Человек не терпит насилия!

День Незалежності

800x600 yjbnxj4eraslp1mcin2o

Лиш той життя й свободи вартий, хто йде щодня за них у бій

(Йоганн Вольфганг Гете)

Друзі, вітаю всіх з нашим великим святом! Щодня, щогодини, щосекунди нашої боротьби ми відчуваємо, що значить Незалежність для кожного з нас та для всієї нашої держави. Це можливість жити та розвиватися у вільній країні, це право говорити мовою своїх предків, це щастя бути собою. Але за все це ми змушені платити кровʼю.

Шануємо і пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя заради нашої свободи. Слава героїв, віра та любов надихають нас йти вперед, захищаючи свою країну! Цей День ми зустрічаємо з впевненістю у незламність нашої нації, у велич нашої країни і невідворотність нашого шляху до перемоги!

Зі святом Незалежності, вільні люди! З нами Бог, за нами Україна, з нами буде перемога!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. Так,сьогодні святкуємо 32 річницю Незалежності з сьозами на очах і смутком в душі.Хто просвіторе продав Крим та торгував Луганськом Донецьком,скажіть людям правду та подивіться в очі матерям які втратили своїх дітей на війні та бабусям які внуків відправили боронити Україні,чому Ваші вихованці в Монако та Відні воють в дорогих ресторах,казино на розкішних
    Яхтах підтримуючи пуйло?

    1. Тебе не в рот случайно «слили»? А то свидетели говорят, что «тот, кто всё видел» мощно выступал по оральному сексу в пассивной форме.

  2. Поки ви тут святкуєте і радієте, ставленник зеленожопої влади — Тарасик Висоцький завдав збитків державі у розмірі 62,5 млн гривень. Він закупляв іноземні продукти харчування для «Укрзалізниці» за завищеними цінами — кожен кілограм здорожувався на 100-150%, а отримані гроші виводились на закордонну компанію. Не лише один Рєзніков з яйцями по 17 грн та Єрмак з куртками на 33 млн долярів США для ЗСУ, знають як доїти Україну.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ