Человек не терпит насилия!

Академія СБУ. Бути чи не бути

Добрий день, шановне панство!
Збираюсь вступати в цьому році, розглядаю «Академію СБУ», почитав тут форум ваш трошки про цей заклад, виникли питання.
1. Чи варто вступати на «Право 081» після ЗНО в вашу академію, чи краще йти відразу курсантом, в так званий «силовий» блок?
2. Які є pros/cons від цивільної спеціальності право та курсантом на 251 спеціальність?
3. Чи є поняття рекомендацій до служби в СБУ після «Право 081», чи ця привілегія лише для курсантів?

Прошу відповісти змістовно, без кібербулінгу і борис-юлінгу. Розглядаю ці обидва варіанти, не можу визначитись, є хист до права та юриспруденції, але і цікава служба як така.

Дякую за увагу

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

14 ответов

  1. Напишу тобі максимально честно, якщо в тебе є хист до юриспруденції то тут ти його просто втратиш, якщо хочеш щоб до тебе ставилися як до «шматка лайна» то тобі сюди дорога. Нічого пов’язаного з адекватною військовою службою тут ви не знайдете, це не типовий військовий виш, тут немає постійної практики поводження зі зброєю чи толкової тактичної підготовки тощо, єдине що ви будете робити тут по «кд» — це ранкові прибирання, абсолютно безтолкові наряди та безглузді управлінські рішення. До того ж ВЕЛИЧЕЗНИМ мінусом для вас стане те, що так звані «мазані» курсанти, які попадають в академію за допомогою зв’язків (так, з появою нового ректора академії зв’язки знову набули величезного сенсу, нажаль) будуть регулярно отримувати локальні «пільги» та не менш регулярно здавати все що відбувається у вашому колективі так званим «кураторам», і вигрібати потім будуть лише ті люди, які поступили сюди честно. І ЗАУВАЖУ: ніколи, просто ніколи не відкривайте інстаграм сторінку академії, адже це чистої води пропаганда) нічого з правди там немає. А і плюс до того, якщо ви цікавитесь спортом, просто знайте, немає жодної секції в академії, навіть просто м’яча для будь-якої командної гри знайти тут майже неможливо) А враховуючи часті закриття звільнень у місто, зі спортивними секціями дуже туго навіть в місті буде.

    1. Я вважаю, що Академія надає більшість умов для саморозвитку (що і є основною задачею ВНЗ) курсанта. Якщо є стержень проявляти себе та розвиватись, а не гнити, як більшість курсантів, що очікують просто піти в службу, і бути ніби-то нев’єбіческим оперуповноваженим без базових знань та інтелекту.
      Отже, Академія просто надає умови, щоб ти САМОСТІЙНО розвивався і в майбутньому працевлаштовує на гарантовану роботу, на якій ти вже проявиш те, чого навчився у стінах навчального закладу.

  2. Які ще «можливості для саморозвитку», тупориле ти створіння? Саморозвитку у вищому військовому навчальному закладі який виконує Державне Замовлення СБУ? Ти що таке вживаєш, бовдуре? Курсантам має надаватися якісна освіта! Компетентними викладачами, а не тим збіговиськом яке ти сюди натягав! І курсанти не мають відволікатися на господарські роботи, безглузді наряди і особисті забаганки керівництва! А іще курсанти мають бути РІВНИМИ, а не як деякі — з особистими пільгами завдяки тому, що батько начальник або що маму хтось з друзів Черняка «чпокає». І пана Малюка це все чудово влаштовує…

  3. Ну, якщо ти вирішив зв’язати своє життя з військовою службою, то в принципі твоє життя вже закінчилось, бо ним буде розпоряджатися держава і довбні, які нею керують. Перші два курси буде дуже важко морально і фізично. Чому? Недолугі рішення без логіки і сенсу. З третього по п’ятий курс час буде летіти і вже ні на що не реагуєш. Про особисте життя і підробіток за межами Максимовича 22 можна забути, але хто хоче, тей чудово все встигає. Після випуску або регіон, або Київ. Це вже як пощастить. В регіонах академістів не сприймають. Київ це каста недоторканних. Служба в столиці і в регіоні абсолютно різні речі.
    P.S. Твоє життя і лише тобі вирішувати, але варто розглянути ще якісь варіанти. В Україні є вдосталь хороших юридичних вишів.

  4. Для юридичної освіти вступай в ІПЮК для СБУ, там також є свої приколи, але все-таки краще, ніж Академія

  5. Можеш спробувати поступити у ВЮІ на 081 право, юр. базу вцілому дають не погану та і легче буде пройти чим в СБУ. А якщо прям палаєш бажанням пройти в СБУ то краще йди в ІПЮК
    Туди в 2023 році поступало меньше людей чим в Академію на 251 спеціальність. То я гадаю що і в 2024 році буде так само

  6. Курсант гарантированно будет служить, а у тебя так понял такое желание есть., а вот на гражданской форме обучения -негарантированно. Хотя конечно контактами ты обзаведешься, все просто, но не так просто ))).
    Плюс у тебя будет 5 лет выслуги, а это немало.
    Если говориь о юридическом образовании, то его как такого нету в Окодемии вообще. Ни курсантом ни студентом там ты его не получишь. Правильно сказали — Харьков, там хоть преподы с ведущего юрвуза страны читают даже у курсантов, а в Окодемии — неудачники-подполы с юридическим недообразованием.

    1. при черняке преподавание стало в разы хуже, т.к. понабрал очень много всякого сброда непонятно откуда и зачем, а главное — нах#я…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ