Человек не терпит насилия!

Трагедия на Десенке: продолжения не последовало

Відкритий лист від потерпілих:

Лавріненко Михайла Савелійовича

(інвалід І кат. наслідків аварії на ЧАЕС, пенсіонер)

мешкає: м. Київ. вул. Бальзака, 14, кв. 42

дом, тел. 547-63-80

Кошелевої Валентини Олексіївни

(учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 2 кат., пенсіонер)

мешкає: м. Київ, вул. Бальзака, 14, кв. 42

дом. тел. 547-63-80

моб. тел. 097-450-72-76

Кошелевої Світлани Володимирівни

мешкає: м. Київ, вул. Бальзака, 14, кв. 42

дом. тел. 547-63-80

моб. тел. 097-591-23-19

Марчук Вікторії Володимирівни

мешкає: м. Київ, вул. Бальзака, 14, кВ. 42

моб. тел. 067-422-75-19

21 травня 2009 року приблизно 0 19 год. 35 хв. в затоці річки Десенка, неподалік села Троещина у Деснянському районі міста Києва військовослужбовець СБУ — Дроботов С.А., керуючи моторним судном «МАХUМ 1800-МХ», на шаленій швидкості протаранив дерев’яний човен, в результаті чого трагічно загинула наша мама, дружина, бабуся — Лавріненко Ніна Павлівна, а батько — Лавріненко М.С. був травмований. Була порушена кримінальна справа за фактом за ст.. 291 КК України, перебуває в провадженні СУ ГУ МВС України в м. Києві.

Лавріненко Н.П. майже розірвало на шматки, але з судово-медичною експертизою ми так і не ознайомлені, тільки в нашій країні таке можливо.

Скоро буде рік, як трагічно загинула для нас сама рідна і дорога нам людина, а справа й досі не перекваліфікована відносно особи, яка скоїла цей злочин.Тому що Дроботов С.А. має велику підтримку від батьків:

Мати — Дроботова Т.Б. діюча суддя Вищого господарського суду;

Батько — Дроботов А.І. колишній депутат 3-го скликання, на даний час підприємець — бізнесмен.

Та й сам вбивця Дроботов С.А. обійма посаду старшого уповноваженого особливо важких об’єктів, старший лейтенант СБУ.

Мабуть має підтримку і від керівництва СБУ, тому що по цей час висновку службового розслідування, скоєного злочину, обіцяного нам на особистому прийомі у голови СБУ В. Наливайченка, ще в червні місяці 2009 року, ми так і не отримали.

І по цей час не знайшли можливості вбивця і його родина( батько є власником судна) висловити нам співчуття, а ще й навпаки приходили теща з сестрою та адвокатом від батька та запевнили, що вони люди дуже впливові і 200-300 тисяч знайдуть легко, щоб відкупити сина Дроботова С.А.

Сам Дроботов С.А. веде себе нахабно і турбує його тільки, щоб справа не дійшла до суду, бо кар’єра його рухне, а не те якого лиха, горя він нам заподіяв.

Звертаючись у всі гілки влади з клопотаннями, що могли допомогти всебічному, повному і об’єктивному слідству ми отримали відмови.

Слідчий СУ ГУМВС України в м. Києві не знайоме нас з висновками експертиз, зсилаючись на таємну слідства і керуючись вказівками вищестоящої прокуратури.

З 11.08.2009 р. була призначена судова-судноводійська експертиза у КНДІСЕ, виконання якої було призначено експерту-фахівцю Грищенко. З певних джерел нам стало відомо, що експертиза завершена. 6 місяців ми чекали висновок, а Грищенко за цей період двічі був по місяцю в відпустці, ще й в додатковій 2 — тижневій. З приводу навмисного затягнення експертизи вирішили звернутися до першого заступника директора КНДІСЕ Рувіна О.Г. 30.12.2009 р. в приймальний день з 16-17 год. черговий повідомив його з якого приводу ми звертаємось та почекати, простоявши годину нам черговий повідомив, що він нас не прийме, бо виїхав чорним ходом.

За висновком цієї експертизи повинно бути прийняте кінцеве рішення по справі, так нас повідомляли прокуратура м. Києва та Генеральна прокуратура. За пів року Грищенко сфабрикував завідомо неправдивий висновок на 1,5 аркушах, з якого ми зрозуміли, що звинувачені, як вбивця так і потерпілий наш батько, дідусь. Такий завідомо неправдивий висновок затягує слідство.

Знаємо вбивцю, а справа стоїть на місці, кому це потрібно, хто за цим стоїть? (Дуже впливові люди в цих гілках влади). Хто вирішує долю людей в нашій країні?

СБУ — де спокійно працює вбивця, а керівництво прикриває підлеглого, для кого існує така служба безпеки. Мабуть голові СБУ В. Наливайченко більш приємніш орден отримувати, ніж виконувати обіцянки дані горем убитим людям?

Суд — де повинна справедливо вирішуватись людська доля. Чи має право така суддя, як Дроботова Т.Б. вирішувати чиюсь долю, як що вона не змогла гідно виховати власного сина, та й сама не має морального етикету.

Депутат — батько Дроботов А.І., який розмахував своїм посвідченням на місці скоєного злочину. Чи має право він служити народу?

Всі вони присягають на вірність своєму народу, тільки і від разу забувають.

Звертались не одноразово до гаранта Конституції Президента України Ющенка В.А. за допомогою, але заходів вжито не було. Відписувались наші звернення до Генеральної прокуратури, Генеральна прокуратура до Прокуратури місто Києва, Прокуратура міста Києва до СУ ГУ МВС України в м. Києві, а СБУ відписувало, що це не відноситься до їхньої компетенції і направляли до Генеральної прокуратури.

Виходе таке замкнуте коло.

Так в якій країні ми живемо? В демократичній чи корумпованій?

Може ще прийдеться звертатися за допомогою в інші країни світу, бо тільки в нашій країні, знаючи особу, яка скоїла злочин, і досі справа за фактом, а не відносно особи.

Родина потерпілих

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. А чё тут комментировать? Потенциально каждый из простых граждан Украины находится на месте потерпевших и их родных. Давит “крутизна” простой народ не взирая на свои партийные предпочтения.

  2. никто нам больше не поможет-ни царь, ни бог и не герой
    дбьемся мы освобожденья своею собственной рукой.

    Всеобщая украинская забастовка- на железнодорожном и авиатранспорте, в портах и доках, на заводах и фабриках

    требовать смены системы:

    выборность городских и областных судей, прокуроров, начальников отделов милиции, необходимость возбуждения уголовного дела и определение виновных за отказ от этого под контроль присяжных. Снятие депутатской и судебной неприкостновенности под контроль присяжных.

  3. А ПОЛНЫЕ ДАННЫЕ ГЕРОЕВ:
    П.І.Б. Дроботов Анатолій Іванович
    Дата народження : 21.05.1951
    Місце народження: УКРАЇНА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ СТ. КАДАН

    П.І.Б. Дроботов Сергій Анатолійович
    Дата народження : 26.11.1983
    Місце народження: УКРАЇНА АВТОНОМНА РЕСПУБЛІКА КРИМ СІМФЕРОПОЛЬСЬКИЙ С. ДОНСЬКЕ

    П.І.Б. Дроботова Тетяна Борисівна
    Дата народження : 05.04.1962
    Місце народження: РОСІЙСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СВЕРДЛОВСЬКА М. СЄРОВ

  4. Дорогие товарищи! Если можно помочь, чтобы справедливость восторжествовала, подскажите как это сделать.

  5. Яка СБУ, яка прокуратура???
    Фільм-серіал “МЕЧ” доволі справедлививй.
    Цього мана треба судити по законанам Старого Заповіту!

  6. вы ублюдки конченые эти пидорасы бобла захотели а баба умерла не от лодки не *** было плавать в запрещеной зоне, семья Дроботовых честная и добропорядочная семья!!!! а та баба с дедом нажрались алкашня галимая и плавать пошли да это их растрелять надо ублюдков!!! и а каких деньгах идет речь?!!!!! а вы что коментируете вы бы видели эту семью алкашей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а дети их приходили и требовали денег от семьи Дроботовых и угрожали перерезать всю семью!!!! это нормально?

  7. К*Ф на вас молодой человек возбуждено уголовное дело по факту разглошение информации! этим занимаеться особый отдел МВД! вычеслин по ваше компьютеру!

  8. “(“Честный человек”)”, назови своё имя для нормального общения!!!
    Семья Лавриненко никогда не злоупотребляла спиртными. Касательно вопроса, кому и где можно плавать уже, думаю, дала экспертиза не в пользу преступника, т.е. не в пользу Дроботова-младшего (он же “контрразведчик” водных просторов р. Десенки). Касательно денежных требований к преступнику, так этот вопрос урегулирован законом и отображен в исковых требованиях.

    Такое впечатление, что Вы, “(“Честный человек”)”, были на лодке, но, струсив, сбежали.

  9. Я, считаю что пора всем дружно перед сном пожелать Дроботовым кары господней, за все беды которые они принесли людям. И будут они свидетельством для других таких-же как они, дабы последние успели стать перед богом на колени и избежать кары господней.
    Хотите помочь , давайте вместе перед сном подумаем – семъе Дроботовых кара господня!!!

  10. 7.04.15р. Дроботова винесла завідомо неправосудне рішення по справі 911/3548/14.
    Тепер керуючись її рішенням можна деректорам підприємств, за мовчазною згодою засновників,
    розбазарювати нерухоме майно і їм за це нічього не буде. В нашому випадку вона отримала купу
    грошей від забудовника і прийняла на його користь рішення в якому зазначено що договір
    суборенди земельної ділянки заключений деректором комунального підприємства без рішення власника (сесії депутатів) дійсний.
    Тепер місто Вишневе залишається без заплановоної лікарні і запланованих гепланом дитячіх садків і ще 1000 дітей не потраплять до дитячих садків.
    Дякувати інтернету, тепер ми точно впевнені що це дійсно покидьки!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

На блокпосту застрелили экс-зампреда СБУ Киева и области (ФОТО, ВИДЕО)

В четверг, 10 марта, около 18:00 в Дарницком районе Киева бойцы двух спецподразделений полиции расстреляли автомобиль Toyota на синих госномерах…

Помощник Кивы задержан при попытке бегства

Работники спецслужб Украины задержали руководителя депутатской группы Ильи Кивы в Полтавском областном совете, главу полтавская областной ячейки«Украинской федерации таиландского бокса…
НОВОСТИ