Человек не терпит насилия!

ЗМІ знайшли ознаки маніпуляцій у дописах Шабуніна у соцмережах

Антикорупціонер Віталій Шабунін маніпулює юридичними тонкощами, коментуючи окремі законодавчі нюанси та політичні процеси, чим вводить в оману українців. На це звернули увагужурналісти «Українських новин», які проаналізували пост активіста у соцмережах.

У ньому Шабунін навів два приклади закриття кримінальних проваджень, причиною чого нібито стали «поправки Лозового-Іонушаса» до Кримінального процесуального кодексу.

Але журналісти знайшли докази і встановили, що обидва приклади не відповідають дійсності.

Так, Шабунін згадує про закриття справи щодо організатора схеми виїзду в Румунію для ухилянтів, які тікають від армії. Однак в судовому рішенні причиною вказується «неналежне виконання службових обов’язків прокурором по справі», оскільки він пропустив встановлені процесуальні строки. Тобто причиною закриття стали не якісь недоліки законодавства, а дії прокурора.

В іншому своєму прикладі Шабунін згадує справу Олега Татарова. Вона була закрита не за «поправками Лозового-Іонушаса», як стверджує антикорупціонер, а у зв’язку з відсутністю в діянні складу кримінального правопорушення.

«Вочевидь, Шабунін отримав «замовлення» на критику «поправок Лозового- Іонушаса», але неналежним чином виконав свою роботу», – роблять висновок журналісти.

Нагадуємо, що раніше Державне бюро розслідувань відкрило два кримінальні провадження проти Шабуніна: за підробку документів НАЗК і ухилення від мобілізації.

А ще раніше ексміністр охорони здоров’я Уляна Супрун визнала, що робота антикорупціонерів на Заході зіграла проти інтересів України під час війни. І саме через це партнери зараз не надають нашій державі зброю.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Наконец то, нашли зраника!!
    Ze-шобла не воры и предатели, УРА! Просветили, мне сразу стало легче. Когда татарову орден дадут?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Ексміністерка Супрун викрила Шабуніна та інших "антикорупціонерів" на брехні (Відео)

Супрун, по суті, знищує Шабуніна та інших так званих «антикорупціонерів», які до 2022 року їздили до США, де розповідали всім,…
Солдат Шабунін

Солдат Шабунін

Справжнім шоком для багатьох військовослужбовців, які з перших днів повномасштабної війни перебувають на фронті, стало оприлюднення декларації про доходи за…
Двоевластие. Почему Шабунин – тоже Президент? Мы его не выбирали

Двоевластие. Почему Шабунин – тоже Президент? Мы его не выбирали

То, как Владимир Зеленский испуганно прогибается под требования афериста Шабунина и компании – выглядит просто омерзительно. Мы не являемся сторонниками…
НОВОСТИ