Человек не терпит насилия!

КОРУПЦІЯ В ЧІПБ

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) зацікавилося справою з питань привласнення коштів, які були виділені на будівництво гуртожитку в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля в 2000 роках. У матеріалах справи вказано, що тодішньому керівництву закладу були виділені кошти в сумі близько 14 мільйонів гривень (в еквіваленті на той час 7 мільйонів доларів США), що дивним чином зникли. За даним фактом слідчими органами проводиться досудове розслідування.

Також НАБУ перевіряє законність використання колишнім ректором (Шкарабура М.Г.) підлеглих на той час курсантів Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля у період 2003-2004 років для будівництва дач під Києвом високопосадовцям, в тому числі і зраднику України Медведчуку В.В.

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. Не піздеж,, був тоді курсантом коли посилали до Медведчука працювати, там ще син Підгорецького по п’янці залетів…

  2. Взагалі Шкарабура ще той підер, в нього на дачі постійно курсанти чергували , палили камін, прибирали…, не кажучи про вступну компанію, за яку він зберпв гроші….

  3. Взагалі Шкарабура ще той підер, в нього на дачі постійно курсанти чергували , палили камін, прибирали…, не кажучи про вступну компанію, за яку він зберав гроші….

  4. А масажиста , цілий старший лейтенант, яка до нього постійно приходили перед обідом, в спеціально облрудовану кімнату…)))), , по-моєму Марія….

  5. Ніколи не забуду, я як раз стояв на посту номер 1, коло прапора, Шкарабура вийшов із заступниками і кинув носки підгорецькому в лице, за то що той йому іх не постірав… Ще той підар був,…Ще живий , ніхто не знає?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ