Человек не терпит насилия!

Пограничники, давайте поговорим о проблемах в Госпогранслужбе — 5 new!!

продовження

Оцените материал:
54321
(Всего 92, Балл 3.73 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 047 ответов

  1. Стас. Так а разве им не выплатили вчера? Вроде как слухи ходили, что там лопатами гребут…

  2. Всем без паники! Деньги будут! Вы спросите конечно, а когда? Хороший вопрос, своевременный! Но пока он без ответа! Тримаемось! США и Европа нам помогут! Надо только верить!

  3. Пам’ятаємо, шановні, по умовам контракту сьогодні крайній день, коли вони мають виплатити зп (за вийнятком завчасного попередження о/с телеграмою про затримку-чого звісно не було)! Отже, розриваємо контракт і переходимо у інше відомство, бо блять я дивлюся в нашій службі як не срачка то болячка, з кожним місяцем бардак крєпчає!

  4. Зарплата будет, пока решается вопрос о надбавках, их собираются отменить, если не в этом месяце то в следующем. Кстати если отменят, то отменят и в зсу, бойцам зсу на передовой уже сказали, что надбавки скорее всего отменят, я это из первых уст слышал у них, у нас это слышал только по слухам, поэтому утверждать не могу. Но если мне будут платить как на западе- я лучше переведусь туда и буду брать там взятки не рискуя жизнью))

  5. Ну деяким товарісчам ті надбавки як до дупи дверцята. Там другі надбавки завозять із запалу. Охочих слінять багато, ставки ростуть!!!!

  6. Нас це їбать не повинно, нехай тоді готують документи на звільнення у зв’язку з недотриманням умов контракту..

  7. Якого хріна проблема з зарплатою завжди тільки в ДПСУ?!! Може пора писати звернення на офіс Президента про те, де наші гроші і як так виходить, що кожен місяць вони займаються фігньою замість того аби проконтролювати надання фінансів до казначейства! За що їм платиться зарплатня тоді?

  8. Кстати, вообще никто не получил з/п вовремя или, например, Западное РУ получило, а Южное нет? Надо будет узнать у друзей, которые остались в НГУ насчет этого.
    P.S. Уебанский kotpz, самое дно .!.

  9. Ніхто з нашого відомства не отримав зп, отримали НПУ, ЗСУ, поліція ще ні, бо в них ще час не прийшов

  10. Звільнено високопосадовців Генерального прокурором та Голову СБУ за велику кількість зрадників.
    Чекаємо на звільнення Дейнеки. У ПС зрадників ще більше, а самий головний з них і є сам Дейнека.
    Дейнека барига на кордоні ну ніяк не голова служби.
    Дейнеку звільняти терміново у людей уривається терпець !
    Звільняти Дейнеку і його прибічників якнайшвидше!
    Дейнеку на звільнення !

  11. Давно пора прибрать Дейнеку . Чи забыли йогом»бойовий шлях» в Луганську? По Болотову? А потім вигадав собі легенду і за допомогою СМІ піарнувся. Треба ж було при вході на посаду бути чесним, порядним і не зрадником. Що, в службі про це не знають? Знають конечно! І не тільки в службі! А те, що брат Дейнеки , який обіймає керівну посаду в ДПСУ, а Дейнеко старший є прямим начальником усих в службі, що прямо порушує закон про запобігання корупції, теж не знають? В шо Дейнека молодший засвітився на переправі нелегалів за кордон, хто косить від служби, теж не знають. І що на заході беруть до 10 тис доларів за перетин кордону, не? І що в Мукачево застрелився знову прикордонник, не? Приберіть це ЛАЙНО!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ