Человек не терпит насилия!

Нові обличчя в ДП «Укроборонсервіс»

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:»Обычная таблица»;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:»»;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:»Times New Roman»;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Нові обличчя в ДП «Укроборонсервіс»

        Після рішення Гендиректора «Укроборонпрому» Гусєва про призначення директором залізничника Коваля, пішла різка зміна керівного складу ДП «Укроборонсервіс». Прийшли на роботу без усяких конкурсів, обґрунтувань — родичі, куми та інші близькі люди як Коваля так і його вже близьких. Всі працівники які працювали з початку війни на протязі перших самих тяжких  місяців були звільнені — Гадіон, Саула, Пантелеєва, Андріяш, середня ланка – начальники відділів, а потім і вся безпека!

          Нема більше бажання звертати увагу на це неподобство та шкурництво так званих «патріотів» та людей, які кажуть, що вони в тилу працюють, як на передовій. Але як можна в військовий  період, найтяжчий для України отримувати високі посади, оклади, бути захищеними від мобілізації та й ще розповідати своїм родичам як вони гарно пристроїлись. Виникає питання, де ж директор, заступник по безпеці, прокурори, Шмигалі? Там же як і інші радники та їх «підопічні» займаються якимись ділами, дуже важливими оборонними справами. Всі на службових машинах, їздять додому та по ділах та й ще скаржаться, що пального мало. Катаються по світу по дуже «важливим» оборонним  питанням. Це все можна побачити з  наказів по відрядженням але кому це потрібно?

         А хто у владі? Як не важко повірити та й перевірити — Ботелюк,  який прийшов радником, а потім своїм підлабузництвом до директора випросив собі посаду заступника директора по господарчій частині.  Під час війни пробив собі хлібну посаду, бронь та підгріб під себе всі господарчі посади. А де зароблені кошти? Як Укроборонпром погодив таку посаду та й ще з таким високим окладом? Як кажуть: кому війна, а кому хліб з маслом та ікрою!   

       Цінні працівники для військово-промислового комплексу Укроборонпрому та Укроборонсервісу, що всім треба і «бронь» від мобілізації, високі посади з окладами, премії. Все управління безпеки і начальник управління кадрів ну і всі більш-менш прибуткові посади – всі під Бателюком. Не даремно він працював у поліції, та і на  інших прибуткових посадах. Ніхто не рветься на передову, всі хочуть бути в тилу але розповідають як вони працюють на перемогу.

          На новій посаді наш господарник швиденько почав протягувати своїх кумів, знайомих з Чернівецької області. ДП «Укроборонсерів» на чолі з директором Ковалєм В.В. за словами Генерального директора «Укроборонпрому» Гусєва – одне з найкращих оборонних підприємств, а за словами рядових працівників сховок для родичів, кумів – які ховаються від мобілізації під «бронею» оборонного підприємства.

           Всі на своєму місці та ведуть  боротьбу з корупцією в своїх лавах. Не забуваючи про себе. Не звертаючи увагу на безпеку України, Укроборонсервісу  всі про все  розповідають своїм родичам. А де тоді СБУ, НАБУ та і просто поліція? А де Офіс Президента який опікується Укроборонпромом? Коли наш Президент працює на Перемогу, інші працюють собі на тихе, гарне і багате життя. Прийде час і всім доведеться відповідати.

 

СЛАВА УКРАЇНІ! 

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ