Человек не терпит насилия!

Как семья Павла Кириленко «обросла» многочисленной недвижимостью во время войны

190179875 966698987412522 8515664570614303492 n

Великий маєток та дві земельні ділянки під Києвом..
200 квадратних метрів офісної нерухомості в столиці..
Два кросовери..
Три квартири з паркомісцями в елітних ЖК Києва..
Та четверо апартаментів в Ужгороді..
Це — майно загальною ринковою вартістю у понад 70 мільйонів гривень, яким під час війни»обросла» родина новопризначеного голови Антимонопольного комітету Павла Кириленка.
Ми у Схеми: корупція в деталях — RFERL дослідили, що це майно, здебільшого оформлене на родичів дружини Кириленка (батьків-пенсіонерів та бабусю), сім’я придбала у період,
коли він очолював Донеччину та впритул до його переведення в Київ у 2023-му.
При цьому ніхто з родичів не має бізнесу, а офіційних доходів родини не вистачило би, щоб придбати все це коштовне майно.
Сам Кириленко в інтерв’ю Heorhiy Shabaev заявив, що джерело статків – це стартовий капітал родини, сформований ще у 90-ті, коли бабуся його майбутньої дружини вигідно продала акції заводу «Стирол» у Горлівці, які вона отримала як працівниця.
Ми поговорили з тодішнім керівництвом та співробітниками горлівського підприємства, звернулись за архівами в Фонд держмайна та Національний депозитарій.
Але знайти офіційне підтвердження цим операціям не вдалось.
Самі родичі Кириленка також не змогли надати жодних документальних підтверджень цій версії походження статків сім’ї, заявляючи, що.. «все залишилось в окупованій Горлівці».

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Тут недавно один з генералів виказував своє незадоволення суспільством, що не хочуть добровільно йти воювати… одне лайно другому не пахне

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ