Человек не терпит насилия!

«Вася с водокачки» опять унизил СБУ

658 0Сюжет Бигуса про ювелирную работу ДЗНД посмотрели уже все. Смешно, да. Бигуса с его тупым пафосом не люблю поэтому пересказывать не буду. Но с кафешками возле «конторы» стоило бы завязывать. Кацапы наверняка уже всех перефотографировали. А если ротация и плен? Сделайте уже курилки с кофе-автоматами. А то ведь «конторских» еще в «Дверях» палили, хотя они значительно дальше находились.

Но я не об этом. ДЗНД была структурой всегда убогой. А после ухода Цыганка стала просто днищем. Один алкоголик Дублык тянет на «премию Дарвина». Поэтому удивляться тому, что ДЗНД подписалась на эту самоубийственную затею – не стоит. Как и деятельности «технарей». Сделали «на отъебись» и не без собственного удовольствия.

Самый главный вопрос – почему на это пошел Малюк? Вопрос риторический, так как ответ всем известен. Малюк – умственно неполноценный мент, полностью зависимый как от Ермака так и от Татарова. Кстати, очень смешное оправдание Малюка документирования команды Бигуса.

«По имеющейся в СБУ оперативной информации, среди клиентов дилеров, через которых наркотические вещества поставлялись другим гражданам, оказались также, к сожалению, отдельные сотрудники Bihus.Info. В частности, один из операторов, фигурировавший в уголовном производстве о незаконном производстве, изготовлении, приобретении, хранении, перевозке, пересылке или сбыте наркотических средств, психотропных веществ или их аналогов», – заявили в спецслужбе.»

Забавно, Малюк до сих пор думает, что он служит в полиции. Потому что СБУ занимается только контрабандой наркотиков, а производством и продажей – полиция.

Об этом, кстати, пишет даже сотрудница ОП Виктория Страхова: «Василь Васильовичу, Вас поважаю, але Ви б або прес службу підслідності повчили, або вже не писали б про наркотики взагалі… Бо підслідність СБУ — 305 контрабанда наркотичних засобів…, а незаконне виробництво … — то до пана Клименка по 307.

Ps. А посилання на 359 КК після того, як Бігуси показали співробітників СБУ… Ви це серйозно…

***

Коментар пресслужби СБУ:

Протидія організованій наркозлочинності є одним з напрямів діяльності Служби безпеки України.

За наявною у СБУ оперативною інформацією, серед клієнтів дилерів, через яких наркотичні речовини постачалися іншим громадянам, виявилися також, на жаль, окремі співробітники «Bihus.Info». Зокрема, одна з операторів, яка фігурувала у кримінальному провадженні щодо незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Водночас Службою безпеки України відкрито кримінальне провадження згідно зі ст. 359 Кримінального кодексу України (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації). Проводяться відповідні процесуальні дії.

Керівництвом СБУ також прийнято відповідні кадрові рішення щодо Департаменту захисту національної державності та оптимізовано напрями його роботи.

Вважаємо, що незалежні медіа є невід’ємною складовою сучасного демократичного суспільства і жодні дії окремих людей не можуть кидати тінь на будь-яку з редакцій та ЗМІ загалом, а усі співробітники СБУ повинні діяти виключно на забезпечення захисту національних інтересів держави й суспільства та ефективно протидіяти ворогу.»

Василий Васильевич, а не противно вот так, как собачка исполнять любые прихоти Ермака с Татаровым? Понятно, что риски для себя и «конторы» вы просчитать не способны. Но вот просто не противно получать безумные задания от каких-то мошенников, волей судьбы оказавшихся у руля государствва. А если завтра Татаров вам прикажет свою собаку трахнуть, трахнете? Вобщем, если бы не война – было бы смешно. Однако, в нынешней ситуации – это страшно. Дебилы в ОП, дебил в президентском кресле, дебилы возглавляют силовые структуры. Как при всем этом Украина еще воюет? Только благодаря героям на фронте. Которых становится все меньше.

Зеленский обещает кадровые перемены в ближайшее время. Помимо Залужного – Кабмин. Может и Малюка снимут. Но, зная принцип подбора кадров Зеленским – следующий назначенец будет еще хуже. Или просто вернут Баканова?

Сергей Никонов, «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 21, Балл 4.57 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

30 ответов

  1. Дебил в президентском кресле, дебилы возглавляют силовые структуры, комитеты Верховной рады, министерства и ведомства, и для полного счастья им не хватает дебила в кресле Залужного — такова real politic Зе-власти

  2. Ну тепер тримайтесь! Сухачов всіх пересадить? Але Малюк йому пригадає матеріали НСРД, які спалили під Хмельницьким! Але і Сухачов може пригадати банківські скриньки і пограбовані мільйони на початку війни! А, що з цими провадженнями? Костін проясни ситуацію!

  3. Да ну его нахер , того зеленського, не хочеться його даже вспоминати в контексти ведущийся вийны.
    Бо для мене воно ЗЕЛЕНЕ ЛАЙНО !
    Про нього вже все видомо , в керуванни державою воно повний нуль.

    1. Цей зелений мерзотник не зупиниться поки не знищить Україну. Бо він чудово розуміє, що тоді доведеться відповідати за свої злочини по повній. Тому воно зробить все щоб Україна програла, а воно втече за кордон. Або ми його таки знімемо самі.

  4. Зеля, оставь генералов Залужного и Шапталу в покое! Кого ты вместо того же Шапталы- Арахамию назначишь что-ли? Ну назначь! А через месяц посмотришь из иллюминатора улетающего самолёта, что будет с Украиной, которую ты так тупо сдал пукину

  5. Зе вместе со своим патроном Ермаком добрались уже до военных и хотят ослабить и обезглавить ВСУ — кремль требует от них выполнить этот приказ. Они стараются… Но военные и народ украинский им этого не простит ! Зе пожалеет об этом…

  6. Психопати (владне кодло) вже давно дозволили ідіотам глузувати над бидло-масою, при цьому ідіоти не несуть реальної відповідальності а створюють тільки видимість її понесення. Така система вкрай зручна для психопатів, тому що ідіотичний чиновник завжди може бути відлупцьований своїм начальником а потім поглажений по голові.
    Основним завданням ідіотів, які управляють масою, є створення умов граничного дефіциту вільного часу у рабів, самоприниження, комплексу неповноцінності, що призводить до смутку, агресіі. В цілому це призводить до загального стану незадоволення життям.
    Вся сучасна соціальна система, в тому числі система освіти, ЗМІ, судова система, система покарань і заохочень — все це для того щоб пасти стадо. Система не може і не призначає на відповідальні державні посади реально творчу особистість, оскільки це не ефекктивно для системи і ослаблює її. На посади ЗАВЖДИ призначають або потенційних брехунів і крадіїв, або заслужених злочинців з підробленими дипломами і купленими орденами.
    В сучасному соціумі пастух призначає козлів пасти город з двоногими овочами, а собак приглядати щоб козли не переїдали, а тих козлів, які перестають козлити чи стають глухими — віддають на обід вовкам. Також пастух розповів двоногим овочам, козлам та собакам, що це все «дєрьмократія», але на кожному рівні вона має свої правові особливості — «основна дєрьмократія» це між двоногими овочами, за її виконанням мають слідкувати козли, між якими своя дєрьмократія — спеціально козлина. Вище дєрьмократія собача, ну і над собаками є хазяїн, який і є джерелом дєрьмократичних законів.

      1. Звідки отримує гроші бігус?)
        За що він отримує ці гроші?
        Яка кінцева мета цих амеробританських бігусів?)))

        Якби британська сучка Джонсон і ко не розвела Зе і ко то війна закінчилась в березні 22, без тисячі жертв і розрух.

    1. Звідки отримує гроші бігус?)
      За що він отримує ці гроші?
      Яка кінцева мета цих амеробританських бігусів?)))

      Якби британська сучка Джонсон і ко не розвела Зе і ко то війна закінчилась в березні 22, без тисячі жертв і розрух а то і не почалась

  7. НАДО дать задание трахнуть собаку,думаю у Васи получится!!!!!!!!а пот его на МВД переведем!!!!!!!!

  8. Грьобаний орд працює на жидву думки людей не цікавлять тількі брехня омана та підори на кшалт зєлі умєркі єрмака

  9. зєля пропідар підтвердив вже не раз що працює на мосад фсб цру контрольована війна розмінування Перекопа три місяці «не нападуть» -жид є жид юдомонголи росії «подякували» зєлє наркопідару -знищити погань разом з єрмаками рєзніковими умєрками -все юдобидло

    1. Підар, я тобі вже одного разу сказав замовкнути чи ти тупоголова москальська істота не розумієш української ?

        1. Весело спостерігати за приступом шизофренічної істерії у порохоботів, колаборантів і москальського іпсо, як вони свій вутрішній світ вихаркують на свої монітори)))

  10. Понятно, что вася долбоеб, а какие коментарии от таких же дятлов, ка будто сегодня вышел с 33 здания!!!

  11. що там аноньом зі своїм йобсо -підарок юдоазійський -повія тельавівська буде нагода -сдохнеш

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Татаров з партнерами прихватив держзавод «Буревісник» Укроборонпрому

Татаров з партнерами прихватив держзавод «Буревісник» Укроборонпрому

«Буревісник» користується земельною ділянкою площею 15,6 га в Києві на вул.Здолбунівська 2 (кадастровий № 8000000000:90:142:0003), на якій розміщуються нерухомі об`єкти…

Понад 10 топполіціянтів главку Нацполіції захистили дисертації за участі Олега...

Вище керівництво Головного слідчого управління Нацполіції, керівник поліції Київщини, інспектор кіберполіції та загалом понад десять посадовців НПУ виявилися пов’язаними науковою…
Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак: дружба з кримінальними авторитетами, підтримка підсанкційного бізнесу та коштовні авто поза декларацією

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак: дружба з кримінальними авторитетами, підтримка...

7 лютого 2023 року указом Президента України Лисака Сергія Петровича призначено головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації. До цього він з…
НОВОСТИ