Человек не терпит насилия!

Хто кріппить «Парус»?

Антимонопольний комітет дозволив фірмі ТОВ «Ола Файн» придбати контрольну частку в компанії ТОВ «Парус Холдінг», яка володіє будівлею торговельно-офісного комплексу «Парус» – 75 тис.кв.м на вулиці Мечнікова, 2 у центрі Києва.

Власником компанії ТОВ «Парус Холдінг» поки що є Вадим Столар (нардеп опзж, партнер медведчука, дружок молодшого черновецького, засновник «Еліта-центр», екс-смотрящий за Києвом).

Столар чомусь продає «Парус», який він викупив у руського забудовника Вагіфа Алієва в січні 2021 року. Тоді Столар продав частину свого девелоперського бізнесу медведчуку і з бариша купив «Парус».

До війни «Парус» оцінювали в $200-250 млн.

Хто ж має капітал, щоб купити «Парус» навіть із значним дисконтом?

Бенефіцаром фірми-покупця ТОВ «Ола Файн» записаний КРІППА МАКСИМ ВОЛОДИМИРОВИЧ (1977 р.н.) через фонд «АРС КЕПІТАЛ».

Цей підпільний мільярдер з Броварів відомий також тим, що контролює 25% готелю «Дніпро», приватизованного в 2020 році за $42 млн фірмою ТОВ  «СМАРТЛЕНД».

Інші 75% готелю «Дніпро» контролює руська група бабакова-гінера-воєводіна (VS Energy, ОЗУ «цска-лужніки», мережа готелів Прем’єр палац).

Можливо, бабаков підставив фінансове плече Кріппі і в угоді по «Парусу»?

Взагалі, хто він такий цей Кріппа, щоб мільярдер та вице-спікер госдуми брав його в долю в готелі «Дніпро», ще й на 25%?

Кріппу називають кіберспортсменом (NAVI) та власником ігрових фірм GGBet та онлайн казино Вулкан. також у нього в Броварах є міні-ринок та клуб «Ягуар» (в партнерстві з прокурорським кланом Галайба). Але всі його офіційні юрособи навіть близько на дадуть йому власного капітала на купівлю «Паруса» та готелю «Дніпро». І це не рахуючи, що останнім часом він ще купив:

1 га землі та декілька будинків Промінвестбанку в Козині за $9 млн (ТОВ «Мідал»)

стоянку катерів на київській Теличці – це мінімум $1 млн (ТОВ «СЛВ-П»).

Звертаю увагу, що Кріппа через фонд «ДЕЛЬТА ІНВЕСТ ПРОЕКТ» був засновником фірми «Анріал» («Фоліо лекс») разом з Половко Масимом Сергійовичем (номінал Дениса Комарницького – київський смотрящий), та фірмою КУА «Промислові інвестиції» Івана Фурсіна (молодший партнер Фірташа-Льовочкіна).

Нагадаю, в 2020 р кріппо-бабаковська фірма  «СМАРТЛЕНД» приватизувала готель «Дніпро» за рахунок кредитів в банках:

— РВС-Банк, який був задіяний в захоплені бабаковцями готелю «Либідь»

— банк «СІЧ», який контролювали Фірташ-Льовочкін (через Дениса Горбуненко)

Ху із містер Кріппа?

Володимир Бондаренко

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Російський бізнесмен Токарєв намагається отримати українське громадянство, - Федоров

Російський IT-бізнесмен Сергій Токарєв, який у 2016 році потрапив під санкції РНБО, засновник інвестфонду Roosh, що є резидентом державного проєкту…
НОВОСТИ