Человек не терпит насилия!

Ексзаступниця голови ДПС України Наталія Рубан і незмінно прибутковий майновий стан її родини

Обшуки у колишньої заступниці голови ДПС України Наталії Рубан, проведені на минулому тижні детективами НАБУ у справі зловживання владою, ніяк не вплинули на майновий стан її родини.

Елітний автопарк, який складається виключно з нових Мерседесів, декілька земельних ділянок, житлові будинки в котеджних маєтках під Києвом, квартири в бізнес-комплексах Києва, заощадження на сотні тисяч доларів і реальні надходження декілька сотень тисяч гривень лише від оренди, підтверджують статус чиновниці, пише ВИЙ.

А ще Рубан має значну пенсію «за заслуги», рахунки в банках і виплати за викладацьку діяльність.

Між тим, НАБУ здійснила обшуки у деяких фігурантів справи (юрист ТОВ «Декоплюс» Василь Бартко), де було вилучено мобільні телефони з листуванням, що вказує на зловживання службовим становищем Наталії Рубан на посаді заступниці голови ДПС України (очолював Олексій Любченко).

Рубан допомогла київським забудовникам вирішити питання з перевірками та ухилитися від сплати податків.

Подякували їй ТОВ «Декоплюс» через зятя — Сергія Неділько, який у 2019-2020 роках став власником декількох машиномісць в ЖК «Французький бульвар- 2» за 7 млн грн.

Фокус в тому, що буквально через тиждень ці паркомісця були продані зятем уже по ринковій ціні – за 31,6 млн грн.

До декларації пані Рубан варто додати також знайдені кошти в сейфі зятя: $535 тисяч; 95 тис. євро, золото, монети та каміння. Зять — Неділько також в 2021 році став власником нежитлового приміщення вартістю 5,5 млн грн, а його дружина (дочка Рубан) – отримала майнові права у ЖК Signature Residence на суму понад 17 млн грн.

За цих обставин прямих підтверджуючих доказів, що вказують на участь Рубан у цьому процесі, — немає (окрім листування), тому закінчення історії цілком очевидне — квартира зятя може змінити власника.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НАБУ порылось в сейфе зятя экс-зампреда налоговой службы

Национальное антикоррупционное бюро и Специализированная антикоррупционная прокуратура обнаружили более 18 млн грн наличными и 85 грамм предметов, похожих на золотые…
НОВОСТИ