Человек не терпит насилия!

Пашковська, Білоус, Мостова — три вісники апокаліпсису в СБУ

Панове, офіцери! А чи замислювались ви хоч раз хто взагалі ті люди, які вирішують долі наших дітей при проходженні псих відбору та долі діючих офіцерів при переміщенні на посади???! А я от замислився, і що я вам скажу — ті люди, які очолюють цей славнозвісний підрозділ представляють з себе вищий рівень некомпетентності та низького професіоналізму, тупість в сфері психології.. От приміром, колишня очільниця псих служби пашковська, вона же тома сауна, вона же стара клімактерична сука мразь🤭 має «3-й» диплом з Шевченка, а нещодавно відправлена на тимчасовий відпочинок тобто розпоряд Білоус О.Д. взагалі до психологіі має відношення по стільки по скільки, за освітою математик, закінчила хіба що курси з психодіагностики, перелік можна доповнити ще однією «зіркою» садика Мостовою І.М., яка щоправда була викинута самою ж пашковською як непотреб у сміття — там ій саме місце🤓, яка вирішувала долі інших, будучи кандидатом педагогічних (математичних) наук… щось пашковська оточила себе суцільними математиками, певне ніяк не для здійснення психологічної діяльності, можливо вести підрахунки хабарів…)

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

35 ответов

  1. З Мостовою взагалі кумедно вийшло. Колишня найкраща подруга пішла нахуй за два дні до ветерана)))

  2. Згоден з автором на 100 відсотків, а ще додайте що білоус о.д. повна істеричка, любить та користується плітками, вічно оре. А стосовно дітей то ви самі винні, чого не піддавали сумніву їх висновки. чому не подавали запити. Чому допустили таку не прозорість. Вони тим й користуються. Всюди кандидат має право ознайомитись, або знати чому йому відмовили, але не тут, підніміть висновки й зрозумієте поний треш.

  3. В Уросі дійсно давно все вигнило — зверху від алкашки а знизу від поборів. Слава про хабарі під час оформлення до служби кілька років за межами Володимирської. Хочеш потрапити — плати. Є декілька точок входу: Біла, Железняк з Києва, сцикливий Герман — то вже хто як домовиться. Якщо ти вже в конторі і системний наркоман — теж не проблема. Дав на лапу — і все буде добре. Всі грошики роками стікаються до тамари, а вказівки виконує переляканий павлуша М, головний підробник перевірок людей за декілька років.
    На його совісті і пропущена агентура з рашки і наркомани і заказані завали нормальних людей хто не дав бабла. Підніміть його результати роботи подивіться і стане все понятно. Він усереться прямо у кабінеті. Навіть не добіжить до своєї електротачки у дворі яку купив за хабарчики.

  4. Пані, Тамаро! Вичищайте увесь непотріб з УРОС! Ви робите добру справу! ЦУ з Вами! А ті хто заздрять розумній та талановитій Леді будуть горіти в Аду!

    1. :))) весело у вас там в садочку, та так що аж леді з великої літери, а де курсив та підкреслювання? Га ксенія 😉

    2. Зважаючи на сумнівну репутацію нашого Тво, в слові леді варто замінити голосні та додати приголосну
      Хто не в темі, розʼяснюю: клікуха Тома сауна зʼявилась не випадково

  5. Звичайно, не всі Тамарині підлеглі такі як Павлуша, сцикливий Герман або шістка Жєлєзняк…
    Є ще інша категорія осіб — «збиті льотчики», у яких кишка тонка уйти в самостійне плавання, тож залишаються в підрозділі немов «бійцівська груша», слугують виключно для розрядки істеричної білявки… Персоналії згодом😏😏😏

  6. насправді вісник апокаліпсису в СБУ — це призначення на посади відвертих невігласів, починаючи з найпершої посади, та впевнено прогресуюча деградація керівного складу, який зе-леною рукою призначається всупереч здоровому глузду із найбільшого непотребу. Такого рівня знущання над особовим складом не було при жодному Голові, але цей зміг, це просто дніще…

  7. А ви подумайте яке це дніще призначати на керівні посади так званих «вершителів долі» людей, яких до того хтось не сприймав в всерйоз (бо висновки психологів завжди мали рекомендаційний характер), хтось відмовлявся їм платити за висновки і потрапляв в ту ще залупу, ігноруючи їх рекомендаціі і роблячи те що вважали за необхідне, а хтось просто біжав з того болота де мав необережність потрапити під їх керівництво та знайшовши прихисток в інш підрозділах… Не важко уявити рівень «отвєточки» пані Пашковської цим всім людям. А вона буде, щоб навіть ніхто і не сумнівався, варто лише подивитися яка травля відбувається в «садочку» неугодних..
    То ж на мою думку, саме правильне що міг би зараз зробити Голова, поки це кінцево його не дискредитувало ось такими призначеннями на вкрай відповідальні посади — підшукати пані Пашковській іншу посаду, де вона могла би проявляти всі свої знання та уміння, але подалі від доленосних рішень, які можуть призвести і не до одного ще самогубства..

  8. Завдяки садіку в контору не потрапили багато порядних людей, а натомість зайшло купа у.ї.б.а.н.і.в

  9. Компетентных специалистов в конторе не нашлось? Начали назначать ткнув пальцем в список кретинов?

  10. Ще пані Пашковська як почне тащити за собою на керівні посади в УРОС своїх вірних псів…то не оберемося лиха!! Пане Малюк, хіба Ви не розумієте, що психопатичних особєй з садіку не варто призначати керувати центральними кадрами… Моя Вам порада, будьте обережні з Пашковською та її кодлом, перепровіряйте всю інформацію, яку вона Вам активно навішує на вуха… Знаємо історії щодо неї, як підставила не одного керівника підрозділу..

  11. «Хіміон, вогню»
    Коли сказали робити ювелірку, але з обладнання видали тільки сокиру.

    Хоч напишіть знов про кредити- воно й позоритися тре до кінця, й читати буде прикольніше. Бо вже нема сечі терпіти ці борошна, як ви оту водяну бігунку з себе вичавлюєте.

  12. Рідної мови вчать мама з татом. Читати та розуміти зміст прочитаного вчать у молодшій школі.

    Втім, не кожне когнітивне порушення корегується. Навіть на ранніх стадіях усвідомлення себе, як особистості. Писати навчили — ото й добре.

    *Дійсно, може, вам сокиру видали, бо всі інші девайси можуть бути тільки ще простішими.

  13. Ксенія заспокійся, бабуля оксана вже зацінила (краще чаю їй завари та принеси), а для загального розвитку — лови.
    «Дієслова навчати, вчити в сучасній українській літературній мові після себе вимагають додатка в родовому і знахідному відмінках (навчати, вчити — к о г о? ч о г о? навчати, вчити — к о г о? щ о?); навчатися, вчитися — додатка в родовому відмінку (навчатися, вчитися — ч о г о?).
    «ВЧАТЬ»🤦‍♂️

    1. То що, про кредити покійних гімна на вентилятор більше не буде? А що ж таке? Не вдалося з банком домовитися? От біда, співчуваю.

      1. 100% що біда — порозводили дитячій садок.
        Треба буде, то зробимо. Оно вдячний Беня у люксі нудьгує. Й тобі добряче намалюємо, якщо будеш ротом не тільки їсти.

  14. низький рівень чогось там+психопатологічні хворі із манією вєлічія із садочка:

    А можна пояснювальну бригаду для нємєсних? а то ж дуже цікава тема як ручками психуйологів розвалять службу… які кредити і покійники, пані колготкіна чи хто там ховається під ніком киця-дриця? невже вже і самі жителі садіка почали читати про себе з випученими очима та горящим пуканом (бо знають шо все це правда на 95 відсотків) та вираховувати хто ж це написав про королєв та холуїв прісмикающіхся хгадості всілякі…і шо се взагалі відбувається в тому кублятнику….тіко і вміють шо чоловіків «каструвать» та й гарненьких молоденьких дівчат гнобить, особливо тих хто гарніше і розумніше за бахгінь?) йой чекаю на нову серію (статтю) пі.сі. виєбачте за мою українську, я ще тіко вчусь, тут же наче добре навчають?

  15. Якийсь ви депресивний. А це ж така позитивна інформація: що лежить, то ніколи не впаде.
    Може здатися дивним, що людина не вміє порвінювати хоча б з власним досвідом. Але, це тільки на перший погляд, , бо імпотенція, зазвичай, йде у комплекті із забудькуватістю.

    .

  16. Пашковська вже накапала, що заборонили мобілізованим вивчатись на контракт. Згоден що не всім його можна давати, але є дуже толкові які навіть краще за сидунів по 15 рочків

  17. А ну ка расскажи, черт дырявый, поподробней как тебя Медведчук в туза гатил? Очень интрестно…..

    1. Говорят туз у Саглая знатный, за ним Медведчук регулярно тоскует🤣🤣🤣 скоро все об этом узнают

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ