Человек не терпит насилия!

Бєня всьо

benya1

Чому я вважаю, що зірка Коломойського здається вже остаточно закотилася.

Нещодавно стало відомо, що Коломойський, Боголюбов та всі їх міньйони відмовились від свідчень у Високому Суді Лондона по справі Привату. Це автоматично означає, що Бєню чекає поразка у суді, питання лише в тому чи вона буде просто великою, чи буде прям критичною для виживання самого Бєні.

Багато людей задавало питання «а чого так сталося?». Бо Бєня ж витратив величезну кількість грошей та застосував весь свій вплив аби за допомогою української корумпованою судової системи розвалити позицію України у суді. Намагався захопили важелі керування НБУ та самим Приватом. Намагався зробити так, аби справа Привату не підпала під британську юрисдикцію. Загалом робив все, щоб показати, що питання Високого Суду для нього принципове. Він навіть зумів перенести розгляд справи у Високому Суді Лондону на рік, бо кому війна, а кому мати рідна. І тут, у критичний момент, дав задню. Чого так?

Відповідаю по порядку.

По-перше. Чому Лондонський суд критичний для Бєні?

Через суму, яка підвисла у Лондоні.

Справа йде десь про 3 мільярди доларів. Не така критична й сума для українських олігархів, скажете ви? Не зовсім. Справа в тому, що для того аби прийняти участь у суді Коломойський повинен був показати та ЗАМОРОЗИТИ для цього ті самі 3 мільярди баксів. Тобто це аудійовані, білі та чисті активи, які тепер неможливо на когось перекинути, бо діє фріз, тобто та сама заморозка. Простими словами арешт. Для Суду Лондону неможливо показати фейковий аудит та сказати, що Нікопольський завод феросплавів коштує мільярд баксів. Воно так не працює.

Важлива примітка. Ми не знаємо, що саме показав Бєня для фрізу у Лондоні. Це таємна інформація і суд її не розкриває. Здається вона відома британським представникам України, але вони також її не скажуть нікому.

Тут є дві точки зору на цю суму. Перша це умовна реакція Ходорковського у якого свого часу росія забрала мільярд баксів. Тоді адвокат Ходора сказав журналістам «Ви думаєте це останній мільярд?». Тобто ідея в тому, що Бєня просто поліняє на якісь гроші, а гроші в нього є. Або ще вкраде. Десь. Він вміє.

Інша точка зору каже, що 3 мільярди чистих баксів, які можна показати на Заході, це не тільки особисто все, що накрав та відмив Бєня за все життя. А і бабки багатьох його кентів і кентів Боголюбова. Ну наскірдувати яхт, віл, літаків, рахунків на 3 мільярди не так вже й просто, навіть якщо ти Коломойський та Боголюбов разом. Тобто це так би мовити общак групи Приват. І цей общак Бєня підвід під міжнародний фріз обіцянками, що він все порішає. Якщо рішення Високого суду буде на декілька мільярдів на користь України, то Бєня провтикав общаковське бабло. А вивести законно активи з під фрізу неможливо. Корона запам’ятає назавжди, що якісь тіпи нахлобучили їх суд.

Саме тому Бєня намагався якось там повпливати на перспективу Приватбанку у суді, щоб або унеможливити засідання, або зробити позицію Привату слабкою. Не вийшло і я дякую всім хто допомагав тиснути на українські суди, аби не дати Бєні порішать все тут. Дякую всім хто допомагав захистити Приват. Це і ваша перемога також. Ось так проста акція Демсокири під судом перетворюється на реальні мільярди.

Чому Бєня відмовився свідчити у Високому Суді Лондона?

Багато хто каже, що справа була в тому, що Бєня не може приїхати у Британію та дати свідчення. Але це не так. Високий Суд Лондона у порядку виключення дозволив і Бєні, і Боголюбову дати свідчення по відео. Тому справа не в тому, що Бєня ссить кудись виїхати з України.

Справа в іншому. І Бєня відмовляється свідчити у Високому суді не перший раз.

Справа в тому що лондонський суд приймає для розбору ВСІ види домовленостей. В тому числі, наприклад, усні. Тобто два поважних джентльмена можуть домовитися на словах про бізнес, і суд буде розбирати чи виконали вони угоду. Але з часів королеви Вікторії у Лондоні полюбили судитися не тільки британські джентльмени, а багато хто ще. Тому джентльменам там тепер не вірять на слово.

Високий Суд Лондону проводить багатогодинні перехресні допити всіх свідків. День за днем. Там сидять дуже якісні спеціалісти по допитам, які вміють встановити істину.

Ось вам нещодавній приклад.

Свого часу Мкртчан, Гайдук та Тарута просрали все, що у них було в «Індустріальному Союзі Донбасу» і вирішили продатися російському Євразу. Ну як продатися. Ну як Євразу.

ІСД на той момент був пачкою з під сухариків з величезними боргами і фактично мав від’ємну вартість. Борги були десь у 2-2,5 мільярди баксів. Росіяни б могли просто забрати ІСД за нуль. Але це ж росія. Звісно Євразу купувати ІСД не було ніякого сенсу. І Євраз нічого і не купив. Купив ВЄБ, тобто фактично кремль, навіть менеджери в ІСД сиділи не евразівські, а ВЕБовські. І купували не ІСД звісно, навіщо він кому потрібний, а купували важелі впливу на Україну(у вигляді працівників), Таруту та Юлію Тимошенко.

ВЄБ це такий російський фсбшний типу банк для саме таких справ. Комуністи його створили у його у 20х як зовнішньоторговий банк СРСР. Ну як створили – віджали. Перший голова ВЕБу – комуніст, секретар Комінтерну — диверійної організації комуністів. Другий голова – палач, голова революційного трибуналу росії, розстріляний. Третій голова – брат першої дружини Сталіна Сванідзе, також розстріляний. Ну і далі було якось так само.

По ітогу Тарута та Мкрчан разом з керівництвом та менеджерами ВЕБу(откати откатікі) отримали 8 мільярдів баксів під лише ПОЛОВИНУ ІСД. Бабкі розпиляли, мімоходом ще кинувши один одного. Тарута на ці бабки потім всю Україну своїми білбордами завісив.

У 2019 за цю оборудку у росії вирішили когось наказати. Бо на ВЕБ прийшов Шувалов і почав розматувати схєматози папірєдників. Керівників ВЕБу було наказувати ніззя, бо це скрєпа і поважні люди, і взагалі вони це робили за наказом зверху, тому на вибір могли впаяти строк або Таруті(який на той час був в Україні) або Мкрчану(який був у моськві). Не пощастило Мкртчану. Бо в цей момент Тарута домовився з росіянами, та типу виїхав в Білорусь, щоб дати російським слідчим свідченняна Мкрчана. Йшов 2019 рік. Свідчення Тарута дав, Мкрчан отримав 10 років і астрономічний штраф у пару сотень мільярдів російських фублєй. Суд над Мкрчаном був ЗАКРИТИЙ, бо там була ціла купа документів з грифом «секретно». Ну щоб точно ніхто не мав сумнівів як і навіщо ВЕБ купував ІСД. І що таке ВЕБ насправді.

Мкрчан, Тарута та ще один власник ІСД Гайдук ще до всього цього вирішили судитися у Високому Суді Лондона. Бо домовлялися вони про продаж ІСД на словах. Ну і кинули, звісно, один одного. І судитися вирішили у Лондоні, бо там розбирають і такі справи. І суд розмотав всьо. Тупо всьо. Виявилося, що Таруту у 2019 році нелегально вивезли з Білорусі в росію з його згоди, і вже у росії він давав свідчення представникам слідкому рф. А Високому Суду брехав. Виявилося що «структурував» кидок Тарутою Гайдука особистий палач Кадирова Адам Делімханов та його люди. Яких Тарута називав не кадирівцями, а «колекторами», лол. Загалом Високий Суд Лондона відмовив всім сторонам спору(бо ви ж обригані), а Таруту, через те що він брехав суду на допитах (цитата з рішення суду — plainly just not telling the truth), змусили компенсувати витрати всіх учасників перехресного позову. Ось так розматують у Лондоні. До кровавої бульки з носу. Тарута потім сказав що суд був «упереджений». Угу.

Як ми бачимо Високий Суд Лондона має колосальну кваліфікацію розкривати найскладніші справи. Саме через перехресні допити, залучення інсайдерів та свідків. Дістануть всьо з минулого, всіх опитають і якщо ти там десь брехав то на п’ятому восьмигодинному допиті ти попливеш. Там просто не вийде брехати, бо це розкриють і витягнуть інфу. І всі результати після допитів БУДУТЬ ОПУБЛІКОВАНІ.

Саме тому Пінчук, який подав у Високий Суд Лондона позов проти Коломойського за Криворізький комбінат, отримав мирову угоду від Бєні, подробиці якої потом частково сплили у Панама Пейперз. Як тільки справа дійшла до того, що Коломой з Боголюбовим повинні були давати свідчення, вони здалися і пішли на угоду. І повернули Пінчуку якісь активи. Саме тому, що розуміли, що перехресний допит не витягнуть, і Пінчук їх вгатить вже на два мільярди баксів, а не на сотні мільйонів. З цікавого – справу Приватбанку від України ведуть ТІ САМІ юристи, які колись вели для Пінчука справу по комбінату — Хогани. Тобто кейс успіху є.

Звісно, що менеджмент сучасного Приватбанку ні на яку мирову угоду з Бєнєй не піде. Корпоративне управління as is. Як не піде на угоду і влада України, яка віджала у Коломоя Укрнафту і багато чого ще, і яка забрала у Коломоя українське громадянство(офіційних підтверджень виключення Бєні з українського громадянства все ще нема). Звісно, що і Порошенко і Гонтарева легко дадуть свідчення у Суді Лондону, про те як націоналізовували Приват. Їм нема чого приховувати. Вони робили свою роботу.

Всі проти Бєні. Всі.

Піти у суд і розповісти під запис, що вони робили з Приватом Бєня та Боголюбов не хочуть, бо розуміють, що всі ці матеріали отримають хлопці з ФБР. І далі буде гірше. Можуть навіть обійтись без екстрадиції, просто вивезуть на нейтральну територію і забудуть у багажніку.

В мене була пересторога, що Бєня та Боголюбов відмовляться свідчити особисто, та виснуть якихось фунтів з Привату, які дадуть свідчення в режимі «тут я був про це скажу, а тут не був і не скажу». Дубілета старшого, наприклад. Але ніхто з їх фунтів вочевидь також не погодився давати свідчення, бо ФБР не спить. Наговорити на гарантований строк та екстрадиції не бажають навіть люди з паспортами Ізраїлю. Схема розсипалась, всі рятують власні дупи і сидять на них рівно.

Відмова давати свідчення це автоматичний програш у справі. Тепер Високий Суд буде розглядати лише свідчення української сторони. І виходити з позиції, що аргументи опонентів скоріш за все брехня, яку вони навіть не здатні підтримати свідченнями особисто. І все питання лише в тому скільки грошей з 3 мільярдів баксів Суд присудить Україні. Сподіваюсь що позов буде підтриманий на 100%. Але може бути, що завгодно. Бо навіть податися в Високий суд довелося за допомогою складної юридичної казуїстики. Як я вже казав, активи перед початком суду потрібно було показати, Бєня їх показав, і це, на мою думку, величезні гроші. Після того як Україна їх отримає, а Бєня втратить, йому глина. Від власних кентів, яких він підписав на цей блудняк.

На мою думку це кінцева зупинка для Бєні. Він кидала для своїх. Людина яка забрала в них все, що було награбовано та виведено за кордон. Все на що повинні були жити вони та їх нащадки.

Звісно українські олігархи не такі люди, яких просто позбутися. І не з таких замєсів виходили з перемогою. Але зазвичай вони це робили, бо навколо були люди, які допомагали їм. У Бєні таких людей вже не буде. Всі знають тепер за Бєню, що він кидала.

Бєня полюбляв приказку, що життя це супермаркет. Бери все що забажаєш, але пам’ятай, що каса попереду. Тепер до каси дійшов і він. Яка іронія.

Цікаво, чи уявляв він собі таке майбутнє у 2019 році?

Думаю, що ні.

Антон Швец

Оцените материал:
54321
(Всего 28, Балл 4.86 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

32 ответа

  1. Игрался в бизнесмена- игрался в бандита- игрался в банкира- игрался в политику- игрался в павтриота- игрался в олигарха — по сути мелкий мошенник которого подлецы наделенные власть дали возможность обворовать народ Украины -не бесплатно конечно. Долно все быть как положено : Следователи ФБР -полное раследование.- результатом именна всех замазанных от власти их аресты и консфискация всего имущества да и сам беня не раз был целованый фсбешными покровителями как явно так и втихаря — иначе бы он в те времена такими материальными благами был необременем.

  2. из прошлого » кофе хочешь» — депресивный человек с похабной азиатской цыгаганщиной-позорище . Хорошо что с секшопа мама на него игрушки вешала -ето его талисманы и обереги типа- другого обьяснения я не вижу. Он скоро заявит что все деньги отдал на благодияния и оборону Украины -на никем невиданные батальйоны сопротивления . Но более всего последует примеру Рабиновича и окажется где в Тель-Авиве или купут несколько кибуцов и будет там править -писать мемуары. За такие деньги его вывезут -тихо без рекламы когда власти поймут что выхода как его выдать фбр-другого нет.-они его и позбудутся. Но что его держит в Украине ?-попробуйте угадайте? Золото Полубутка? Надежда прихода московитов- ? Гарантии ненешней власти о неприкосновенности? Или приказ МОААСАД?- они то о его делах то знают с измальства.

    1. Дильничий много текста. Скинулись имеено ахметову пидору. Потому что обл энерги принадлежат не фунту шмыгалю а рыжему гандону ахметову. Это ахметов дал 3 копейки шмыгалю и ермаку на перед за плднятие тарифов. Учи мат часть.

    2. Держит его то что он просто боится. Если ты думаешь что Израиль не уважая ФБР будет держать Изю (не Беня/Боря он а Изя/Игорь) у себя и никому не выдавать то ты ошибаешься. Это если бы Украина евреев просила выдать (как Ставицкого Табачника звягильского ранее и других) её послали на фиг, а вот ФБР или ЦРУ США на фиг не пошлёшь, себе дороже. Другие развитые страны тоже выдадут любителя кохве на раз, а в КНДР ему ехать не хочется. Он же не поц какой то. Поэтому папа зеленого кагала сидит себе га вилле в Буковеле на жопе ровно и тихо. Мог бы конечно хотя бы своим землячкам из Днепра хоть какую то гуманитарку (как ахмет) прикупить, но нет «жадные мы»!

    1. Если гора не идет к Магомету то Магомед идет к горе. Щось довго вони його чекають …?

    2. Чекають усіх хто з 1991 обкрадав Украіну і служив москалям- всіх без винятку.- дистанція чим раз ближче. Щось не видно Бужанского він любить сюди заглядувати -почекаем.

  3. А тем временем убогие молча скинулись по 2.50 за киловат вкарман рыжему ублюдку татарину бандиту ахметову в его донецкий общак. Скачите дальше тупарье и дохните под бахмутом

    1. Скинулись не Ахметову а заплатили Шмыгалю а тот естестенно рыжему-ибо ето его человек. А почему рыжый на свободе ?-так ето вопрос ко всем правоохранительным органам Украины с 1991 года и Президентам -сцали его. Ибо практически он рулил всем юговостоком -назначал- убивал- заводил людей в парламент- создавал партии- банкротил производства но карма его найдет-обязательно. Впереди тоже радоваться нечему-расходы будут расти-доходы падать. Самый тяжелый за всю историю период для финасирования еще впереди. поетому потребуют работать по белому и вернутся конкретно к коррупционерам во власти с 1991 года.- уход из Украины четверти триллионов долларов не спрячешь….. — кто их прячет- где прячет-куда вложил тоже ведомо- куда вывел известно и кто какие хоромы приобрел тоже. Запад все вложенные день в Украину вернет до цента да еще с процентами- можете в етом несомневатся . В настоящее время скачут и дохнут русские окупанты-каждый день сотнями.-дальше будет тисячами- наступление по освобождению Украины уже началось !!.

      1. Его Ермак сожрет даже сначала Беню потом Рыжого и так до всех доберется- тут без вариантов. Их спасение ето только выборы где новых будут проталкивать как патриотов.- кстати ета работа уже идет полным ходом.- Гройсман уже всю Винницкую область подмял-во Львове- Ровно- Сумах-Днепре — Кривогом роге емисары.

  4. Из своего гнезда ты так и не станешь крыло= сочуствую родителям когда узнают о внутреннем кровотечении от непросыхающего сыроза печени. Ты как Павлик Морозов -может тебя проверить нужно как-ты относишся к родственникам в т.ч. у профильных врачей и специалистов. И когда и при каких обстоятельствах ты получил разумное осколочное ранение?

  5. Именно из за этого не «избранные» ласкательным клеймом за счёт себе подобных и вопят переподчинить силы системы ,где эти 30 Серебряков ,монополия были первыми .

  6. В очереди за дофиком уже драка? сколько же капусты отваливают щедрые менеджеры? врут поди- животные они такие.

  7. Карма однако. Получит что сам раздавал со всей щедростью . Да воздастся каждому по делах его ! Надеюсь что он не последний на етой тропке.

  8. Етот паровоз мчит на всех парах- семафорами его уже неостановить. Взвод стой! Спешится! отдых спать -пока у паровоза пар кончится.

  9. Гадаю, що з боку Коломойського також потужні юристи працюють і у них є своя стратегія. Тому і немає свідчень. Це по переше. А по друге всі якось забули, що саме під керівництвом бені втрималася Дніпропетровська область в 2014 році і завдяки йому Кернес швидко зняв колорадську срічку і оголосив себе патріотом і не створилася хнр. Там щось не так. У Коломойського добіса різного бізнесу за кордоном. І якщо він навіть заморозив общак, то гарантує ці гроші своєю нерухомістю та фірмами. Тому, якщо бабло не повернуть, то ИВ просто роздасть зі свого і всі лишаться в стаьус кво. Простт Бєня різко збідніє. Але я думаю, що там юристи попрацюють і будуть виводити на мирову.

  10. Гадаю, що з боку Коломойського також потужні юристи працюють і у них є своя стратегія. Тому і немає свідчень. Це по переше. А по друге всі якось забули, що саме під керівництвом бені втрималася Дніпропетровська область в 2014 році і завдяки йому Кернес швидко зняв колорадську срічку і оголосив себе патріотом і не створилася хнр. Там щось не так. У Коломойського добіса різного бізнесу за кордоном. І якщо він навіть заморозив общак, то гарантує ці гроші своєю нерухомістю та фірмами. Тому, якщо бабло не повернуть, то ИВ просто роздасть зі свого і всі лишаться в стаьус кво. Простт Бєня різко збідніє. Але я думаю, що там юристи попрацюють і будуть виводити на мирову.

  11. К нашему несчастью с 1991 года не суды решали судьбы и привлечение к уголовной ответсвенности знатных воров и коррупционеров и личная воля тех кто рулил на Банковой . Звонок другу за друга по просьбе друга-по политеской и сексуальной ориентации о взносе в политические проекты и партии : примеров хоть отбавляй а сколько латентных преступлений в ходе приватизации? банковской сфере……. На жаль не юристы всегда могут влиять на обьективность уголовного процесса а политики.- и какая может быть мировая с кем во имя чего и за счет кого? Народа Украины -обворованного коломойским-ахметовами …….. .

  12. 16-33 16-44 16-35 что-то китайские гибриды вы сегодня вне графика.- вы все из сериала » не родись красивой как Скобеева а запишись в кружок роботехники»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ