Человек не терпит насилия!

ДокуМЕНТооборот

13891Здравствуйте, уважаемая редакция сайта ОРД.     Предлагаем Вашему вниманию распоряжение МВД, которое выполняется в данное времявсем личным составом органов внутернних дел (оно прилагается к этому письму вкачестве вложенного файла). Наиболее итнтересным, на наш взгляд, есть правда несамо распоряжение, а приложение к нему, поскольку подобного документа, столькораз нарушающего права граждан, как этот документ, нами в последнее время невстречалось. Так, скоро государство, пожалуй, начнет применять тотальные обыскии пытки. А почему бы и нет? Ведь нарушив конституционные нормы, не так сложнонарушить нормы уголовного или уголовно-процессуального законодательства.     Просим Вас рассмотреть предложенный Вам документ и, если возможно, высказатьсвое мнение по его содержанию.                                                                   С уважением,   сотрудники ОВД, ищущие                                                                   справедливость

 


 


 


 


 


 


 


 


МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ


 


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


 


 


10.03.2005                                           м. Київ                                             № 164


 


Про стан підготовки та забезпечення


проведення позачергового атестування


особового складу ГУМВС, УМВС,


УМВСТ, вищих навчальних закладів


 


         Відповідно до наказу МВС України від 19.02.2005 № 115 у ГУМВС, УМВС, УМВСТ, вищих навчальних закладах здійснюється позачергове атестування особового складу. Вивчення матеріалів та інформації про стан цієї роботи свідчить про те, що переважна більшість керівників самоусунулися від виконання покладених завдань державної політики щодо очищення органів внутрішніх справ від посадових осіб, які своїми діями компрометують звання працівника міліції.


         Суть наказу на даний час до керівників середньої ланки та підлеглих працівників у повній мірі не доведено, спостерігається вичікувальна позиція, висновки формуються на підставі раніше проведених атестувань і не сприяють об’єктивності прийняття рішень щодо подальшого проходження служби окремими посадовими особами.


         Заходи атестування не стали дієвим підґрунтям для вивчення працівників міліції за місцем проживання, джерел надходження прибутків, наявності нерухомого і рухомого майна, корупційних та компрометуючих зв’язків, відомостей про дії, пов’язані із зловживанням владою, посадовим становищем, шляхів збагачення окремих осіб за рахунок використання підрозділів органів внутрішніх справ не за призначенням.


         Інформація керівників за вказаними питаннями до підрозділів внутрішньої безпеки не надходить. При цьому значно зросла кількість звернень та запитів народних депутатів України, заяв громадян про протиправні дії окремих посадових осіб органів внутрішніх справ. Анонімні повідомлення свідчать про незадовільний морально-психологічний клімат у міліцейських колективах.


         Порядні, чесні й професійні працівники не розглядаються як резерв та не призначаються на посади оперативно-начальницького складу органів і підрозділів внутрішніх справ, а в деяких випадках їх принципова позиція призводить до негативних наслідків у стосунках з керівництвом.


 


 


ВИМАГАЮ:   


         1. Начальникам ГУМВС в АР Крим, м. Києві та Київській області, УМВС України в областях, м. Севастополі та на транспорті, ректорам вищих навчальних закладів:


         1.1. Негайно заслухати керівників підрозділів роботи з персоналом про організацію проведення позачергової атестації особового складу органів і підрозділів внутрішніх справ. Надати принципову оцінку кожному.


         1.2. З метою всебічного та об’єктивного вивчення особового складу до матеріалів атестаційних листів працівників залучити:


         —  результати вивчення керівником структурного підрозділу особи, яка атестується, за місцем проживання;


         — думку колективу щодо доцільності подальшого проходження служби працівника в підрозділі;


         — інформацію про працівника, який атестується, зміни в анкетних і автобіографічних даних, доходи, зобов’язання фінансового характеру та майновий стан щодо себе та членів сім’ї, близьких родичів (додається);


         1.3. За наслідками додаткового вивчення особового складу під час проведення позачергової атестації, надавати підрозділам внутрішньої безпеки інформацію про випадки недбалого виконання працівниками своїх службових обов’язків, їх негідної поведінки в побуті, незадовільний соціальний і морально-психологічний клімат у сім’ях, а також матеріали перевірок звернень громадян про корупційні діяння чи злочини, інші правопорушення, що можуть негативно впливати на авторитет органів внутрішніх справ, для подальшої організації перевірки.


         1.4. До матеріалів атестування особового складу у термін, що визначено п. 1.5. наказу МВС України від 19.02. 2005 № 115, залучити відомості про працівників органів внутрішніх справ, відносно яких закінчені та проводяться вищевказані перевірки.


         2. ДВБ ГУБОЗ МВС України (Новіков О.В.) забезпечити супровід атестації та провести цільові відпрацювання ГУМВС, УМВС, УМВСТ, вищих навчальних закладів у межах компетенції й повноважень.


         3. Апарат Міністра (Шаповал В.І.), ДВБ ГУБОЗ (Новиков О.В.), Головний штаб (Мартинюк В.К.), ДРП (Курко М.Н.) МВС України:


         3.1. Силами спеціально створених робочих груп здійснити позачергове атестування керівного складу ГУМВС, УМВС, УМВСТ, вищих навчальних закладів.


         3.2. Апарат Міністра (Шаповал В.І.), ДВБ ГУБОЗ (Новіков О.В.) МВС України про результати атестування особисто доповісти до 30 квітня 2005 року.


         4. ДЗГ (Стогній К.П.) МВС України загальні результати атестування особового складу ГУМВС, УМВС, УМВСТ, вищих навчальних закладів довести до громадськості.


         Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.


 


Міністр                                                                                      Ю.В. Луценко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ