Человек не терпит насилия!

Чому Татьков Потьмкіна не взяв у батальйон «Монако», а гаправляє в АРМА?

5ad5b645c0322Андрій Потьомкін був аспірантом Національної академії СБУ. У 2013 році у відкритих джерелах уже з’являється як науковий радник юридичної групи LCF.

У 2016-му подає декларацію керівника секретаріату державного секретаря Мін’юсту. У березні 2017-го декларується перед звільненням як начальник управління внутрішнього контролю органів та установ системи юстиції Мін’юсту. У квітні того ж року стає начальником юридичного управління АРМА, при цьому, тривалий час очолює тендерний комітет відомства.

Однак найцікавішим є інше. З 2011 до 2012 року Потьомкін займав керівну посаду у Вищому господарському суді України. ( дані з австобіографії, яка розміщення на саміті КМУ).

В свою чергу, одіозний  Віктор Татьков, під час першого року президентства Януковича, із серпня 2010-го стає суддею Вищого господарського суду України. Згодом, у тому ж році, — головою Вищого господарського суду України. Цю посаду Татьков обіймав до втечі Януковича у 2014 році.

Також відомо, що розшукуваний колишній голова Вищого господарського суду Віктор Татьков, якому офіційне українське слідство інкримінує злочини в системі правосуддя, зокрема втручання в автоматизовану систему розподілу судових справ, і який переховується в Австрії, з 2017 року має громадянство Російської Федерації. Про це йдеться у розслідуванні «Схем» (проєкт Радіо Свобода.

Недостатньо фактів для встановлення пов’язансості цих осіб?! Ось ще більше.

У 2018 році в управління АРМА було передано численну нерухомість кінцевим власником якої був саме Татьков.

Як ми вже бачили, головою тенедерного комітету (того який відповідає за передачу майна в управління) був призначенець Татькова- Андрій Потьмкін. І шо він зробив для колишнього шефа, громадянина рф?

За весь час поки майно Татькова знаходилось в АРМА, тендерним комітетом так жодного разу це майно нікому в управління і не передавалось. Хоча бюджет міг отримати чимало грошей від майна судді-колаборанта.

Можливо Татьков і Потьомкіну зробив громадянство рф за такі послуги? Але чому не запросив до батальйону «Монако» не зрозуміло. Може ще не вислужився до кінця і має далі відпрацьовувати, але тепер в АРМА.

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 4.67 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Ничего! Аналітікі с Трип Агрессоррра разберуться не только с эти пидаром, но и со всеми остальныии.
    Не зря деньги они получают

  2. він був здобувачем років 5 тільки числився для понту
    здається пару тез кинув і все — більше по дісеру нічого не робив

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ