Человек не терпит насилия!

«Палкий патріот та сильний господарник: Микола Лавренко заявив про свою позицію»

507059Компанія ВС Енерджі є достатньо відомою, так як володіє великими та стратегічними активами в Україні. Так, вказана компанія є власником низки енергорозподільчих компаній (так званих обленерго), мережі готелей Прем‘єр, металургійного заводу Дніпроспецсталь, компанії-постачальника електроенергії «Енергопоставка», ПІН Банку, а також володіє значними частками в підприємствах, задіяних у виробництві феросплавів тощо.
Вартість активів ВС Енерджі, навіть з урахуванням війни, становить не менше 1-го мільярда доларів США.
У зв‘язку з війною, розв‘язаною ворожою росією, Україна почала проводити комплексні дії, направлені на конфіскацію російських активів в Україні. Як відомо, вітчизняні ЗМІ систематично пов‘язували ВС Енерджі з російськими власниками, зокрема з Олександром Бабаковим, Євгенієм Гінером та Михаїлом Воєводіним. Зазначених росіян восени 2022 року було включено РНБО до санкційного списку. Првоохоронні органи порушили низку кримінальних проваджень стосовно ВС Енерджі. Таким чином, питання конфіскації всіх активів компанії ВС Енерджі стало більш ніж актуальним.
Певні ЗМІ намагаються постійно дискредитувати Миколу Лавренка, який обіймає посаду Президента ВС Енерджі, пов‘язуючи його з росіянами та російським бізнесом.
Ми звернулися до Миколи Лавренка з проханням прояснити зазначену ситуацію та зрозуміти його особисте ставлення до росії та до війни а також зрозуміти його особисте бачення подальшого існування бізнесу ВС Енерджі.
Розмова вийшла в нас доволі відверта, Микола Миколайович видався нам дуже активною, відвертою та прагматичною людиною.
На наше очікуване запитання щодо «російського сліду» в бізнесі Лавренко відповів так: «Уся інформація про мої зв‘язки з російською федерацією є нісенітницею! Я не знайомий з цими підсанкційними особами! Взагалі я вважаю, що цих 3-х москалів необхідно засудити до найсерйозніших строків позбавлення волі! Політик Бабаков — відомий посіпака Путіна, Гінер — зрадник, адже народився в Україні, він є соромливим прикладом в футболі (прим.ред. — Гінер є президентом московського футбольного клубу ЦСКА), Воєводін — крадій в законі, кримінальний елемент. Усі ці персони повинні стати нон-грата в усіх країнах світу! Вони повинні бути внесені в усі розшукові бази світу — Інтерпол, Європол, ЦРУ тощо. Уся їх власність та власність їх сімей в та посіпак в світі повинна бути конфіскована, а гроші від продажу передані нашій державі! Я не маю жодного відношення до них, більш того, можу впевнено заявити, що вважаю їх міжнародними злочинцями та посіпаками путіна!».
Така жорстка відповідь Миколи Лавренка, чесно кажучи, відрізала нам можливість ставити подальші запитання щодо зазначених росіян.
Ми запитали також про його зв’язки зі своїм попередником, Михайлом Спектором. Микола Миколайович відповів, що він підтримує внесення Спектора до бази Миротоворець та вважає за необхідне внести його також до санкційних списків РНБО та конфіскувати все належне йому майно. Причиною такої позиції Лавренко назвав ту обставину, що Михайло Спектор ніби є зрадником України та палким фанатом путіна. Не оминув також Микола Миколайович й відомого в Україні Бориса Баума, який свого часу також обіймав керівну посаду в ВС Енерджі, зазначивши, що «він є рашистським агентом, якого слід посадити до в‘язниці».
Стосовно нашого питання про офіційних власників ВС Енерджі, громадян ЄС, то Микола Миколайович зазначив наступне: «Ці європейці — справжні власники, чи знайомі вони з тими трьома підсанкційними злочинцями, мені достеменно невідомо. Але вважаю, щоб зняти ці всі питання, необхідно запросити усіх їх на допити та з‘ясувати всі дійсні обставини». Окрім того, Лавренко зробив заяву, що не лише європейці є власниками бізнесу ВС Енереджі, але й він особисто має чималу долю в цьому бізнесі.
Щодо підтвердження відсутності будь-яких особистих зв’язків з усіма зазначеними росіянами, Лавренко готовий активно співпрацювати зі слідством, пройти всі необхідні допити, навіть пройти офіційно поліграф та очні ставки на допитах з будь-якими особами.

Таким чином, Микола Миколайович очевидно хоче зняти з себе будь-які підозри та припинити будь-які інсинуації з цього приводу.
Щодо звинувачень особисто Лавренка відносно того, що збудований ним храм (Храм на честь Собору славних і всехвальних 12 апостолів) в Києві продовжує входити до РПЦ, він зробив неочікувану заяву про те, що він активно підтримує перехід храму в ПЦУ та вже «дав усі розпорядження священникам щодо вчинення таких дій». Окрім того, він сказав, що храм стане власністю ПЦУ, тим самим підтвердивши намір передати цей храм з особистої власності у власність релігійної організації. Це дійсно потужна заява мецената. Сподіваємося, що дана інформація якнайшвидше стане відомою прихожанам храму, які вже достатньо активно вимагають переходу до ПЦУ. Очільника РПЦ в Україні митрополита Онуфрія Лавренко назвав також зрадником та агентом КДБ, якого «слід депортувати з України».
Неочікуваною для нас стала також заява Миколи Лавренка щодо особистих його активів. Він зробив заяву, що він готується вчинити нечувані для України вчинки — він почав рух до того, щоб передати футбольний клуб «Лівий Берег» з усією побудованою інфраструктурою (2 повнорозмірних футбольних стадіони-арени в м.Києві, декілька тренувальних міні-футбольних стадіонів та полів та інша спортивна та супутня інфраструктура) у власність держави в особі Міністерства молоді та спорту! Зі слів Лавренка він вже дав відповідні розпорядження та офіційно звернувся до усіх компетентних державних структур задля кінцевого офіційного переоформлення даних активів! Це дійсно нечуваний патріотичний вчинок, який нас дуже вразив!
Надодаток Микола Миколайович також заявив, що має також намір передати свої особисті виробничі активи державі. Мова йде про металургійні виробництва в Київській, Одеській, Черкаській областях, молочне виробництво в Київській області та сонячні електростанції в Херсонській та Кіровоградській областях. За заявою самого Лавренка, собівартість зазначених виробничих потужностей становить більш, ніж 70 млн.доларів США.
Чесно кажучи, ми, без перебільшення, були шоковані такими заявами Лавренка, це просто нереальна благодійність та патріотичність!
Наостанок Микола Миколайович відверто зазначив: «Я готовий усе віддати заради України та її перемоги! Я клянуся Богом та своїми дітьми та всіма рідними, що я ніколи не мав жодних справ з росіянами, жодної копійки ніколи ні в кого не вкрав, та нікого не обманув, хоча багато років був державним чиновником! Я є чесною людиною! Усі ми ходимо під Богом! Слава Україні».

Оцените материал:
54321
(Всего 8, Балл 3.75 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

21 ответ

  1. Байден в Киеве -хуйло в бункере. Ето главное за сегодня. Сыплется московия-чвк дондигидон культрмультур раньше их называли васалами-васал моего васала не мой васал. был пехотинцем путина-станет пихотинцем байдена. Лахта встала налыжи в строну Монголии кхе-кхе …сортир кхе-кхе.

  2. Блажен тот пастырь-кто во имя милосердия и доброты ведет слабых за собой сквозь долину тьмы. Ибо имеенно он и есть тот кто воистину печется о ближнем своем и возвращает детей заблудших. И совершу над ними великое мщение наказаниями яростными над теме кто замыслил и замыслит отравить и повредить братьям мои украинцам. Да хранит вас БОГ . Президента США Байдена и Президента Украины Зеленского свет пробьет тьму и настанет день светлый для всех людей-зло будет попрано.

    1. 14-07 14-08 Амебы курские в напряге? Не одним Байденом сегодня в Киеве воодушевлены. С ним приехал советник по нацбезопасности господин Селливан теперь внимание: Советник на нацбезопасности Селливан открывает темную папочку с грифом сов.секретно.лично в одном екземляре с списком всей кремлевской и кгбфсбешной агентуре в Украине. Военное время игратся уже с ними никто небудет- дед Лукян уже приготовил номера- правда некоторых заберут в фбр и цру для длительных бесед Ф.И.О когда завербован-кем -что передавал- какие задачи ставили- кем-место встреч- денежное содержание — связи лицевой счет в банке-недвижимость- родсвеники до 7го колена там умеют спрашивать. Ждем хороших новостей от украинской контрразведки могу назвать и первого и может и первую кого за кадык возьмут ………. назвать? Нет пусть лучше по тв зачем мне их хлеб забирать.

  3. 14-20 даун ты пистиш как Троцкий!
    Байден приехал в Киев на поезде
    Президент США Джо Байден совершил тайную поездку в столицу Украины Киев, прибыв туда на поезде от границы с Польшей, демонстрируя решимость своей администрации перед лицом продолжающегося уже год вторжения России. Визит был засекречен из соображений безопасности. Подробности маршрута американского лидера на пути в Киев удалось узнать изданию The New York Times. Сообщается, что американский лидер покинул Вашингтон без предупреждения в субботу вечером. Утром во вторник, 20 февраля, он прибыл в Варшаву с двухдневным визитом, о поездке в Украину в его закопдонном визити речи не было. Официальные лица неоднократно отрицали, что у американского президента существуют какие-либо другие планы. Это делалось с целью, чтобы настоящие планы президента США не стали известны Кремлю. Байден визитом в Киев нанёс пощёчину пУтину, который пребывает в ярости из-за того, что все его службы проспали этот маневр Белого дома. Вносить изменения в завтрашнюю речь пУтина почти не осталось времени. По пророссийским СМИ в срочном порядке полетело указание, преподносить визит Байдена не как секретное и тайное мероприятие, ставшее полной неожиданностью нетолько для москвы, но и для Пекина, а как результат предварительных договорённостей США и РФ о гарантиях безопасности для президента Байдена.

  4. Конечно все пропало . Сын главного провогандиста соловьева рекламирует трусы в Лондоне- видно не сильно папа помогает. По версии следсвия машину телеведущего соловьева якобы собирались подорвать-задержано около 100 человек ? потом будет еще 200 …. в результате задержат соловьева за дескрадитацию сво- !!! Когда задумываешся как грамотно разложены грабли-поверишь в Высшие силы.

  5. Суициальное поведение лаптеногих-свобоный выбор быть могилизоваными в Украине. корюшку надо кем-то подкармливать и прикорм не надо гонять.

  6. Чаплига за тобой смотрю давно ты всегда после будуна- притом когда говоришь всех перебиваеш -брезшись слюной на собеседника. Ни на один сценарий власти Украины со стороны московии несогласятся-только границы 1991 года точка.-дальше суд- репарации и ядерное розурожении московитов. Московия на грани распада гонят на убой всех ради какой-то илюзорной победы-которая уже никогда небудет-ибо ето война за выживания всех украинцев и граждан Украины. Поетому и создаются в московии разные чвк для внутреней борьбе в росссии-кадыров свой чвк для новых мобиков что бы резать русских-!!!! Действительно не НИИ же ему академику-султану открывать-вполне логическое заявление-раздел территорий группировками в московии уже входит на новый уровень. Если у удельных князей есть свои дружины -флаги -наличие вчк бюджеты…. то зачем им высший московский князь хуйло??? — для забавы и потехи ради. 90-е курят в стронке. чвк Ахмат или чвк Терек как-то так из гослужащего кадыров сразу в султаны А для всех остальных в московии есть ст. 359 ук рф. Чтоже с контрабандной -наркотиками- торговлей оружием и людьми -проституцией -притоносодержательством в которых кадыровцы привратили все московские и ленинградские гостиницы включая омск и тверь вместе с калугой……перечень большой каждый должен иметь в московии свой чвк. создается впечатление :-законы уже давно…. в дровнике СТОП !-ну да. с точки зрения сегодняшнего законодательства рф в чем разница между чвк и опг?. Новый тренд чвк нефть и газ уже неактуально. Если ето ты написал то должен знать историю и причины ето войны они хорошо изложены в гумореске Павла Глазового » Кошмарный сон»-почитай.

  7. Микола Миколайович особисто знає як і вміє працювати. В той же час підібрані ним керівники обленерго, Чернявський. , Дергачов, Ліхман, Валентій як енергетики може і гарні хлопці, але стали на шлях розкрадань коштів, майна та суціцльного незаконного збагачення. Під їх безпосереднім керівництвом розроблені примітивні схеми незаконного збагачення шляхом нарахувань неіснуючої заборгованності та відмивання брудних коштів злочинним шляхом. Начальник юридичного відділу Дудка просо не витримав цієї наруги і пішов геть, на його місце взяли не юриста, а недоразумєніє господнє, всі вони доводять імідж компанії і результати її роботи до банкрутства. Миколо Миколайович, схаменіться, людей вже дістало, можуть бути страшні наслідки. З цією мерзотою треба прощатись і негайно. Зверніть на це увагу . В той же час люди в Україні не в росії, вони не настільки тупі щоб не знати хто є хто. Просто працювати треба і трохохи враховувати реалії, не можна весь час красти

  8. Гімнюк бреше. Він знає цих росіян. І вже давно. Отримував і отримує від них гроші. Ще з часів коли центральним офісом керував Притика. Лавренко займав другорядні посади у Кіровограді. Його в офіс до керівництва не допускали. Бо тупий. Футболіст довбаний. А після того як пішла команда Притики і прийшов Спектор то цей підар піднявся. Москву любив. Гроші нібито для словаків виводили насправді для росіян. Він напевне всіх за дебілів має, що не знайомий з Бабаковим. останній часто приїзджав до Києва. До 2014 року. Лавренко слід до стінки поставити, весь цей бізнес конфіскувати і заставити працювати для блага нашого народу. Це лайно краще б не вилазило з Кировоградської податкової, бо цікаві речі трудової діяльності цього телепня можна легко нагадати. Ми подивимось і далі будемо діяи, якщо це лайно не потоне. Слава Україні!!!!! Смерть ворогам!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ