушуватиме Рішення Конституційного суду від 9 липня 2007 року? Якщо вірив, то він – самовпевнений, самозакоханий, непередбачливий хвалько, розумові здібності якого були суттєво перебільшені. Якщо ж він сам собі не вірив, то він – такий самий брехливий та цинічний політикан, як всі інші – ті, від яких він так прагнув відрізнятись, та на контрасті з якими він і отримав свої величезні аванси.

    Саме для того, аби перевірити, що ж насправді з себе уявляє пан Яценюк – і як особистість, і як політик, я і погодилася представляти інтереси людини, на яку він публічно, в кращих традиціях молодшої групи дитячого садочку «Червоний Капелюшок», за влучним висловом Володимира Бойка – поскаржився татусеві Ющенку. «Ябєда-корябєда, сольоний огурєц…» — не буду продовжувати і так добре відому всім з дитинства дражнилку Проаналізую краще поведінку Яценюка ПІСЛЯ того, як громадськості стали відомі пікантні обставини «справи про фак середній палець» — те, що протокол про нібито скоєне Олексієм Кожею адмінпорушення був складений «заднім числом»; те, що місцем нібито створення аварійної ситуації був зазначений неіснуючий будинок; те, що потерпілим по справі є співробітник УДО Ярослав Шуть, а зовсім не сам Арсеній Яценюк, як він про те стверджував; те, що номер принаймні одного з автомобілів супроводу спікера є «двійником» номера звичайного мешканця Броварів.

    Здавалося б, в такій ситуації, коли всі без винятку ЗМІ донесли до читачів-слухачів-глядачів ці смажені факти в усіх деталях; коли очевидно, що громадська думка аж ніяк не схвалює твою поведінку як чоловіка, і навіть Леонід Кравчук глузливо зауважує, що не варто ганьбитися та розповідати всьому світові, що тебе кудись послали – треба б попуститись, влаштувати «розгон» тим, хто тебе так бездарно підставив, та визнати очевидне… Саме так зробила б на місці Яценюка будь-яка розумна, передбачлива людина, що дбає про свою репутацію та перспективи.

    Що ж робить Яценюк? Він продовжує «лізти в пляшку», погрожує Кожі, роблячи неприпустимі у вустах чиновника такого рангу натяки, що він «щось» знає про нібито якісь чи то проступки, чи то навіть злочини екс-«кобрівця», заявляє про якихось п’ять свідків, які «всім все про Кожу розкажуть», а головне – підтримує без перебільшення злочинну заяву Гелетея про те, що нібито згідно Закону «Про оперативно-розшукову діяльність» є допустимим та нормальним для всіляких там автомобілів супроводу – «розсікати» на тачках з номерами-«двійниками».

    Кумедність та безглуздість таких заяв очевидна для юридично «просунутої» публіки, а «не просунутій» — журналісти дуже швидко розтлумачать це на доступному її розумінню рівні. Що, власне кажучи, вже блискуче зробив той самий Володимир Бойко в своїй трилогії «Синдром Яценюка: ні рожі, ні Кожі» (частини 1, 2 та 3 Я не вірю, що Яценюк, котрий вихвалявся особисто мені в прямому ефірі передачі «Свобода Слова» своїм червоним дипломом з правознавства — не здатен освіжити в пам’яті відповідні статті Кримінально-процесуального Кодексу України, Кодексу про адміністративні правопорушення чи пошукати в Законі «Про оперативно-розшукову діяльність» підтвердження того, що Гелетей збрехав. Я навіть переконана, що Яценюк саме так і зробив, але… чомусь продовжує нести оголтілу ахінею!

    То що ж це з ним? Що сталося з його непересічним розумом? Хто він – незрівнянний цинік чи самозакоханий бовдур, у якого «падає планка» та відшибає мозок, логіку та здоровий глузд, якщо зачеплене його самолюбство? Чим, як стверджують злі язики, і скористався Балога, «розвівши» Яценюка разом Ющенком та Луценком на всі ці дурниці, а сам при цьому залишився осторонь. Правда, Балога навряд чи розраховував, що «побічним ефектом» його провокації зі «спалення» Яценюка як перспективного політика та розгоном «Кобри» — стане привернення уваги громадськості до того, що країною «розсікають» 133 000 нерозмитнених чи навіть крадених автомобілів, на яких їздять різноманітні «недоторкані» з фальшивими чи чужими номерами, а спіймати їх можна лише в тому випадку, якщо вони скоять якусь ДТП. Що доводить, з іншого боку — непередбачливість Балоги, який так і не зміг піднятись вище свого «законного» мєстєчкового рівня.

    Особисто я поки що не зробила остаточних висновків, на відміну від Бойка, який б’є Кролєга нижче пояса пояснює поведінку Яценюка виключно банальним «комплексом маленького члена» важким дитинством та синдромом хлопчика-відмінника. Я ж шукатиму відповідь далі Бо повинна з’ясувати хоча б для себе, хто ж є «по життю» спікер українського парламента Арсеній Петрович Яценюк.

    ЗІ. Цікаво, чи знав Яценюк, «наїжджаючи» на Олексія Кожу, що той сам виховує 11-річну доньку, з якою він залишився після загибелі дружини в автокатастрофі? Якщо не знав, то це означає лише те, що навколо нього – суцільні вороги та лакеї, і немає жодної людини, яка просто_казала_б_йому_ПРАВДУ.

    Тетяна Монтян

  16. Кожа — дерьмо! Типичный продавшийся мент. Но и в репутации юного спикера проделана такая пробоина (ябеда-корябеда!), что заделать ее будет ой как проблематично! Прав Бойко В.: любой самый незаконный вопрос можно красиво решить законными методами, но в противном случае это чревато!..

  17. Никакой Кожа не продажный. Он просто герой нашего времени. палец он показывал не спикеру, а “крутелыку” с охраной. Ты бы отважился на такое ?

  18. Нет, уважаемый, палец он показал “лоху” на тачке попроще. У продажного — ПОРШ, а у “лоха” всего лишь ТОЙОТА.

  19. Предлагаю начальником ГАИ Леню-Космоса, а начальником “Кобры” Киндер-Олесю. Креатиффное ГАИ давно нужно стране.

  20. Пашли усе у кафе вместе, выпили за здравие, за упокой, подсчитали дебет-кредит и разбежались до следующего преставления.
    [:to:][:/to:]
    [:cite:]бойко проясните как идут дела ? Чем закончилась єта история ?[:/cite:]

  21. Розповідаю. Як ми пам*ятаємо, 12 березня мало відбутися засідання в Святошинському суді, куди ДАІ направило протокол про начебто порушення Кожею Правил дорожнього руху. А в тому протоколі – номер автомобіля, якому Кожа начебто перешкоджав, АІ 20 25 АС. Суд раніше постановив допитати як свідка капітана Гуриненка, який склав той протокол (а протокол насправді фальшивий, оскільки писався він через два дні після події на вимогу Яценюка), а також витребував з ДАІ інформацію про реєстрацію автомобіля АІ 20 20 АС (а номер на Лендкрузері Яценюка, також був фальшивим).

    Так ось, засідання 12 березня було зірвано, оскільки Гуриненко не зявився й навіть дав телеграму, що він госпіталізований (лягти в лікарню його примусило начальство, насправді Гуриненко здоровий, чого й вам усім бажає). А ДАІ запит суду щодо реєстрації автомобіля АІ 20 20 АС просто проігнорувала. Суддя направив повторний запит, а також звернувся в УДО з вимогою надати прізвища працівників охорони Яценюка, які, як стверджував по телебаченню сам Голова Верховної Ради, готові негайно зявитися до суду й виступити в якості свідків. Бо ніякі свідки від Яценюка в суд насправді не приходили.

    Тоді переляканий Яценюк кинувся до прокурора Києва Блажівського з проханням врятувати його від неминучої ганьби. З тим, щоби полякати Кожу, Блажівський наказав порушити кримінальну справу за фактом службової недбалості працівників ДАІ, які, бачте, неправильно склали протокол про адмінпорушення.

    Але це не все. 13 березня Кожу викликали на допит по цій феєричній кримінальній справі до Слідчог оуправління прокуратури міста, де його мали затримати як підозрюваного невідомо в чому — в сподіванні, що він посидить 72 години в ІТТ і відмовиться від ідеї судитися з Яценюком. Але Кожа пішов на допит разом з Тетяною Монтян, яка пояснила слідаку своє бачення конституційного процесу та наслідки неухильного поступу України в напрямку побудови правової держави. Одним словом, Кожа на свободі й очікує, що саме Яценюк з Блажівським придумають до наступного засідання в Святошинському суді, яке призначено, здається, на 19 березня.

  22. [:to:][:/to:]
    [:cite:]Но смешно — Кожу закрывать на 72 часа, за что? [:/cite:]

    Полякати. Щоби не вздумав подавати позов про поновлення на службі, а головне — позов про захист честі та гідності. У Яценюка просто істерика. Звісно, його охоронці прийдуть на суд і будуть розповідати все, що завгодно — що Кожа насправді керував винищувачем СУ-27 і перешкоджав автомобілю Яценюка, випускаючи закрилки. Але що Яценюк буде говорити про фальшивий номерний знак АІ 20 25 АС? Тому зараз він віситься, вигадуючи, як можна того Кожу нейтралізувати.

  23. Наскільки я чув від Тетяни, Кожа зараз кудись влаштовується на роботу й повертатися до міліції не збирається категорично. Мова йде про скасування наказу про його звільнення з формулюванням “за дискредитацію звання офіцера”, яке полягало в порушенні Правил дорожнього руху. Нагадаю, що Кожа 18 лютого подав рапорт про звільнення за власним бажанням, але рапорт не розглядався. Тож у випадку скасування чинного наказу буде змінені лише дата звільнення та формулювання.

  24. Я уточнив: дійсно, Кожа позиватиметься не про поновлення на службі, а про визнання незаконним наказу МВС про своє звільнення. Саме тому позов буде подаватися до адміністративного суду. У випадку задоволення позовних вимог МВС буде зобов*язано розглянути рапорт Кожі “за власним бажанням”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ