Человек не терпит насилия!

Академія СБУ. Недолугість, некомпетентність, порушення прав.

Друзі, з огляду на дисфункцію старого форуму продовжимо наше спілкування тут.

Оцените материал:
54321
(Всего 22, Балл 4.73 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

378 ответов

  1. Ну что за дилетантсво!
    Так всегда было — хороший и злой полицейский, чтоб раскрутить курсанта на доверие.
    Юра никакой не святой, так же как Витя не абсолютное зло.
    Они по классике поделили роли, а вы ведетесь.
    Будьте умнее, смотрите глубже!

  2. Окремих викладачів за особистою вказівкою Черняка через «дитячі» образи «мочать», виводять в розпорядження, зрізають преміювання, а є Наконечна Неоніла.
    Без наукового ступеню і вченого звання перебуває півтора роки на посаді доцента. Жодного дня не була в аудиторії. Не провела жодної пари. Не написала жодної наукової статті.
    Отримує зарплату, преміювання та квотування. Це така економія державного бюджету під час війни?
    Повинні ж бути контролюючі органи?

  3. Оце провів наш зірковий ректор Чмоня-Черняк-Всюдиприсутній підведення підсумків в Інституті державної безпеки, яким і досі, всупереч здоровому глузду (!!!), керує розумово обмежена пані полковник Марина Мікуліна… Панове, що воно верзло… Чмоня-Черняк так знервував що «всі погано працюють», що завів стару кумедну платівку, в яку років 20 щонайменше ніхто не вірить і лише сміються — «за парканом черга стоїть бажаючих у нас працювати». Чмоня-Черняк, я стісняюся запитати — черга з кого? Невігласів яких ти і взагалі вся упорота зелена команда полюбляє призначати на державні посади? То ти вже й так натягнув до академії різного непотребу, який не розуміє що навколо відбувається і для чого вони тут… Найголовніше — у притомних співробітників викликає когнітивний дисонанс (та й просто сміх), коли Чмоня-Черняк закидає всьому колективу про погану роботу, але вперто тримає на посаді директора інституту полковника-інфузорію Марину Мікуліну. З мотивами її тримання на посаді все зрозуміло — звичайна корупція, притаманна команді Зеленського: колишній ректор Віктор Мікулін (*якого у 2009 році зняли з посади ректора за п’яне ДТП зі смертельним наслідком — перебував напідпитку за кермом службового «Опеля» та збив вночі людину), дещо наближений до «Слуг», пролобіював, а Чмоня-Черняк радий старатися. Але одне питання — Чмоня-Черняк, ти настільки ж тупий, як і Марина Мікуліна? Тільки повний ідіот (або психічно хвора істота) може докоряти підлеглим про якість роботи і одночасно тримати на посаді їх керівника розумово обмежену істоту (прт чому це легко перевірити — достатньо з нею поспілкуватися хвилин 5-7). Чи ти зловив таку зірку, що вважаєш гівно з твого рота золотим? От що тобі скаже колектив — ніколи ти ладу не дасиш, Чмоня-Черняк, оскільки сам не здатний зрозуміти, що і навіщо робиш. Найяскравіший приклад — твій ідіотський піар на кожному кроці про «розвиток напряму кібербезпеки», коли в академії нема жодного (!) притомного фахівця, який міг би викладати такі дисципліни, «заходить» тільки тим хто не знає реальну картину в академії… Навіть в Апараті Голови СБУ вже кажуть, що не бачуть доцільності існування академії, оскільки останні випуски курсантів — суцільний жах, нульові знання і повна неготовність до оперативної роботи… Отак Чмоня-Черняк організував виконання держзамовлення, на яке держава витрачає величезні кошти… То може правду пишуть, що Сівкович дуже старався?…

  4. Ну що там підведення? Ледацюги! Пишіть кукуруку: Черняк не такий, проректори не туди, фсьо хня, і вапше нас війна не стосується, і ми круті з тридцятками. Чого мовчимо? Жміть на газ!

    1. який ховається за чужим прізвищем — тобі можемо тільки волохатим пиріжком по пиці поводити

  5. Черняк — патрітот. Це — безумовно. Зеленський — символ нації. Безаперечно! Якщо хтось риє щось інше, до москви!!!

  6. Черняк — ідіот! Це — безумовно! Зеленський — недогарант, який нагодував країну кривавим шашликом, який вся держава буде ще довго відригувати… Це беззаперечно! А хтось вважає інакше — амеба звичайна у рожевих окулярах…

  7. Нові фінансові витівки керівництва вражають!
    Після того, як закінчили платити тридцятку і потік «добровільних тисяч» внесків в піар-фонд імені Черняка призупинився, колективу довели, що слід здавати 2 відсотки від зарплати. Справа ніби добровільна, але фіксують, хто заявляє що не здаватиме.
    Більшість співробітників донатять на Перемогу самостійно, військовим напряму або фондам, яким довіряють.
    По цьому «фонду» було і є багато питань, але ніхто не насмілюється їх задавати — бо звинуватять у відсутності патріотизму і небажанні допомогти армії!

  8. Автор, я тебе так розумію. Дякувати Богу роки мого обмеження волі в шаразі пройшли, а по твоєму посту видно, що нічого не змінилося. Ще й риже повернулося, знову зайобує вас цими тупими зарядками і бігатнею? Чесно кажучи, за часів кудінова все було абсолютно так само, нас не вважали за людей абсолютно і ховали від людей нормальних. З цими рапортами на вихід у звільнення завжди була срачка, постійні маніпулювання. Доводилося приносити справку, що рідна людина дійсно перебуває на лікуванні і тільки тоді підписували рапорт. Рега єдиний адекватний, але з ним теж були нюанси. Рижий просто моральний покидьок. Мацюк був, але то геть уйобіще, був особистий з ним конфлікт. Автор, я так розумію, що ти ще не випускник, але сподіваюся що ти витримаєш тей дурний час коли вас будуть розподіляти по управам, от тоді ти побачиш who is who. Це буде самий треш за всі 5 років, за госи не парься ставлять 5 лише тим, хто йде в Київ, а всьому зброду хто по областям будуть ставити що захочуть. В мій час тих хто йде в області взагалі не сприймали. Після закінчення шараги мене відправили на курси буквально через три місяці після виходу на службу, у мене аж сердце ледь не стало від жаху. Дякувати Богу був самий розпал ковіду і курси пройшли повз мене на змінах. Любий автор, з розумінням до тебе і з ненавистю до шараги. Тримайся, випуск 2020р.

    1. Тепер ще впроваджена практика «добровільного» віддавання квоти. Тобі ніби й встановлюють квоту, але ти її передаєш царю. І взагалі система встановлення квот в шарашці тільки жля особливих.

    2. Я так розумію, що нічого не змінюється на краще, в лише на гірше. З Мацюком не стикався, але щодо того, що Рижий — п…с, це 1000% Кажуть, що тепер став трохи людяніший, але я не вірю. Рега такий самий як і він, тільки ніколи не показує свого справжнього відношення, якщо йому хтось не подобається — мочить зпідтишка, чужими руками, а в очі посміхається, жаліє. Скотина дволична. Лише як я випустився, взнав що проблеми на випускному курсі мав через Регу, який на мене колись за дрібницю образився.

  9. До речі, нам колись виносили мозок за коментарі у орд, а ще була презентація в лекційному стосовно терміну ШАРАГА під керівництвом фармагея, але всі і так продовжили називати шарагу шарагою. У вас походу молоде покоління рабів насбу нічого не змінилося.

    1. Після мого випуску бачу мало що змінилося. Тупість шараги тільки росте. У центрі активно говорять, що усі більш меньш притомні викладачі вже пішли або переходять. Я так розумію, крах вже не за горами. Тим паче, корупційні схеми, ремонт, дивні призначення на посади ось ось дадуть результат. Цікаво, а хто з преподів нормальний ще залишився? Є хтось, хто щось практичне розказує, хтось налагоджує звязки з практикою?

      1. Притомних не лишилося.
        За останні два роки стараннями пані Мікуліної майже всі адекватні викладачі спецухи пішли з Академії. Осталися тільки глибокі пенсіонери, яким нікуди йти і тупаки, яких нікуди не беруть.
        Те саме пан Рега (якого тут чогось іноді хвалять) провернув з мовними кафедрами, коли знищив мовний центр і поскорочував кафедри.
        Просто є таке замовлення — знищити академію, і є виконавці цього замовлення. І це всі бачать

        1. При чем здесь Микулина и Рега? Они просто исполнители тупые, таких решений они не принимают.
          Вопрос о уничтожении Академии решен на самом верху!

  10. З Днем знань, академіки… Хотя каких там знаний… То, что сотворило это чучело по фамилии Черняк, сложно будет исправить. И оно продолжает. Знания в академии дают ниже плинтуса. Преподавать некоторые предметы некому, идиот разогнал адекватных. Зато натащил космонавтов, которые несут в учебный процесс такую дичь, что волосы дыбом встают… Расписание «выдали» только 30-31 числа, из-за идиотских решений Черняка и далекого от учебного процесса Гребенюка… Итого — снаружи пиар, внутри — хаос и профанация… Вывод — либо Малюку пох.., либо он также не понимает что происходит… Склоняемся ко второму.

    1. Нічого не зрозумів.
      Мабуть якись кодаборант, якого ще не знайшли, на кацапській мові щось прогавкав.

    1. Проведіть лекцію в лекційному на тему зневажливого відношення курсантів до керівництва ака. Фармагея запросіть він любить працювати з аудиторією курсантів в навчально-погрожувальному тоні. Ви б краще думали як курсантам життя спростити, а не ускладнювати ще більше.

  11. Ну, що ж шановні курсанти, новий навчальний рік і скоріше до випуску з цієї в’язниці. Сил вам витерпіти всі загони Гребенюка, Рижого та інших персонажів шараги. Залишайтеся людьми і бережіть свою нервову систему. Пам’ятайте, що вам вже на рік ближче до СВОБОДИ. З розумінням і повагою до вас.

  12. Лавочка прикрилась, Черняк і його команда рубанули усілякі можливі і неможливі приписки до навантаження. Полетіли ставки і півставки, а з ними і розтрата бюджетних грошей і дармова платня дармоїдам. Від цього і дописи різні фуфлові полізли. Пишіть і далі, нешановні дармоїди! Нарікайте на чиюсь непрофесійність, не таку погоду, ще щось. Не поможе. Пргорес і прозорість неминучі, а ви сидіть в ямі і гавкайте звідтіля!

    1. Не смішіть! З числа людей, які зазнали зниження надбавок чи переведення на нижчу ставку лише кілька осіб дійсно цього заслуговували.
      Решта постраждали лише за те, що чесно роблять свою роботу і не лижуть дупу керівництву, не входять в свиту того чи іншого керівника, або до касти «недоторканих, яких привів ректор».
      Люди роками і десятиліттями вірою і правдою працювали в Академії, але тепер за чиєюсь примхою без пояснень їх праця визнана недостатньою.
      Заслужені професори і доценти тепер «на полставочки» бо АСУ не бачить їх навантаження. Також АСУ не бачить додаткових вказівок цим же викладачам від керівництва «зроби рецензію швиденько потрібній людині», «поможіть тут аспіранту розділ виписати», «вичитай монографію потужного науковця за ніч»…
      Більшість часу, який витрачається викладачем на такі завдання, а також на багатотомну переписку з Волченком і його командою (зазвичай повністю безглуздою) не оцінюється АСУ.
      «Полставочки» у ветеранів тому що купа «потрібних людей» -сумісників, яких не можна чіпати перетягнули навантаження на себе, ось і все.
      Позбавитися цього непотрібу, в яких ні публікацій, ні досягнень, яких в аудиторії ніхто не бачив — ні Гребенюк ні Черняк, ні їхні вірні слуги-директори не хочуть.
      Ось і вся казочка про «нешановних дармоїдів».

      1. Полставочки для ветеранів, які не вміють включити комп’ютер, а на парах розповідають курсантам які вони були круті за часів КГБ — це мало, чи багато?

  13. З Днем народження, друже Олексіє Теліженко! Вічного спокою твоїй душі і вічної тобі памʼяті, Героє! …а міг би жити, якби одне пихате х..йло, втікаючи від війни попереду курсантів, не залишило тебе «за старшого»… та ще й насунуло купу військового шмаття зі свого жабячого кабінету…

  14. Бачу бурячок активно включився і тут лизати, ай молодець. Черняк впевнено веде академію до краху. А придворні клоуни апдодують

  15. Вже 12 вересня, а сталого розкладу, вперше в історії Академії, ще немає. Щодня зміни…
    При цьому перед 1 вересня Черняк відпускає Гребенюка чи то у відпустку, чи то у відрядження. Можливо той у Бахмут їздив? Квартира вже у процесі оформлення то ще й УБД буде?
    Супер управлінський крок! Ректор — керівник від Бога!) Краще технічні книжки «пиши» та на державну премію подавайся.
    Шкода курсантів……..

    1. Це в які часи в академії був сталий розклад? Всі часи все планувалоя сьогодні на завтра. У Вергелєс був прайс розписаний як в ресторані.

      1. Ну, ні. Випуск 2020р. У нас сталий розклад був на місяць, новий розклад нам давали за тиждень до кінця минулого. До сих пір є навіть фото розкладу.

      1. Нєа)) не тільки брати😝 коротше, я трохи старічок, але вона зійшла з розуму. І, ніби, це спадкова штука. Так що робіть висновки) Алла її звати) можете якось то перевірити. Якщо хочете.
        А ще до того, як великий і я так розумію, вже дуже страшний пан Гребенюк став великим і страшним. Рік 2009-2011, він брав плату за оцінки талонами на бензин)
        Отак от) не знаю, як зараз, і що він і хто, але почитав і смішно стало) Гребенюк- гроза, бля, тьху)

        1. Це про Максима Гребенюка. Був такий. Не дуркуйте. Хоча і так вся ця переписка лайно.

  16. Оце помийка ця ваша гілка. Брєд повний, брехні несусвітні, керівники ржуть, а компетентні органи біля виска крутять. Дурня і дурні пишуть. Пора закрити цю гілку, а то і орд цю пальнуту, бо не повинно бути цієї пєсковщини-гебельсівщини в умовах війни. Довбойоби…. Свої такого сміття не розносили б…

    1. Це ти з твоїм дебілом ректором долбойоби. Як вас гнид земля тримає ще. Шайка ідіотів, брехунів, корупціонерів, з повним пакетом комплексів, позорище Служби.

  17. Можно ли в сбу пройти без взяток? Потому что в этом году с полт. области прошло из 70+ человек только 5

    1. Да, можно. Проходишь все спецпроверки, медкомиссию с идеальным результатом, НМТ на высокие балы и вперёд. Но очень важный момент сдать физо в академии, полиграф и собеседование. Когда я поступал, то с моей области с 30 поступило 13.

  18. Шановні Вікторе Володимировичу Євтушенку та Юрію Георгійовичу Колеснику, керівництво академії/інституту нещодавно внесло деякі зміни у виховну роботу з курсантами. Ваші наміри в цих змінах зрозумілі, і я не заперечую проти них. Призначені Вами сережанти серед курсантів мають бути лідерами, але насправді половина з них — це зручність для керівництва, яке поливає брудом рядових курсантів і ставить себе на щабель вище за них, курсанти груп писали рапорти з вимогою звільнити деяких командирів. Було кілька випадків, написання рапортів з вимого зняття командира , на що курсанти отримували відповідь, що цим документом можна тільки підтертися, але ми ж курсанти і хочемо добровільно і колективно обирати своїх керівників і командирів. Якщо ви дозволите нам це зробити, то деякі наші командири зміняться, і якби ви дізналися, що на одному з існуючих курсів, який ви називаєте «Богами», неодноразово робили спроби позбутися некомпетентних командирів думаю ви б не ставилися до них так , на що було написанно рапорти курсантами які становлять понад 75% особового складу, що деякі сержанти брешуть вам дивлячись в очі. Що ви знаєте про те що відбувалося на деяких курсах під час вашої роботи яка ось рік їде ? Вибачте, але краще розібратися з внутрішнім кліматом на курсах, а не зі своєю винахідливістю ; і це може дати бажані результати. А ви панове курсанти як себе почуваєте коли до вас так ставляться ? Не приємно жеж ? Беріть ваше життя в академії в ваші руки

    1. Друже, нажаль це ініціатива не лише тих офіцерів, а ректора і Гребенюка. Незрозуміло де ГІ, ВБ. Вони ж повинні розбиратися в організації процесів. Диктатуру потрібно ламати. Служба повинна оновитися! Удачі Вам!!!

  19. Нічого не змінилося, так було завжди. Завжди будуть ставити тих, хто вигідний керівництву, а не курсантам. Це ви ще не працюєте, повірте, в службі так само. Начальник може бути самодуром, але його знімати не будуть,бо Києву він підходить, а те що о/с склад стріляється, то це так треба. На жаль, в користь курсантів і о/с ніколи і нічого не робиться. Тримайтесь до випуску і старайтеся йти в інші відомства поза службою,бо регіональні управління повна клоака.

  20. Я смотрю что без связей в академию сбу попасть почти не возможно. Поступал был знакомый, прошёл в региональном управление медкомисию, психолога, пробное физо, была не судимма семья. Но кадровик сказал что ты нам не подходишь. А второй завалил пробное физо с горем пополам прошёл медкомисию но из за того что у него папа полковник в мусарке прошёл без проблем.

    1. Поверь мне, это к лучшему. Наслаждайся жизнью и свободой. Академия это колония, а потом у тебя просто не будет жизни. Ибо служба в конторе это не жизнь, а приспособление к деспотичному характеру руководства. Попробуй что-то другое.

      1. москаль-невдаха настількитупий, що не може стати керівником, тому в нього всі керівники завжди погані)))

        1. Ну, да курсанту 3-4го лучше всего видно с общаги . Ты давай, учи цивилку и готовься к вечерней проверке. Да, совет. Общайся со старшими курсами, вдруг кто и пристроит тебя где-то в ца.

        2. не здатен вивчити украхнську, бо тупий, ось такий він, москалик-невдаха

    1. з останні півтора роки вся країна перейшла на українську, навіть ті, хто народилися при совку, і все життя розмовляли російською
      тим гірше для тих, хто народився у вільній Україні та хоче служити у державій структурі не володіти державною мовою

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ