Человек не терпит насилия!

ХАЛЕПА В МІГРАЦІЙНІЙ СЛУЖБІ ЛЬВІВЩИНИ

ХАЛЕПА В МІГРАЦІЙНІЙ СЛУЖБІ ЛЬВІВЩИНИ

Кому війна, а кому мати рідна. Цей крилатий вислів дуже яскраво ілюструє те,  що зараз відбувається в державних структурах, де позасідали рішали-спритники,  які користуючись тим що вся увага суспільства прикута до лиха,  яке прийшло на нашу землю, прокручують різні корупційні схемарі і цілком комфортно почувають себе у скрутні для України часи. Кожна з таких історій шокує своїм цинізмом і зухвалістю. Не виключенням стало і  поліційне відомство в кабінетах якого на привеликий жаль позасідало багато недолюстрованих ригівських посіпак , які переодягнувшись у вишиванки і надалі  живуть в парадигмі кримінально-мєнтовськоі  спільноти часів  януковича  зводячи нанівець всі анонсовані  керівництвом держави   антикорупційні  заяви залишаючи їх  просто пустими гаслами.

Черговим смородом потягнуло від “ блатного” призначення   т.в.о. керівника  ГУ ДМС України у Львівській області  Зоряни Булаш,  яка до цього ні дня не працювала  в зазначеній  сфері  і не має зеленого поняття в роботі служби. Можливо таким бонусом від керівництва МВС став зашквар на попередній посаді начальника відділу правового забезпечення ГУНП у Львівській області куди вона теж  була призначена  дивним чином,  і теж відразу на посаду керівника. Не поліція ,а просто  Хогвартс . Чудеса продовжились коли керівництво поліційного охфісу   виділило їй авто і не якийсь там  Ланос, а позашляховик Шкода Карок познімавши з нього мигавки і здерши надписи поліція, порахувавши мабуть,  що возити  дупу Зоряни важливіше ніж якась там охорона громадського порядку і боротьба зі злочинністю. Розчулена такою увагою Зоряна так полюбила авто , що  начисто забула,  що воно державне і юзала його, як своє власне.  Щоб  уникнути  зайвих запитань вона начіпила на нього шпійонські номери оперативного прикриття,  які  не значаться по базі і видаються тільки  відповідним службам для виконання  таємних завдань. Та чудеса скінчились коли в позаробочий час Зоряна скоїла дорожню пригоду і розвалила модну службову машину. Щоб уникнути відповідальності вона цю подію винахідливо приховала.  І все би було ціхо,  але інфа попала до злих журналістів, які і витягнули її на світ божий. Детальніше про це можна почитати в Zaxid net/.

Очевидними запитаннями в цій  історії є,  чому Зоряні передали позашляховик , який  куплений за гроші платників податків і мав інше цільове  призначення, та яка в цьому булла необхідність?  Якщо в поліції надлишок таких автомобілів , то можливо варто їх  передати  на фронт де їх так не вистачає, і  де вони можуть врятувати не одне людське  життя. Чому  Булаш  використовувала для власних потреб службове авто заправляючи його державним паливом ? Чому не маючи на це право, використовувала номерні знаки оперативного прикриття? Чому всупереч відомчим інструкціям намагалась приховати подію ДТП. Ці запитання є очевидними, але очевидно не для поліційного главку, а радше Хогвартсу на який він перетворився. Пояснення цим чудесам лежало  на поверхні. Гарі Потером і по сумісництву чоловіком Булаш  виявився  такий собі Дмитро Миськів,  який натхнено працював на посаді заступника начальника Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки  Національної поліції  України, однак через запит НАЗК про спільну роботу з дружиною та наявність контролюючих функцій ,  був  формально  переведений  у  Львівський державний університет внутрішніх справ. Зараз  Миськів працює на посаді начальника відділу Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки  Національної поліції  України.  Вся ця багатоходовочка була прокручена  для того,  щоб спантеличити НАЗК. Пан Миськів є  цілим профессором, (очевидно натхнений науковими досягненями гросс-професора януковича)  захистивши дисертацію у поліцейському виші. Тема  наукового витвору могла називатись, “Як професійно гамселити журналістів”  адже і така  оказія мала місце  в його послужному списку. Крім того з інсайдерських  джерел стало відомо,  що Миськів є вправним  “кришувальником”  і спецом по замовних  ”шмонах“ ,  що очевидно високо цінується  керіввництвом МВС. На жаль запит на такий вид послуг не відійшов в минуле.

Отже Зоряна дуже засмутилась , що розгаратала службову машину і щоб якось її розрадити Миськів чере свої крюки, чи то гаки в керівництві  МВС Украіни  з допомогою чарівної палички поклеїв посаду т.в.о. начальника ГУ ДМС України у Львівській області . Для статусності  події представляти Булаш приїхала ціла очільниця   Міграційної служби України.  До речі на новій посаді Булаш знову дали нову службову машину, яку вона вже теж встигла полюбити і пртхватизувати .   Крім того Булаш якимось  чудесним  чином попала на реорганізацію міграційної служби влаштувавши  дерибан посад.                                      Не маючи поняття в роботі підрозділу , і не володіючи інформацією про платоспроможність працівників,  до реалізації  бізнес плану Булаш залучила керівника  роботи з персоналом Людмилу Малярську , на прізвисько Люда-каса,  яка має напрацьований досвід з облаштування корупційних схем по витисканню бабла ще з роботи на митниці.  До призначення Булаш, під Малярською вже хиталось крісло,  але доля підготувала для неї Джек Пот у вигляді такого комерційного керівника. Погодивши прайс  Малярська-Булаш почали кувати бабло під надійним дахом Миськіва.  Цілком зрозуміло.  яким чином номінанти  на високі посади будуть відбивати  вкладені  кревні.. Слід зазначити,  що свою некомпетентність Булаш компенсує хамством , за що справедливо отримала прозвисько Халепа,  що дуже органічно відображає її сутність.

З початком війни більшість тих хто став до лав ЗСУ   своє рішення боронити Батьківщину пояснювали бажанням  відстояти світле майбутнє для своїх дітей і прийдешніх поколінь.  Чи є майбуднє в держави з такими Зорянами Халепами, Людами Касами і Дімонами Кришами? Чи за таке майбутнє віддають життя наші захисники?

Оцените материал:
54321
(Всего 12, Балл 4.83 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. У них не «хелепа»,у них ксьондз в автокатастрофе загынув.Та ще фонд сбирал на Мыколаевы подарунки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ