Человек не терпит насилия!

Таможенный цирк

Отакої, нам повідомили кого призначено старшим з десанту перевіряючих, яких відправили з центрального апарату Держмитслужби для недопущення «контрабандного» переміщення вантажів в зоні діяльності Львівської митниці, про що писав наш колега, журналіст Тарас Середич.

Це «Стас» з Єнакієво, в миру Майтапов Євстафій Володимирович, посадовець оперативного відділу Департаменту боротьби з контрабандою. 

«Стас» є певною мірою відомою особою, бо на аналогічні перевірки митниць їздить регулярно, про що неодноразово писали ЗМІ, ТУТ. 

Вся суть його перевірочних заходів, це озвучити таксу за переміщення вантажів поза митним контролем. 

«Стас» є довіреною особою та касиром, екс СБУшника, нині заступника директора Департаменту боротьби з контрабандою, схематозника, — Володимира Ковтуна, за вказівкою якого і діє наш «герой». 

Керівництво Львівської митниці вже домовилось про перебіг їх перевірки, після якої Ковтун стане заможніший на декілька сотень тисяч $. 

Сергій Звягінцев, таким складом перевіряючих, Вас круто підставили! Звертайте увагу на те, кому довіряєте перевірочні заходи в шахрайсько корупційному болоті.

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 4.2 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ