Человек не терпит насилия!

Руслан Черкаський і Михайло Товт займаються корупцією на митниці – політолог

2 14 2

Володимир Цибулько у своєму блозі на Facebook назвав(https://www.facebook.com/100000604640696/posts/5186439998052770/?d=n) імена людей, які за його інформацією займаються корупцією на митниці. На його переконання, саме через схеми Бюджет недотримує мільярди грн.
«Мінфін каже, що держава втрачає на митниці 3 млрд грн на рік через корупцію. І якщо це когось дивує, то він просто не розбирається в тому, що відбувається. Почнемо з найвищого керівництва. Руслан Черкаський — заступник глави Держмитслужби. Їздить на Bentley і купує квартири Арабських Еміратах. Водночас тримає разом з дружиною медичний бізнес, обладнання для якого завозять через Бориспіль нелегально. Чому такого чиновника тримають у структурі митниці? Бо кожного місяця він заносить сумки з кешем своєму покровителю Олегу Татарову, який курує силовий блок в ОП», — пише експерт.
Також політолог повідав про керівника Чернівецької митниці, який завдяки заступництву Олега Татарова та Руслана Черкаського, організував цій ряд схем.
img 20211202 221039 110
«Підлеглий Черкаського – Михайло Товт, керівник регіональної митниці в Чернівецькій області. Відомий тим, що менш ніж за пів року на службі вже запустив декілька надуспішних схем. Ввозить нелегально китайський одяг, запчастини для машин, отримує відкати з будівництва і звісно тягає цигарки. На цьому локальному прикладі видно, як працює корупційна вертикаль і це стосується не тільки митниці. Тут просто вистачає яскравих прикладів. В результаті ми отримуємо Бюджет з дефіцитом у 200 млрд», — резюмував Володимир Цибулько.
Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Майно Черкасського

А що там з елітним майном Руслана Черкасського? Чому відсутня реакція?  ✍️ Давайте розберемось. З 1993 року, пан Черкасський працює…

Ситуация на таможне. Форсюк, Черкасский, Силюк. Письма читателей

Форсюк переведён в Одесскую таможню с Николаевского ДБР, а в ДР переведён с Одесской таможни ДФС , как бы туда…

Сколько денег за назначения коррупционеров получили Рябикин, Черкасский и Касьян?

Читатели «ОРД» интересуются, сколько заработали Рябикин, Черкасский и Касьян на незаконные назначения на «жирные должности» коррупционеров? Почему именно эти граждане…
НОВОСТИ