Человек не терпит насилия!

Розсадник корупції в МВС, або посібник як професійно дискредитувати Державну владу

Схоже що  в жанрі голлівудських фільмів , МВС проводить якийсь надсекретнтий експеримент   з вивчення  поведінкових рефлексів  особистості з психічними розладами , давши їй  керівні  повноваження, імплементувавши в державну службу.  Інакше як можна оцінити з позиції здорового глузду призначення на посаду т.в.о. начальника   ГУДМС України у Львівській області Зоряни  Булаш. Ця  одіозна персона неодноразово згадувалась у дописах журналістів  в контексті корупційних скандалів.  За відносно коротку службову діяльність вона встигла стільки насмородіти,  що в номінації  сморід  року могла б впевнено претендувати на призове місце.

   Волею проведіння , чи то нестримне  бажанням стати гвинтиком системи де вирішуються потрібні питання, Булаш  опинилась на посаді начальника юридичного відділу податкової  Галицького району м.Львова.  Тут  Зоряна  всім запам’яталась тим що в ході  гарячої дискусії  в неї  впала клямка і вона  наскочила   на  колегу по роботі  бажаючи його змасакрувати.  Кажуть що в ході двобою Зорянця  мало не повибирала  хлопу вочі.  Не зрозуміло  що здетонувало  той  вибух агресії, може забула випити пігулку або випила не ту ,   але неначе справжній нінзя  Зоряна  встромила пазурі в фейс  опонента  заподіявши йому тілесні ушкодження.   В рядах податківців зародилось занепокоєння  що   подряпаних пик може значно побільшати,  і Зоряні від біди подалі  дали моцного копняка, надавши імпульсу до нових звершень але вже поза межами податкової. 

   Ця подія аж ніяк не здемотивувала Булаш, а наявність моцних зв’язків у вигляді чоловіка  Дмитра Миськіва  який був заступником суворого відомства що  жваво гарує  під вивіскою Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної  поліції  України,  дещо пом’якшили  душок  від гопцаца на попередньому місцю роботи  і  Зоряну взяли  на посаду начальника юридичного відділу ГУНП України у Львівській області , при цьому маючи глибоко  в сраці конфлікт інтересів у зв’язку з наявністю контролюючих функцій у чоловіка та спільну роботу з дружиною.

   Замість того  щоб  збадатись  у психіятра  Зоряна з ентузіазмом   розвернула діяльність  відчувши себе в своїй стихії. Правда той ентузіазм до сих пір згадують  її колеги  по роботі,  а  радше потерпілі  від  мобінгу пришелепкуватої керівнички,   як моторошний  трилер.   Симбіоз невігластва і птаха в голові  Зоряни  попсували життя  багатьом, а декому навіть прийшлось звільнитись з роботи.  І може той птах в голові Булаш сидів би ціхо ,але при наявності високих покровителів  хвороба шпаківні почала прогресувати .  І тут для повноти палітри слід згадати ще один колоритний персонаж у вигляді заступника начальника ГУНП України у Львівській області   Владка  Ільчишина.  Для кращої візії цього суб’єкта слід зазначити, що це такий собі хруньо,  дивлячись на якого запитуєшся, що швидше трісне, пика чи срака. А  ще він перебуває в особливому статусі  кума  самого міністра МВС і дуже любить  Україну з свого затишного кабінету.  Так от,  Владко   мабудь зачарований екстраординарністю  Булаш,   а може  під дією підступних гормонів які стрикали його в різні місця коли він бачив Зоряну,  зафондував  їй  нового позашляховика, який  був куплений на гроші платників податків для поліційного управління щоб воно могло їх  мобільно  охороняти  на вулицях міста від кримінальних загроз . Отож в риторичному  питанні що важливіше,возити дупу  Зоряни,  чи охорона громадського порядку перемогла  дупа Зоряни. Смаженого в цій історії додає те,що  дотримуючись конспірації, мабуть проінструктована чоловіком, Зоряна  завбачливо міняла шпійонські номери на службовому авто,  які теж невідомо яким чином  до неї потрапили.  Але хтось  видно позаздрив такому щастю і  зурочив  файне життя Булаш,  , і  як наслідок вона вчинила автотрощу  розгаратавши  модного поліційного джипа та  ще й   машину тих самих  платників податків, за гроші яких поліції купили службовий позашляховик  , щоб та  забезпечувала  їхню  охорону. Такий собі яскравий парадокс. 

   Та ще більший  насерматер  був попереду, коли  після  всіх зашкварів  замість покарання, Булаш підвищили в статусі призначивши  т.в.о. начальника  ГУ ДМС України у Львівській області.  Отже  МВСУ в черговий раз пробило  дно анонсуваши повну зневагу до принципів законності  і суспільної моралі, перетворившись на приватний кооператив де все вирішують куми і  блатні  зв’язки.   Призначивши таке щастя на керівну посаду, керівництво МВС зробило персонал  ГУ ДМС України, заручниками  хамовитої  і психічно неврівноваженої особи.

   Отже пане міністре МВС і пане голово  ДМС України коли у вас горять вуха чи нападає гикавка, знайте то вас згадують і красно дякують  люди яких ви так феєрично ощасливили. Зробіть ласку і заберіть таку цінну кадру до себе в міністерство або в ДМС України,  щоб внести  яскраве різноманіття в рутинну роботу вашого відомства.  Припиніть робити експерименти над  Львівщиною  призначаючи некомпетентних людей, тим більше з психічними розладами . Багато професійних працівників або вже звільнились або планують звільнитись через постійний  мобінг з боку Булаш.  Комфортно себе почувають лише рішали, яким включили зелене світло зрозуміло з якою метою.

    На сьогоднішній день вже назбиралось багато фактів порушень як законодавства так і відомчих інструкцій пов’язаних  з цим  скандальним призначенням.  Намагання пропхати  Булаш, лише підніматиме градус протистояння і  дискредуватиме  державні  інституції   і  анонсовану  Президентом боротьбу з корупцією і  зловживаннями у владі. 

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ