Человек не терпит насилия!

Престосуванець Бучок

sadasdsadДоброго дня!
Рухаючись сторінками Фейсбуку був дуже здивований витівками Бучок Валерія Васильовича,якими він паплюжить честь і гідність партії «Слуга народу» .Для початку коротенький екскурс –хто такий Бучок Валерій Васильович?
Це вовк в овечій шкурі, до 2014 року займався контрабандою з Росії, поставляючи туди товари без сплати митних платежів на кордоні з Харківською областю, який за своє життя змінив безліч партій:Комуністична партія,Партія Регіонів, Батьківщина,Народний фронт,Фронт Змін,Наш край і нарешті, прикидаючись невинною вівцею якимось дивним чином потрапив до незаплямованої партії в яку ми всі так повірили і яка є обличчям президента –партія «Слуга народу». Невже у вас не виникло питання, коли дану особу перевіряли на вступ до партії, що він можливо прибічник російської риторики. Дивує той факт, шо це повністю людина Авакова та Ківи, які його вибрали «смотрящім» по політиці в нашому місті, а потім і в області, про це свідчать світлини в Фейсбуці , де він постійно хизувався своїми фото з Аваковим та губернатором області, який був замішаний в розкраданні бюджетних коштів .
Для розуміння ця «людина» рухаючись паралельним курсом з викладеними вище партіями завжди дуже вміло міг заробляти кошти на тендерах, які йому надавалися в першу чергу за рахунок того, що дані партії приходили до влади.
Збентежує той факт, що під час війни така мразота примудрилася влізти в довіру до Мовчана та виграти тендера на військову форму та амуніцію до неї, продаючи її за завищеними цінами в той час, коли нашим побратимам на війні не вистачає коштів на найнеобхідніше. Попри всі моральні принципи він пішов ще дальше-вліз під крило Мовчана Олексія Васильовича ставши офіційно його помічником та потрапивши до вищої ланки «Слуги народу»- де на сьогодні є керівником осередку партії в місті Горішні Плавні Полтавської області та є членом політичної ради Політичної партії в Полтавській області, а Олексій Мовчан не підозрюючи яка він «людина» допомагає йому в усьому занижуючи відсоток довіри до партії завдяки викладеним світлинам з Бучком.
В людей складається таке враження,що всі в партії Слуга народу такі ж самі як ця особа.
Як би Олексій Мовчан розумів, що створивши на базі партійного офісу волонтерський штаб для допомоги переселенцям все це буде розкрадатися через магазини Бучка, а до людей доходити тільки крихти то в житті не відкрив би його в офісі Бучка, до речі на якому постійно майорили стяги вищеперерахованих партій. Як ви думаєте, така поведінка буде піднімати рейтинг партії чи буде знищувати його до ноля? В даному штабі після комендантської години проходять п’янки та оргії, про що знає все місто.
В такий нелегкий час замість того щоб допомагати армії вони заказують собі музикантів та співаків (Олександра Павлика)і кутять сутками. Наголошую на тому, що вся гуманітарна допомога розкрадається та пропивається.
Також зверніть увагу на світлинах в якому обмундируванні знаходяться ці псевдо патріоти, які прикриваються брендом «Слуга народу», в той час, коли у хлопців на нулю немає таких шоломів , бронежилетів та військової амуніції, все це вкрадено з гуманітарки призначеної хлопцям на війну яка їм там вкрай необхідна, перевірте звідки в них зброя , автомати та стечкіни, які висвітлені на фото?Можливо їм пора на війну.
Мовчан хоть знає,що його запити продаться по 30000 тис гривень,думаю ні бо це все підноситься як допомога людям.
Благаєм всім містом зробіть щось з цим свавіллям,бо дуже довго ми намагались витиснути Жеваго з міста як депутата,щоб була хоч якась підтримка,а виходить що даремно. Ви собі не уявляете скільки гуляє по інтернету фото Бучка з різними сумнівними особами в п’яному стані сплячий по кабах та обіссяний,вже дійшло до того,що йому і пику чистять,а зараз поряд Мовчан і наша з вами надія партія Слуга Народу,покладаємо на Вас надію,щоб він видалив ці ганебні фото с інтернету і натякніть вже Мовчану з ким робити фото, а з ким ні, бо в нас в регіоні такі фото паплюжать рейтинг партії.

СЛАВА УКРАЇНІ

З повагою, мастер-сержант Кравченко Віктор.

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Так от які вони друзі президента
    ворюги і запроданці
    ганьба мовчану та його банді
    пане президент — гнати їх усих від влади

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ