Человек не терпит насилия!

Правда завжди переможе

Російська влада із останніх сил своєї агітаційної машини відбивається від Правди. Тотальною брехнею… Але цього виявляється за мало. Брехня не справляється і Правда все ж таки просочується в інформаційний простір Росії. Тому Кремль, зрозумівши що програє інформаційну війну, вирішив посилити власний інформаційний терор репресивними методами.

Репресій за «фейки», а саме так на кремлівській мові тепер зветься Правда, про дії російських збройних сил схвалено профільним комітетом Держдуми РФ:

— за свідомо неправдиві повідомлення — штраф від 700 тис до 1,5 млн рублів, або до 3 років колонії;

— за свідомо неправдиві повідомлення, створені посадовими особами, організованою групою, зі штучним створенням доказів або за мотивами ненависті або ворожнечі — штраф від 3 до 5 млн. рублів, або від 5 до 10 років колонії;

за свідомо неправдиві повідомлення, що спричинили тяжкі наслідки — від 10 до 15 років колонії;

— за заклики до перешкоджання використанню російських військ для захисту інтересів Росії, підтримки миру та безпеки (якщо раніше протягом року порушник притягувався за це до адміністративної відповідальності) — штраф від 100 тис. до 300 тис. рублів або до 3 років колонії.

Путін вже давно поставив «поза законом» у Росії здоровий глузд та демократію. Тепер до них офіційно приєдналася Правда. Та історією всієї цивілізації давно доведено – Правда завжди ПЕРЕМОЖЕ!

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ