Человек не терпит насилия!

Пломбує лічильники у Тернополі: як Богомол пішов «на підвищення» у столицю (фото)

431229615 1292547591683119 2968942664964368470 n

Замість підвищення у Київ, колишній начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол став директором ТзОВ «Медіатор Тернопіль», фірми, яка має надавати інформаційні, а насправді надає послуги з розпломбування та опломування лічильників у Тернополі.
Згідно порталу «Опендатабот», 28 вересня 2023 року засновують фірму ТзОВ «Медіатор Тернопіль», яка має надавати інформаційні послуги, здійснювати обробку даних та розміщення інформації.
Серед засновників — Богомол Олександр Миколайович, колишній начальник поліції Тернопільщини, Павлюх Анастасія Володимирівна та Комендат Ігор Юліанович, колишній керівник податкової у Тернополі та Львові.
Директором компанії зі статутним капіталом — 30 тисяч гривень, станом на 4 березня 2024 року є — Олександр Богомол.
В тому ж «Опендатабот» йдеться, що фірма «Медіатор Тернопіль», яка має надавати інформаційні послуги, встигла виграти уже два тендери, оголошені КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» на послуги з розпломбування, опломбування водолічильників та запірної арматури на об”єктах замовника на загальну суму — 7 550 грн гривень.
«Медіатор Тернопіль» став переможцем у ще одному тендері на суму 99 900 гривень. Тут Богомол з підопічними буду надавати Послуги з юридичного представництва та юридичні консультаційні послуги серед осіб, уповноваженими законодавством України для управління майном багатоквартирних будинків у м.Тернопіль, що приєднані до системи теплопостачання та серед споживачів комунальних послуг.
Нагадаємо, 9 червня 2023 року «Тернополянам» стало відомо, що з посади начальника ГУ НП у Тернопільській області звільнили Олександра Богомола.
Власні джерела підтвердили інформацію, що Олександра Богомола звільнили за вказівкою Івана Вигівського, який з січня 2023 року тимчасово виконував обов’язки голови Національної поліції України.
В той же день після статті «Тернополян», Олександр Богомол зібрав прес-конференцію, де зауважив, що його не звільнили, а навпаки — запропонували підвищення на посаду вищу за рангом у Києві і скоро вже навіть відбудеться співбесіда.
Та до Києва Олександр Богомол чомусь не доїхав і працевлаштувався у Тернопільську обласну державну адміністрацію радником тоді ще голови ОВА — Володимира Труша.
Наприкінці грудня з посади пішов голова ТОВА Володимир Труш, і сьогодні він став викладачем на кафедрі фінансів ЗУНУ.
Разом з ним з посади радника пішов і Олександр Богомол, але знову не до столиці, а залишився в Тернополі розпломбовувати та опломбовувати лічильники на гарячу воду та тепло абонентам КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», яке є збитковим підприємством, однак за чієюсь вказівкою з міськради попри збитковість і шалені тарифи для тернополян там вирішили витратитись і на Богомола.
Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. В Моршині пломби с газових лічильників зривають Ze-зрадники з СБУ вже давно!
    Також Ze-зрадники з СБУ обилечивают перехід через кордон, якщо йде не через них, то… ми бачимо новини про «ухилянтів» !

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ