Человек не терпит насилия!

Війна між генералом Щадило А.А. і полковником Лукашовим С.А.

Місць потому розпочалось потужнє протистояння в ГУНП в я Дніпропетровській області між полковником поліції Лукашовим Сергієм Олександровичем і цілим світом, в якому він жив, працював, з його генералом,- начальником ГУНП Щадило А., усією Кам‘янською місцевою прокуратурою і всим  керівництвом поліції Кам‘янського РУП на місцях. Причина- полковника поліції Лукашова С. відправили працювати на посаду з меншим обсягом роботи в Синельніковське РУП, де до нього успішно працював пан Варава, а Вараву направили в Нікополь, а з Нікополя Клешню направили в Кам‘янське. І все булоб тихо, якби Лукашов С. , який вже(був час) приміряв генеральське крісло начальника ГУНП в Луганській області (до війни) витримав цей іспит долі і погодився. Але духу кинути «металургійно-хліборобний» край Кам‘янського району і поїхати в регіон де йде війна і «в таких об‘ємах» носить не будуть в нього не хватило. Він прикинув, що він вже дуже заможний, і ця поїздка в Синельниково нічим окрім видатків для нього не обернеться. На цей момент у пана Лукашова С.О. вже була квартира в Кам‘янському, заможній будинок в Петриківському районі, коштів більше мільйона долларів, новий Прадо і новий C-HR електричний, катер, лафет, мотоцикл, загалом повний кайф як у самого порядного начальника поліції району! І пан  полковник написав рапорт на пенсію! В цей же час він розпочав в ФейсБук «інформаційну війну» «проти всіх». Мета? Притягнути увагу громадськості до його «сумної» долі і намагатись усілякими шляхами зберегти «хлібну» посаду під час війни.

Намагання номер 1. Вся прокуратура Кам‘янського району під час військової агресії рашистів втекла до западних областей країни і заважала йому працювати . Попередньо в Кам‘янському сталася патова ситуація між керівництвом ВП1 (Дніпровський ВП) начальник Кучугурний І.В.і керівництвом Кам‘янськоі місцевої прокуратури. Чому? Бо Кучугурний І.В. на жаль роботу там організувати не міг і це призвело до зупинки роботи ВП1. Як вихід ВП1 поскаржилось колективно до офісу генерального прокурора України  на бездіяльність прокурорів міста. Запит підписало 40 працівників ВП1. Лукашов С.О. за це знав, але для керівництва прокуратури міста- ні, бо в нього справи йшли добре і йому в ці проблеми лізти не хотілось, йому простіше було зняти свого ставленика Кучугурного І.В. поміняти його на любого іншого, і дальше красти гроші.Але Кучугурний І.В. вийшов не з простих хлопців, він записав Лукашова С., що підтверджувало його обізнаність в питанні скарги «на офіс» і дав його послухати генералу Щадило. І через дня три Кучугурний І.В. повернувся в своє крісло. Лукащов С. намагався відхрещуватись від того листа до останнього, але на підпис Ф-2 (підозри) в Кам‘янському була поставлена пауза! По гарному пану генералу Щадило треба було їх усіх розігнати і все б у нього було добре! Але він довго, терпляче вмовляв Лукашова налагодити взаємодію з процесуальними керівниками. А як це зробити, коли з «згоди» і «настанови» начальника Кам‘янськоі поліції полковника поліції Лукашова були розмальовані стіни місцевої прокуратури в стилі «Зрадники», «Геть до Москви». Крапка неповернення пройшла! Лукашова з міста треба було забирати. Тим паче що на цей час його статки, які він заробив на «гуманітарії» , допомозі комерсантів, стали неймовірні, бо несли все йому! Він треба віддати шану своїм «лицем» робив вигляд що зна куди треба тратити ці кошти! І так як заробив він, в Кам‘янському не заробив навіть мер з Чернявським В. Генерал приймає рішення «ротацій» . І намагається направити пана полковника в Синелниківський РУП! Але як пише в ФБ Лукашов С. Він боровся з прокурорами-втікачами, які кинули в лютому, березні свої робочі місця і не хотів з ними миритися! Бо принциповий! Хто!? Лукашов С. Так він за гроші в церкві пердне! Так він мовчить за те що в лютому і березні всі займались обороною своїх місць і всім було не до підозр, а злочинність зійшла взагалі на нівець! Що не є здобутком полковника, а є просто факт того що була комендантська година, багато активістів патрулювали, навіть база 102 не напрацювала! Ресурс у ФБ був задіяний на розкручення цієі версії скажений! Коментарі, що розкривали суть питання видалялись ним миттєво, а «змастирити» з себе терпілу-мілліонера не вийшло. Бо і люди і співробітники все це бачили і правду знають! Одним словом не пройшло!

Намагання номер 2: полковник Лукашов С.О. тримаючись за кермо новенького Прадо 4litr одноосібно поборов всю наркотгівлю в Кам‘янському району! Як спитаєте Ви! Бо він чесний, а всі начальники відділень Кам‘янського куща, які йому носили щомісяця гроші перевертні! Але це виявилось після того як послав Лукашов С.О. подалі генерала Щадило А.А. , а кришує їх напряму хто!? Правильно пан генерал Щадило! Тобто всі начальники відділень які носили полковнику в момент «часу Ч» стали для Лукашова розходниками, і він за рахунок своїх ще зовсім недавніх друзів, вирішив показати себе взагалі найпозитивнішим героєм в царстві темряви. Навіщо? Щоб залишитися в креслі начальника Кам‘янськоі поліції і далі красти! В підприємку своєї «боротьби» Лукашов С.О. розмістив в ЮТуб аудіо розмови свого заступника ( Бакаляра В.О) і невідомої особи ( начеб то наркобариги), який розказує Бакаляру В.О., що він йому готовий давати 100000грн щомісяця, щоб той не ліз в справи наркобариги. При цьому Бакаляр В.О. підводить розмову для свого шефа, що всі його керівники на місцях знають цього наркобаригу, один Бакаляр В.О. буде брати по сто тон лише ось. Але чомусь задокументував цього наркобаригу начальник ВП 4 Шулевський В на сумі 60 000 грн, а не Бакаляр В. на 100 000 грн. Чому!? Бо брав!? І Шулевський В. його «торпедував», як Лукашова і Бакаляра і близько в керівних креслах не було. Лукашов С.О. дуже розумний він зна що з ці всі записи ні до чого! Нікому з його начальників відділень на місцях нічого не буде, бо ця запис не НРСД, і це лише «балачки». Але факт того, що ті що носили йому щомісяця стали по сценарію Лукашова С.О. «друзями» генерала Щадило А.А. — це письменський талант я Лукашова С.О. Сам брав у своїх ментів і сам же «переобувся». Для чого?

Як кажуть у кожного працівника поліції є два шляхи. Перший гарний він помирає при виконанні службових обов‘язків, а другий — він стає пенсіонером! Але як жити пенсіонеру Лукашову С.О. в місті Кам‘янське? Як може жити пенсіонер Лукашов який обклав даниною все місце, заробив статків найбагатшого поліціянта Кам‘янського району за всі часи незалежної України і після того як його «попросили» сказав це не я це все прокурори і мої колишні підлеглі, котрих всіх кришує Щадило А.А.

Оцените материал:
54321
(Всего 7, Балл 2.71 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

13 ответов

  1. 12.08.22 мій колишній керівник полковник поліції Лукашов С.О. на свої сторінці в Facebook розмістив лис міністра МВС до народного депутата України Ганни Лічман (на її запит) розібратися щодо його незаконного звільнення. Тобто-то пішло мріяння «кришами» між Щадило А.А. І Лукашовим С.О. ( в кого круче, хто кого дожме). Це цікаво, в країні війна повним ходом, Марганець, Нікополь рівняються з землею, а поважні дядьки «пісюнами міряються». Підключивши до цього інценденту Нардепа пан Лукашов С.О. показав всім хто він такий! «Мазаний», «кишеньковий» начальничок, такий же як і Щадило А.А. ( зі слів Лукашова). Це як грі в Дурака,- Лукашов С.О. з «козирної дами» зайшов і показав, що вона в нього є! Соромно цим хизуватися на справді, якщо всі держслужбовці будуть «в дурака» грати, включати «края» і таким чином вирішувати «свій вопрос», то чи виграєм ми цю війну! Перемогою треба займатися, а Лукашову С.О. мабуть у Синельниково!

  2. Как может этот начальничек вообще рот открывать, у него жена работает в уголовно-исправительной инспекции, в звании майор, вся семья на гос. службе. Отдыхают по 2 раза в год за границей, на работу ездит на модной новой дорогушей Тойоте, муж её Сергей при помощи своих заместителей и зам. замов крышуют все! От бюджета, покрывая его распил и до того, что молоко во дворе на Черемушках селяне «без денег» продать не могут! У замов Лукашова С.О. тачки как с престижного автосалона, — все новенькие. Он сума сошёл? Как он вообще смеет рот свой открывать!? Нашелся «белый и пушистый»! На его месте нужно хвост поджать и Сидельников тихо, бояться что бы не раскулачили! Я в поражаются наглости, а то что совести нет так это точно.

  3. Так о чем можно говорить!? Гляньте на УВБшников Каменской оперативной зоны! Уважаемых Сороку В.,Бабия Р., Шибу В.. Все ездят на крутых тачках, их задача «вырывать» из зубов Лукашова С.А. себе «на пропитание», не останавливать его, а соревноваться в незаконном обогащении с ним! Это полный трэш! Поделили территорию и все у всех хорошо. И да моё мнение- Лукашов Сергей живёт очень не по средствам, видел его дворец- как говорит классик «Вор так жить не должен»!

  4. Так ЛуиДеФинес уже срет на голову и УВБшникам, за то, что они его не оформили в своё время! Уважаемые сотрудники УВБ, что бы на Вас не срали такие коррупционеры как Лукашов С. сбивайте их на взлёте, не давайте расправить крылья, а то вы все хаваете с одной тарелки, а потом такие как Лукашев, считает, что вы емуидолжны и начинает топить и вас!

  5. В 2019 году Лукашова Сергея приняли на взятке в Каменском сотрудники УВБ. Он от этой взятки откупился- заплатил 100000$ и поехал «осваивать» Кривой Рог начальником управления. Очень «матёрый» мусор.

  6. Життя — це бумеранг!Мене звати Надія Носевич, я – діючий майор поліції, заступник начальника слідства Криворізького відділу поліції. Далі я напишу про те, про що поліцейські завжди мовчать.

    Мій шлях – це 14 років від маленького, звичайного слідчого в районі до заступника начальника слідчого відділу міста у підпорядкуванні якого десять слідчих підрозділів. Робота, як у всіх, — по святах та вихідних, родини не бачила.

    Працювати доводилося з різними керівниками: вимогливими і помірними, нетерплячими і такими, що обдумували кожен крок, — але завжди досвідченими, у яких було чому навчитися. Ситуація змінилися у жовтні 2019 року, коли Криворізький відділ поліції очолив Сергій Лукашов. Нового керівника поліції Кривого Рогу представив генерал Дніпропетровської області – Володимир Огурченко.

    Одного дня мені зателефонували за дорученням новопризначеного керівництва та дали час «подумати до четверга» і знайти собі іншу роботу. Я відповіла рішуче «ні».

    Наступного дня до Кривого Рогу приїхали працівники УОАЗОР області спільно з працівниками слідчого управління. Збентежені люди, які вибачалися за свої дії словами «нам наказало керівництво». Потім була ще перевірка. І ще.

    Мене тричі відсторонювали від посади.
    У мене, чесного офіцера поліції, двічі забирали посвідчення.
    Тричі притягали до дисциплінарної відповідальності.
    Далі, мій рапорт про відпустку не кинули до наказу і звільнили «за прогули» — людину, яка фактично жила на роботі.

    Чи хотіла я працювати в поліції далі? Важке питання. Але ця ситуація стала для мене справою честі. На мене дивилися колеги по службі, на мене дивилися підлеглі. Здаватися права я не мала.

    Тому звернулася з рапортом про незгоду з накладеним стягненням у вигляді звільнення з посади до Голови Національної поліції України Ігоря Клименка. Голова Нацполу особисто розібрався у справі та видав наказ про моє поновлення на посаді. З мене зняли стягнення у вигляді догани, ще одне стягнення я буду спростовувати через суд. І цей «горе-керівник» був Лукашов С.О.

    Що це означає?
    1. Ніколи не треба опускати руки. Боріться за те, що вам належить, те, чого ви досягли своєю працею, та не дозволяйте знищити вас якимось невігласам.
    2. Один в полі – воїн. Якщо за його спиною стоїть правда.
    3. Добро і справедливість – існують. Вони приходять до нас у вигляді людей.

    Я дякую Голові Нацпола – Ігореві Клименкові за те, що не залишився осторонь проблеми звичайної слідчої з Кривого Рогу.
    Я дякую колегам, які попри «соціальну ізоляцію» від керівництва підтримували та підбадьорювали мене щодня.
    Я дякую своїї родині, яка разом зі мною пережила ці важкі 5 місяців.

    Друзі, колеги, офіцери, ніколи не здавайтеся! Несправедливість можна побороти: моя історія сам про це. Дякую, що дочитали до кінця. Миру всім.

  7. Лукашов со своим долбадятлом Бакаляром- это черти Кривого Рога). Они развалили все в Кривом и слава Богу, что «их» ушли!

  8. Забыл Лука как орал на нас что бы мы уходили с территории кол-центра, что был на ДМК на 270 операторов! Кричал,- какого хера вы туда пошли! Переобулся он как настоящий шизофреник.

  9. Дивится на Лукашова у Тік тоці. Одне питання, де він взяв гроші на нові з салону автівки Тойота Прадо 4 літри собі і жінці Тойота ch-r, якщо оба державні службовці? На заробітну платню такі автівки купити не реально, на той час в них двое діток, ну про що мова?

  10. Смотрю на лысого Лукашова в социальных сетях и хочется от души плюнуть при встрече ему в лицо. Всем тем кому он лизал задницу, стремясь построить карьеру в ментовке он стал обсерать. Не «в лицах», «не фамильярно», он все жизнь пресмыкался перед «креслами» вычел чем у него. Теперь когда карьере в ментовке крах у него, решил изрыгнуть в эпилептическом припадке на «больших боссов» , которым ранее преклонялся. Клименко, Тышлык, Щадило, Прочие руководители, прокуроры, все вокруг него отрицательные герои. Ссыкун, дронщик херов.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ