Человек не терпит насилия!

Академія СБУ. Недолугість, некомпетентність, порушення прав.

Друзі, з огляду на дисфункцію старого форуму продовжимо наше спілкування тут.

Оцените материал:
54321
(Всего 22, Балл 4.73 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

378 ответов

  1. Шановні курсанти!
    Зараз ви живете в тепличних умовах — після випуску переконаєтеся, що шарага це практично райське місце.
    В ЦА і особливо в регіонах такий гадючник, що найгірші академічні курсові здадуться вам добрими гномами.
    Насолоджуйтесь кращими роками життя, не поспішайте випускатися!

  2. Я тут подумав, а чого всі накинулися на Черняка? Зі слів Неоніли, Академією керує вона та Гребенюк. Як підвипьє, то увесь час говорить: «Що той ректор сам може?». «Хіба він хоча б день працював в освіті?». Не подобається їй хтось — ректор звільняє або переводить. Мінімум десяток таких осіб можна назвати. Хочете залишатися на посаді — вирішуйте питання з Неонілою. Якщо не знаєте як, вбийте в Гуглі «Наконечна, кримінальні провадження, корупція».

    1. Неоніла таке ж хворе створіння як і черняк. Академія впевнено йде на дно. Прикро. Тікай, друже. Гівно й так потоне.

  3. Хлопці гинуть на фронті, а гребенюк ніяк не може нажертися. Розвів ректора на ще одну квартиру. Притомні люди з центрального апарату сказали, що це не законно. Перший проректор прописує там нових членів родини та починає судитися зі Службою. віталік, пропиши там ще котика, песика, рибок. Тоді точно суд виграєш у Служби безпеки України

  4. А підкажіть, а Рега вже отримав медаль за знищення мовного центру в Академії? Донедавна це був осередок відомчої мовної освіти створений і виплеканий поколіннями самовідданих фахівців-філологів, мовознавців.
    Але керівництву Гуманітарного інституту напевно центр мовної підготовки заважав в реалізації якихось чергових прожектів, тому його за короткий час розформували, посади частково пороздавали іншим кафедрам (напевне, вони важливіші?), частково люди розбіглися, ті що залишилися, — поодинокі фанати своєї справи, більшість дочікує пенсії.
    Хоча ректор на кожному заході ще хизується, що курсанти вчать 12 мов — фахівців майже не залишилося, всі розбіглися. Шкільні вчительки англійської, яких понабирали замість професіоналів, що пішли, специфіки Служби не знають. З деяких мов — навантаження на дві ставки, люди не витримують, а Рега з посмішкою каже, «потерпіть, всім важко», і розводить ручками.
    Реформа академії дає «чудові» плоди!
    Праця» фахівця» з розвалу ЦМП має бути нагороджена і оплачена!

    1. Дякую дуже за короткий екскурс, цікавила доля мовного центру. Колеги розповідали, що східні кафедри майже припинили своє існування. Шкода,, дуже шкода. Знання давали хороші. Я кажу за тих, хто хотів вчитись.

  5. О, дістали з скрепів ще одного мертвеця. Мовний центрто якась аномалія як і вся філологія. Добре, що розігнали той притон, кий був створений для жінок і коханок. Мов там жодних ніхто не вчив. Ну і, якщо чесно, то вони нікому в Службі нафік потрібні. Пам’ятаю, чк ми ридали, щоб нам дозволили вчити ту мову, яку ми хотіли, але ні — змусили ходити на словацьку, угорську, перську чи ще якусь фігню, яка мені ніколи не пригодилася. Але дирнкторку мовного уентру жмякав Формагай, то на те все очі закривалося. Радуйтеся, що той бардель хоч трохи усмирили.

    1. Ахххаааахаа, були у нас на курсі скиглі, як ви. Які тільки скиглили, їм не було коли вчитися. У верхньому пості гарно написали, що хто хотів вчитись, то і вивчив.

  6. Ця ідіотка працюючи в НАЗЯВО у 2020 році профукала своєчасно подати декларацію, за що була притягнута до відповідальності за ст.176-2 КУпАП. Звичайно в суді вона змогла надати максимально ідіотські пояснення: пояснила, що декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий 2019 рік (після звільнення) вона подала невчасно, оскільки не знала про таку необхідність. Просила звернути увагу на те, що відсутність юридичної освіти позбавило її можливості зрозуміти зміст Закону України «Про запобігання корупції». Стверджувала, що намагалася своєчасно подати декларацію, проте недійсний паспорт та заблокований рахунок завадили їй це зробити. — Вдумайтеся! Не змогла зрозуміти текст закону. Саме тому Черняк її і взяв до себе. Ідіот ідіота бачить здалеку. Посилання на рішення суду: _https://reyestr.court.gov.ua/Review/95416758

      1. Колосальне порушення!!! Хахаха!!! В носі ще поколюпайтесь) Може, щось путніше знайдете. Ой, ржака)))

  7. ШТРАФ!!!!
    Виховна роль????
    ШТРАФ!!!! За те, що не пройшов якусь ху…ю онлайн. Мінус 10 тис? Серйозно???? Сосямба!!!!!
    Н _Е _О…СОСЯ -ЛА
    Матриця!!!! НЕО…….сосяла!!!! Бля, яка ху..й…я!!! Або со-ла…..!
    Взяла у о… бо….рот!!, синю пігулку? Чи червону?…. Боротьба з матрицею? Ухиляється, рухається, пʼється…..! Можливо нюхається….
    Але не у нашому Академічному колективі!!! Нажаль…..для них….
    Згинь, згинь, згинь….! Повторяти 10000 разів!!! Але не нам…. А АСЯІ!!!
    САМА У ШОЦІ- АСЯ
    Всі разом просимо Господа : Позбав нас цього лиха! Пока бачиш смиренній путь!!! Відступниці своя дорога…..рахуємо кількість статтей її публікації …….!!!!!! Гроші для ФВ і ВКЗ. Преподи терпіли)))) Їм доказувати, ми отримуємо!!!
    Преподи — лохи! Чекаємо адекватних у нас!!! Це — маяк…. Для руху…
    Зам кадріівінституту- ніхуя не робить- зарплата як у директора!!!!
    Хуй сосіть!!!
    Терпіли!!!!

        1. Неоніла — це та, яка з її слів, Академією замість черняка керує? Зробила полковника. Дійсно їй за це респект.

  8. Напевно добре пришкварило от і плюється всяка нечисть нечистотами. Гребеюк не Артемов чи Фармагей — він в темі, всі документи читає, вникає в кожний листочок, повертає якщо фігню приносять. Хто до нього таке робивкрайній раз? Хто до нього мав зелене поняття в тому, що підписував? Може ще при Сідаку були проректори на своєму місці.
    А Неонілі взагалі респект і уважуха — через одну дамочку всі полковники обісцялися.

    1. Неоніла — це та, яка з її слів, Академією замість черняка керує? Зробила полковника. Дійсно їй за це респект

  9. Неоніла — це «збурювач спокою», особливо коли це стосується гнилого середовища, болота, застійного явища. Перетрусило Академію? Давно пора була! Вона стала каталізатором. Зміни відбуваються і, при тому, на краще. А якщо це не влаштовує деяких невдах, які думають, що вони великі поети і психологи, — то їх проблеми))) Цьом!!!

    1. Довго гадати хто автор цього тексту не треба. А от цікаво, що саме ця психол по імені неоніла зробила для Академії??? Хоча б 2-3 факти

      1. Ну, якщо всього за 1 рік роботи в академії ви не втомлюєтеся щодня писати про неї коментарі, то щось таки зробила)

        1. І що??? Похвалися. Наприклад скільки наукових статей написала чи лекцій розробила. Чи може провела якісь цікаві заняття чи тренінги??? А може написала концепцію розвитку чи реформування освітнього процесу академії.

  10. Серед курсантів академії спалах гепатиту «А» ! Але керівництво академії це приховує! Карантину не впроваджено і жодного інструктажу з питань профілактики захворюваності ми не бачимо!

    1. Хто чого не бачить? Курсанти бачать, батьки бачать, медицина і санстанція все бачать, лиш ви не бачите…

    2. З ковідом було абсолютно так само. Коли реально була вже епідемія тоді тільки випустили 5к хоч вони і мали тиждень як випуститись, так само і молодші курси. Всім на курсантів все одно і керівництву служби теж. Триматимуть в шаразі до останнього.

  11. Щеплення робити треба. Противірусна вакцина існує. Ще руки мити, в дупі не ковиряти за відсутністю туалетного паперу.

  12. …вже розповсюдився більш ніж на два десятки хлопців та дівчат! Схоже, що «протиепідемічні заходи» виявилися невдалими.

      1. Якщо хочете кар’єру зробити в Службі, то вступайте — зараз усі керівники — випускники Академії. Але майте на увазі — особливих знань ви тут не здобудете, зате необхідних в подальшому зв’язків отримаєте вдосталь. Вирішувати вам.

  13. Ну що, колеги, отримали зарплату? К Вам поділ на касти? А є такі кому взагалі не добавили? Черняк гімно, як і віталька, вірний пес чмоніка

    1. Так кидайте своє спокійне і жирне життя, і на фронт, там вам дадуть кожному гвинтівку, а як казав один співак «гвинтівка — це свято, все іде у піхву!»

      Чи вам просто подобається страждати і скиглити, ви так отримуєту задоволення.

  14. віталька і його алочка отримали у повному обсязі та ще й квоту. Родини частини викладачів, як і хотів червяк, відчули на собі в умовах війни значну не доплату. Нічого, до вас вже був такий, що любив карати родини співробітників. Всі знають як він закінчив.

  15. У всіх підрозділах СБУ встановили максимальні надбавки до зарплат. Тільки черняк виявився конченим. Його падіння буде гучним, татаров не допоможе. Без нього червяк 0.

  16. Завдання по «регулюванню» надбавок виконували директори інститутів і їх заступники. Питайте в першу чергу з них а не в Черняка і Гребенюка. Якщо в гуманітарному інституті і інформбезпеки ще якось сяк-так намагалися рівно розподілити, то на Лобановського просто безпідставно позбавили людей більшої частини премій.
    Дійсно, Академія — клоака, більш ніде в службі не зменшували цю надбавку.

      1. Остаточне рішення по надбавках приймав черняк і гребенюк. Саме ця сволота грабує підлеглих. Собі і своїм жінкам максимально + постійні квоти. Відплата буде!

  17. Не забудьте здати «добровільні» внески з підвищеної зарплати:) Бо піар Черняка має тривати!

  18. Не перекладайте на директорів інституту відповідальність за крадіжку грошей у співробітників Академії. Уся вина на черняку і гребенюку. Саме ці два ідіота мають відповідати за грабіж.

  19. Дякуємо директорам інститутів за зарплати. Саме вони готували рапорти і визначали, кому і скільки… Когось відстояли, а комусь підрізали…

  20. Остаточне рішення по надбавках приймав черняк і гребенюк. Саме ця сволота грабує підлеглих. Собі і своїм жінкам максимально + постійні квоти. Відплата буде!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ