Человек не терпит насилия!

Шалені правники

img 20240405 162751 251В Голосіївському районі столиці трапилася безпрецедентна ситуація. Студенти одного із вишів вирішили провести «культурну» зустріч.

Так, увечері, 04 квітня, в центрі Києва сталася масова бійка за участю студентів-правників. Відповідне відео опублікувало співтовариство «Київ Оперативний». З ролика видно, що більше трьох десятків людей нападали один на одного з воплями, палицями, матама, толмутами кримінального та адміністративного кодексів.

Били один одного словами, плювалися, кидалися собачим лайном і валили на землю. При цьому, серед учасників бійки — більшість дівчата.

Слідчі Голосіївського управління поліції на Київщині розпочали розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу). Санкція статті передбачає покарання від виправних робіт до трьох років ув’язнення.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту. Як повідомляють місцеві пабліки, бійка трапилася між першою та другою групами студентів-правників, на фоні поділу питань з криміналістики для підготовки доповідей до семінару.

Внаслідок бійки значних ушкоджень дістали: співзасновниця та голова ГО «Всеукраїнська агенція інвестицій та сталого розвитку» а також ексзаступник міністра екології. Іх обох з тяжкими травмами психіки доставлено в екстреному порядку до лікарні Павлова, решту частини другої групи знімали з дерев та проводили екстренну евакуацію за допомогою пожежної команди Голосіївського району з дахів поблизу розташованих будівель.

Зловмисникам, з першої групи, у повному складі вдалось зникнути з місця пригоди.

Обставини справи з’язовуються.

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ