Человек не терпит насилия!

Київський обласний онкологічний диспансер придбав у оточення кардіохірурга Тодурова портативний ультразвук за 458 тисяч гривень

Київський обласний онкологічний диспансер 18 грудня 2017 року за результатами відкритих торгів уклав договір з ТОВ «Укрмедексперт» на поставку портативної ультразвукової діагностичної системи «Сlarius» на загальну суму 458 388 грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро». (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-11-06-001980-c)
У аукціоні взяли участь лише дві фірми ТОВ «Медгарант» та ТОВ «Укрмедексперт» які постійно приймають участь в тендерних закупівлях спільно. Жодне з товариств під час аукціону не змінювало своїх первинних цінових пропозицій. Заявка «Укрмедексперту» виявилась дешевшою на 1612 грн (0,35%).
Як показала практика проведення тендерних закупівель, тендерні пропозиції інших небажаних учасників у минулих тендерних закупівлях тендерними комітетами відхилялись.
Частки статутного капіталу ТОВ «Укрмедексперт», якому в цьому році виповнилось 2 роки, ділять між собою товарознавець Людмила Василевська (70%), хокеїст Олександр Батезатов (15%) та лікар-психолог Костянтин Поповичев (15%).
З моменту заснування у листопаді 2015 року, не маючи практичного досвіду роботи на ринку з продажу медичного обладнання та працюючи на цьому ринку фактично 1,5 роки, ТОВ «Укрмедексперт» отримало державних замовлень на загальну суму 132 млн грн.
Засновника та директора товариства Людмилу Василевську пов’язують з діючим керівником ДП «ДУ Інститут серця Міністерства охорони здоров‘я України», кардіохірургом Борисом Тодуровим. Людмила Василевська працювала на минулій роботі керівником відділу інтернет-продажів фірми ТК «Домашній текстиль», якою керує Алла Тодурова – дружина брата Бориса Тодурова хірурга Івана Тодурова. Після оприлюднення інформації яка пов’язує Бориса Тодурова та ТОВ «Укрмедексперт», фото Василевської прибрали з сайту.
Як повідомляли «Наші гроші», Людмила Василевська разом із Марією Святенко оформлювала проект землеустрою для маєтку Тодурових.
Перші замовлення медичного обладнання у ТОВ «Укрмедексперт» здійснювались благодійним фондом «Серце на долоні» для інституту серця. Фонд «Серце на долоні» заснований одноособово Борисом Тодуровим у 2010 році. На даний час засновниками фонду являються дочка Бориса Тодурова – Іванюк Наталія Борисівна та зять Іванюк Анатолій Вікторович.
ТОВ «Укрмедексперт» для штучного завищення цін на медичне обладнання в 3-5 разів та ввезення контрабандних комплектуючих виробів тісно співпрацює з офшорною компанією OU SOLIFINANCE, Tallin, Estonia (код реєстрації 10938664), яка пов’язана з адвокатом, керівником адвокатського об‘єднання «Правий Беріг» (код ЄДРПОУ 38205978) Гоголь Олександром Костянтиновичем.
Нагадаємо що журналісти в листопаді місяці 2017 року звинуватили кардіохірурга Бориса Тодурова та посадових осіб ТОВ «Укрмедексперт» у розкраданні бюджетних коштів на суму близько 3 млн. доларів США шляхом продажу медичного обладнання відомого виробника SHIMADZU CORPORATION, Японія.

За метеріалами пірозділу економічної та корупційної безпеки

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ