Человек не терпит насилия!

Руслан Тарпан та російськи наративи

Відомий бізнесмен-будівельник з Одеси Руслан Тарпан, котрого розшукує НАБУ та Офіс генпрокурора, два десятиліття просував російські наративи в Україні. Про це повідомляє Міжнародне детективне бюро Absolution.

Тарапан закінчив Одеський інститут народного господарства за спеціальністю «Економіст з праці». У 1990 році обраний депутатом Київської районної ради Одеси. З 1993 року працює на керівних посадах в будівельних організаціях міста. З 1994 року — депутат Одеської міської ради кількох скликань. У 1997 році — заснував інвестиційно-будівельний холдинг «Інкор-груп».

Ця компанія  фігурує у чисельних кримінальних провадженнях з привласнення майна. На сайті підприємства є великий перелік реалізованих проектів. Серед найвідоміших – реконструкція одеської інфекційної лікарні, реставрація Катерининської площі та відновлення там пам’ятника Засновникам Одеси (відоміший як пам’ятник Катерині II), реконструкція Староконного ринку, а також готелю «Велика Московська» на Дерибасівській. Всі комерційні об’єкти Руслан Тарпан забрав у свою власність

Пам’ятник Катерині  Тарпан будував нібито за власні кошти, але є версія, що гроші йому надали росіяни з так званого «Россотрудничества».  З появою пам’ятника була пов’язана одна цікава історія. За тиждень після його відкриття пам’ятника на фасаді будинку на площі з’явилися прикрашені вензелями ініціали РСТ (Руслан Серафимович Тарпан) та ЕІГ (Едуард Йосипович Гурвіц, тодішній мер).

Ініціали демонтували при наступному мері  до речі, справжня любов до росії допомогала Руслану Тарпану отримувати підряди в Одесі від проросійськи налаштованих мерів Олексія Костусева та Генадія Труханова.

Руслан Тарпан як палкий аматор «совєтчини» володів лімузином Йосипа Сталіна та брав участь у російських виставках — демонстраціях «російської слави». Бізнесмен лише з 2007 по 2018 рік придбав понад 40 колекційних машин і більшість із них знаходилося саме на території Росії, де їх за нотаріально завіреною довіреністю купував його водій-помічник.

Бізнесмен переписав на свою дружину (вже колишню) ТОВ «ЦАРСЬКА КОЛЕКЦІЯ ГОТЕЛІВ ТА КУРОРТІВ» з надання в оренду майна. Погодьтеся, назва каже сама за себе. Руслан Тарпан також підтримував відомих одеських сепаратистів та «руськомірцев» покійних краєзнавців Олега Губаря, Михайла Пойзнера та етнолога Олександра Пригаріна, котрий після початку повномаштабної агресії росії втік до Петербургу.

 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Новая помойка Абсолюшн? Главное громкое название придумать. Видать что то забористое употребляют

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ