Человек не терпит насилия!

Офісом протидії рейдерству Міністерства юстиції України керує регіонал Віктор Дубовик

smru 1

Всім відомо що очільником з 18.09.2020 Офісу протидії рейдерству Міністерства юстиції України є Віктор Вікторович Дубовик. В колишньому адвокат, якщо вірити статтям в Інтернеті фахівець з протидії рейдерству, але ж ці статті це всього штучно створене інформаційне середовище для простого обивателя – тим паче для власної реклами ніколи не шкода коштів та й знайомих можна просить.

Але із цих інформаційних статей ніде не сказано про членство Віктора в керівних органах Союзу молоді регіонів України – це молодіжне крило Партії регіонів. Таке членство ним було набуто по суті під час навчання в Донецькому національному університеті. В принципі нічого страшного, але це Партія регіонів – тобто Віктор молодий регіонал. Участь цього молодіжного крила Партії регіонів в «Антимайдані» та сепаратистських діях відомі всім. Тому сумніви щодо належності і політичних поглядів Віктора можна відкинути … тим паче сам це норма тоді була для Донбасу, але ж це крило як виявилося співпрацювало із ФСБ.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. так дубовик малий співпрацює з фсб??? чи батько у нього як резидент??? хто знає??
    ….бо наскільки відомо батько пенсіонер днр (дубовик той що був замом у теперішнього «наукового співробітника по Україні» Захарченка колишнього міністра МВС

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ