Человек не терпит насилия!

Абрамович, Вязьмикин, Шкода

Щодо призначення Елеонори  Шкоди в Дніпро. 

Бізнесмени-тіньовики Ігор Абрамович та Сергій Вязьмікін, які у перші дні війни втікли з України в Монако, через свого вірного помічника Олександра Ярмоленка (неодноразово помічений в Монако, приймає корупційні кошти в особистому офісі торгово-офісного центру «Гулівер»)- попередника Елеонори Шкоди на посаді директора департаменту контролю за підакцизними товарами Податкової служби України, організували таку кількість тіньових схем із підакцизними товарами, що інформація про їхню кримінальну діяльність вийшла далеко за межі України.

Весь нелегальний ринок тютюну контролюється департаментом контролю за підакцизними товарами ДПС.  

Підробки в основному виробляються на двух підпільних табачних фабриках у Винниках та Гощі. Якщо фабрика у Винниках для прикриття хоча б має власну лінійку тютюнових виробів, то фабрика у Гощі (власник Владислав Гельзін — теж член угрупування «Монако», власник сумнозвісної донецької тютюнової фабрики «Хамадей») створена на базі «Хамадея» лише для виробництва підробок світових брендів.

Головною фігурою цієї незаконної діяльності була Елеонора Шкода — директор Департаменту контролю за підакцизними товарами Податкової служби України (раніше працювала разом з Ярмоленком у податковій Донецької області). 

Потік хабарів від схем по алкогольній та тютюновій галузі та обсяг ринку підробок досяг таких масштабів, що під час візиту до України це питання вимушений був порушувати премʼєр-міністр Великої Брітанії Ріші Сунак, привʼязавши фінансову допомогу Україні у цьому році до ліквідації контрафактного виробництва.

Після цього відбулось термінове заслуховування керівніцтва податкої служби України на засіданні під керівництвом премʼєр-міністра Дениса Шмигаля та голови Офісу президента Андрія Єрмака. На цьому засіданні після розкриття деяких цифр Елеонору Шкоду було негайно звільнено.

2 січня 2024 року у податковій міста Києва, а також у податковій Київської області відбувались обшуки — на хабарі взяли інспектора з відділу перевірок обігу підакцизних товарів Управління фактичних перевірок, який за вказівками вищого керівництва вимагав кошти з мережі заправок. 

Контролювала роботу територіальних органів на той час Елеонора Шкода.

Та ось 23 лютого серед співробітніків податкових органів розійшлись сенсаційні слухи — Шкоду повертають та вона йде на підвищення – керувати Дніпропетровською областю, одним із самих великих донорів наповнення податками Державного бюджету.

23 лютого її призначили інспектором у податкову службу Дніпропетровської області і за наявною інформацією, найближчим часом вона буде призначена виконуючою обовʼязки начальника податкової Дніпропетровської області. 

Яких ще вам реформ податкової імені Гетьманцева не вистачає?)

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Полицейский с Лазурного побережья с российскими связями Сергей Вязьмикин всплыл...

Полицейский с Лазурного побережья с российскими связями Сергей Вязьмикин всплыл в «налоговой мафии» Журналистское расследование «Батальон Монако» наделало много шума.…

На Ровенщине пытались сжечь машину нардепа-"слуги"

В Дубно сегодня ночью подожгли автомобиль Skoda Karoq, принадлежащий народному депутату («Слуга народа») Александру Аликсийчуку. Как пишет Рівне вечірнє, о…
Розслідування DW: Найдорожча вілла Німеччини належить українському втікачеві

Розслідування DW: Найдорожча вілла Німеччини належить українському втікачеві

У баварському курортному містечку Гарміш-Партенкірхен продається найдорожча вілла Німеччини. Як з’ясувала DW, її власником є українець, який переховується від ошуканих…
НОВОСТИ