Человек не терпит насилия!

Півмільона доларів за громадську активність

На Полтавщині існують дві споріднені громадські організації — “ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ ПОЛТАВЩИНИ” Андрія Храмова і “ОБ’ЄДНАННЯ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ УКРАЇНИ В М. ПОЛТАВА” Івана Книша.
З першою все ясно – Храмов засуджений до 3,5 років в’язниці за вимагання хабара 17 000 дол. з забудовника (довгий час намагався «кошмарити» Полтаватрансбуд, поки у тих не увірвався терпець і вони звернулись до поліції)
Іван Книш виявився розумнішим і працює «під замовлення» впливової в Полтави сімї Аранчій.
Зібравши докупи пенсіонерів в громадську організацію пан Іван почав кошмарити не когось, а Голову Дерспоживслужби Полтавської області. Цю посаду дуже хотіла обійняти майбутня депутатка Полтавської обласної ради Яніна Аранчій (зараз у неї вже амбіції стати Головою Полтавської обласної ради).
Скарги ГО дуже оперативно почали розглядати контролюючі органи. Навіть «оновлена» Нацполіція майже в день отримання листа від активістів-пенсіонерів прийшла з обшуками до керівника Держспоживслужби Г.І. Пікуля. Грошей та цінностей, звісно, не знайшли. Не виключаю, що Іван Данилович попередив його про небезпеку за винагороду. Запуганий Пікуль пішов з посади може ще й з-за того, що чоловік Яніни – спортсмен (зовсім не шахіст, скоріше навпаки) зараз керує потоками в департаменті капітального будівництва Полтавської ОДА.
Отримання винагороди за громадське цькування Іван Данилович (крім більше 7 млн. грн бюджетних коштів на свою ТОВ «Кольчуга-КІДІС») довірив своєму синові – адвокату Книшу Сергію Івановичу https://bit.ly/2RyZ6yS . І той почав жнива в державних установах. Але найцікавіше те, що його АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ “ЮРИДИЧНИЙ АЛЬЯНС” було фігурантом гучного скандалу. Цитата «Досудовим розслідуванням встановлено, що в червні 2017 року ОСОБА_1 умисно підробив необхідні документи та подав їх до КДКА Полтавської області та ради адвокатів Полтавської області для набуття права на заняття адвокатською діяльністю». https://bit.ly/2OX3R4x
Загалом за юридичні і супутні послуги отримано майже 15 млн. грн.
Сидить Храмов на десь нарах і тихо заздрить своєму наставнику….

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. так майдан и замышлялся для передела власти и уничтожения гоев,их же руками:

    🧨🧨🧨
    Количество средних школ в Украине УМЕНЬШАЕТСЯ с катастрофической скоростью❗️

    За 5 лет президентства Порошенко перестали существовать 2100 школ, и при Зеленском ещё — 600. Это без учёта школ, оставшихся в Крыму и на территориях Донецкой и Луганской областей.

    Итого после Майдана из 19300 школ ОСТАЛОСЬ 14900⁉️

  2. Чучело, отсидевшееся в ментовской камере и отпущенное волей Зеленского, поведало, что Зеленский ПРЕДЛАГАЛ ЕМУ РУКОВОДЯЩУЮ ДОЛЖНОСТЬ В СБУ.

    Зеленский, по-моему, на самом деле умственно отсталый. Кем вообще надо быть, чтобы Стерненко предложить руководящую должность в СБУ?

    Клоун ненормальный

  3. “У меня уже были предложения идти в народные депутаты. В том числе и партию Зеленского, в список”, — убийца Стерненко. Наркеты есть, воры есть, насильники есть — убийца был бы как раз в тему.

  4. Для технологии промышленной добычи адренохрома такие как стерненко и активисты просто необходимы.
    Как технологическая цепочка.

  5. Один из обвиняемых в деле погрома фасада Офиса президента, Роман Ратушный, и юридически, и по факту на свободе после того, как суд отменил его «домашний арест».

    Даже не удивляемся.

  6. Завтра в 12:00 продолжится рассмотрение апелляции по делу Сергея Стерненко. Об этом он сам сообщил у себя в соцсетях. Собственно, в преддверии заседания он и запустил в СМИ историю о том, что Зеленский в 2019 предложил ему возглавить одесское СБУ.

    Думается нам, с учетом предыдущего решения суда, благодаря которому Стерненко отправили под домашний арест, что наиболее вероятным сценарием на завтрашнее заседание на сейчас является смена нынешнего приговора под условный срок. Или вообще отмена обвинительного приговора. Увы.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ