Человек не терпит насилия!

Росіяни відкрито демонструють контроль над Pin-UP і не бояться реакції української влади, — журналіст

Російські громадяни відкрито демонструють контроль над працюючим в Україні онлайн-казино Pin-UP, не остерігаючись уваги українських чиновників та правоохоронців.

Про це заявив журналіст Євген Плінський, коментуючи отримання росіянином Олександром Матяшовим, співвласником Pin-UP, нагороди в Дубаї для Pin-UP за кращий маркетинг у 2024 році, інформує Цензор.НЕТ.

Pin-UP Матяшов

За словами Плінського, вже майже півроку КРАІЛ ігнорує факти та листи від СБУ про російську архітектуру Pin-UP.

«Замість боротьби проти реального російського бізнесу в гральній індустрії, ми бачимо лише травлю конкурентів Pin-UP та створення під них реальної монополії», — заявив Плінський.

Нагадаємо, в Україні Pin-Up працює через дві юридичні особи — «Вікторія Софт» та «Укр Гейм Технолоджі». 8 листопада КРАІЛ анулював ліцензію ТОВ «Вікторія Софт» через зв’язки з Росією. 13 листопада 2023 року суд підтвердив це рішення і цим визнав обґрунтованим анулювання ліцензії через зв’язки з РФ.

Підставою став лист СБУ з листопада 2022 року. У ньому СБУ надало КРАІЛ дані про російські зв’язки «Вікторія Софт». За даними ЗМІ, 3 із 4 бенефіціарів Pin-Up мають паспорти громадян Росії.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Але ж воно не може існувати без дебілів, які зливають гроші в цю російську діру.
    Може требя ловити ціх дебілів та відправляти на нуль, щоб вони там спробували зіграти в рулетку

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ