Человек не терпит насилия!

Суддя Ковбаса пішов на пенсію

347408306 681039263827431 6444863769134881453 n

ВРП відпустила в почесну відставку суддю Ковбасу, який регулярно відмазував водіїв, що сідали за кермо в нетверезому стані. Але спершу про колаж.
Праворуч — внук ексголови МВС Білоконя, який в 2021 році в стані алкогольного сп’яніння, тікаючи від поліції, на високій швидкості врізався в стовп в центрі Києва. Внаслідок ДТП загинула 18-річна дівчина-пасажирка.
Ліворуч – власне суддя Вінницького міського суду Юрій Ковбаса.
Який між ними зв’язок? Річ у тім, що раніше цього ж горе-водія вже затримували за їзду в нетверезому стані. Справа потрапила до судді Ковбаси, який за 3 місяці так і не знайшов часу її розглянути, а тому закрив за закінченням строків. Якби Ковбаса позбавив Білоконя водійських прав, можливо, смертельної аварії в Києві можна було б уникнути.
То був не єдиний випадок, коли завдяки судді Ковбасі порушники уникнали покарання. Зокрема, Ковбаса розглядав справу водія, якого поліція зупинила з ознаками наркотичного сп’яніння. Ну а в суді водій пояснив, що поводився неадекватно, бо напередодні з’їв булочку з маком. І Ковбаса йому повірив та відпустив без жодного покарання.
Щодо судді Ковбаси у ВРП є відкрита дисциплінарна справа, але це не завадило членам ВРП відправити суддю у почесну відставку. З довічними солідними виплатами за наш з вами рахунок.
Прикро, що ВРП не зупиняє розгляд питань про відставки суддів, щодо яких є дисциплінарні скарги. Сподіваємося, що ВРП зупинить цю ганебну практику.
Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ