Человек не терпит насилия!

«В Запоріжжі непокора бійцям тероборони призвела до трагедії. Тепер місцевий чорт-прокурор намагається закрити на 15 років чинного військового і ветерана АТО, відзначеного державними нагородами.

Відповідно до посту колишнього депутата ВР України Олександра Черненка, його знайомі із Запоріжжя надіслали історію. Просили розголосу.

«В Запоріжжі непокора бійцям тероборони призвела до трагедії. Тепер місцевий чорт-прокурор намагається закрити на 15 років чинного військового і ветерана АТО, відзначеного державними нагородами.

Військовослужбовець Хортицького полку ТрО Запоріжжя Олександр Петрович Сороколетов отримав завдання патрулювати район у складі групи разом з двома іншими бійцями ТрО та співробітником поліції. Отримали зброю, пройшли інструктаж в Олександрівському відділку. Все як належить.

Виїхали патрулювати. Ніч, комендантська година. Назустріч їде вантажний «Рено Кенго». Водій робить різкі маневри, команду зупинитися для перевірки документів ігнорує. На світло-шумові попередження не реагує. Починає тікати, на попереджувальні постріли в повітря водій також не реагує.

Військовий Сороколетов приймає рішення автівку зупинити — на ходу, з вікна, робить декілька пострілів по задньому лівому колесу. На черговому віражі машини кидає, куля потрапляє по кузову. В грузовому відділені, як виявилося вже згодом, крім водія ще двоє чоловіків. Один отримав поранення, другий загинув.

Адвокат Олександра запевняє: екіпаж діяв суворо за інструкцією. Просто уявіть собі. Військовий стан, прифронтова область, комендантська година і водій, який не зупиняється та не реагує ні на що. По кузову авта, як і передбачено інструкціями, вогонь не вівся, тільки по колесу. Очевидно, що до трагедії призвела недбалість чи неадекватність водія «Рено».

А далі розпочався справжній треш. Обласний прокурор Приходько Віктор Валерійович (який, до речі, втік напередодні російського вторгнення, а зараз повернувся та імітує бурхливу діяльність) хоче кваліфікувати справу за ст.115 — умисне вбивство. Мовляв військовий Сороколетов прицільно розстріляв цивільну автівку, вбив та поранив цивільних громадян. Покази свідків та самого підозрюваного взагалі не беруться до уваги!

Прокурор Приходько, відверто, зашкварений: фігурував в історіях з наркотрафіком та контрафактним алкоголем, хабарництвом. І ця особа намагається закрити військового на 15 років за те, що той чесно виконував службовий обов’язок. Він захищав місто і всю Україну! В автівці могла бути російська ДРГ або кадрові військові рф, бо частина області окупована.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ