Человек не терпит насилия!

Криворізька суддя дала вийти на волю ватажку наркоугрупування «Краснобалівських»?

img 20240216 090657 507
13 лютого суддя Криворізького районного суду Ганна Строгова замінила запобіжний захід фігуранту справи щодо наркоторгівлі Євгена Бібушка. Арешт без права внесення застави вона замінила на заставу у розмірі 1,2 млн грн. Наступного дня Євген Бібушко, ймовірно, вийшов на свободу під заставу. Про це повідомляють джерела СВОЇх.

17 учасників «Краснобалівських» затримали ще у 2021 році. Однак ватажок угруповання Бібушко продовжував переховуватися від правоохоронців протягом двох років. Його затримали співробітники Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області в Києві в листопаді 2023.

Затриманим оголосили підозру в участі в злочинній організації, виготовленні, незаконному зберіганні та збуті наркотичних засобів і психотропних речовин, а також незаконного посіву коноплі. За ч. 1, ч. 2 ст. 255, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу їм загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією.

Після затримання Індустріальний суд Дніпра обрав Євгену Бібушку запобіжний захід – арешт без права внесення застави. Згодом правоохоронці передали справу до голови Криворізького районного суду – Ганні Строговій. Вона розглядала справи й інших учасників угруповання. Виглядає так що вони також недовго пробули під арештом – не більше 9 місяців.

Як стверджують наші джерела, єдиний, хто сидів під вартою найдовше – до січня 2024, учасник, який дав покази під час досудового розслідування.

Згідно з відкритими джерелами, Ганна Строгова працює у Криворізькому районному суді з 2010 року. До цього була в Центрально-Міському районному суді.

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ