Человек не терпит насилия!

Пограничники, давайте поговорим о проблемах в Госпогранслужбе — 5 new!!

продовження

Оцените материал:
54321
(Всего 92, Балл 3.73 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 036 ответов

  1. Нова сторінка оновлення. Тому це повинно бути при вступі. Капітан Пархомов Артем Олександрович, ти чмо ☺️

    1. Тобі не ма шо робити. Навіщо ти про начальніка віпс «Кучурган » таке пишешь. Це яка потрібна бути не повага до начальника.

      1. Не Начальника,а Командира.Видно ти сам його не поважаєш?-В армії немає «начальників»-є Командири!!!!

    2. Таку хуйню може написати тільки ображати життям что ! Ти піди і в очі йому це скажи !!! Интернет воїн ска ! Чого він чмо внеси ясність ?!

        1. Прогіб це ти під юбкої робиш на восьме березня тій нещасній яка тобі дасть! Це скритий чат якщо ти своїми курячими мозгами ще не поняв(ла),про який прогіб ти говориш !!?зараз важка служба у всіх! Їде війна і нема чого тут плакати,відрубай собі ногу і сиди дома накрившись маминою юбкою!!!

      1. По перше : кому важко служити? Зроби графік , підор, 1/1 немає ніде
        По друге : терти об кордон обмежено придатних офіцерів з хворобою серця
        По трете : куди гроші ідуть? Скидаємося по 300 гривень, колись по 600 скидались. Де гроші ? Куди вони їдуть? Герасимчук на анальні іграшки , чи самому «командиру» ??
        В четверте : як при «нехватці» людей можна відправляти їх по командировкам ?
        В пʼяте : чому держиш сраколизів своїх? Відправ їх на передок , там саме місце їм.
        По шосте : за який хуй ти відправив зміну з мостів на 15 без проведення службового розслідування . Пиздуй вже в свою академію до папачки. Знайди собі там хлопця і хай дирявить тебе з ранку до вечора.
        По сьоме : чого ти кришуєш ланового , тобі самі порв дали натяк до його причатності ?
        По восьме ; що за сприяння конфлікту інтересів ? Ну їбе козак герасимчук? А ти що , кончу за ним підлизуеш ? Чи теж жопу підставляєш?
        По девʼяте : скільки можна підставляти особовий склад ? В мене вже є 2 причини зателефонувати мукановсткому який тебе може добре запитати)
        В десяте : ти кажеш що я не можу сказати це в обличчя ? Я тобі вже пояснював біля кр за твій голосочок пітушиний, і бачу в йому немає сенсу. Краще зробити тобі рекламу і піддати огласці. Ти при Паші Панчуку вів себе на багато проще, бо знав що з тобою гратися ніхто не буде , а зараз піздатим начальником заделався? Іди до свого Батюка , з лановий , підстав очко. До тебе поваги буди не моле по природі. Ти як начальник на дівчат «корови» казав ?) ти себе бачив , ельф очкошний , припиняй кидати людей на малому мосту, бо це вже геть смішно. Ти хочеш що , щоб тебе знову на пукан натягнули?) я одного разу вже маякнув на веселі структури за гроші . Довго тебе тоді дрочили?) сиди тихо і петляй на свою академію. Не роби воздух на своїх безпонтових шикуваннях

        1. А тепер і я скажу.Жопа повна на відділі,-півтора офіцера,чоловік 20(потолок) які в москаля зможуть стрельнути,2-3 амазонки,що патрони подадуть чи відірвану залупу перевяжуть.-Все інше зграя сраколизів переляканих.Хоча про зграю я загнав-стадо.Толку від таких на кордоні??

  2. Кажуть 30 відміняють уже з квітня місяця всім прикордонниками окрім тих хто на фронті

        1. Сто відсотків!А з таких як ти,-ще й знімати.

  3. Ну що по сумському загону кацапня йобнула, а на сайті пишуть тільки коли буде гроші, і хто де хабар бере. Заїбали дибіли.
    Купуйте дальше сигарети і 3 ящика цигарок дибіли. (Вона вже закінчилась)
    Сука кончені

  4. Коллеги побратими давайте поговоримо про другі важливіші питання,поганий чи добрий керівник відділу не суть важливо !!!! Е питання яке треба обсудити тут і зараз!!! У вас було таке що сходивши в туалет покакати і після підтирання попи бумажка не коричнева,-чиста, чи підтираете ви в друге ?!

  5. В смислі ,чушню, він Командир!-А командиром лоха,чи дебіла ніколи не поставлять командувати підрозділом!

  6. График составлен по мере количества людей, офицер который не пригодный пусть переводится, а не ноет !
    А за Герасимчук то вы что свечку держите , чего оно вас ебет?
    А вы что думаете что сидя дома и ходя через сутки это прям так сложно? Так съездите поменяйте 79 где график 7/7 24/7!

    1. И еще в 79 помимо 7/7 24/7 есть Варик попасть на левый берег порыбачить, ну или побегать от фпв, или прятаться от прихода арты, танка, града, короче разные отракционы на разные вкусы, при чем за те же 30000)))

      1. А в Пдру водії замів на службовому транспорті кожен ранок їздять каву пити і теж отримують 30000.Де справедливість ??? Де Ввб Щоб їх в’їбало біля кав’ярні разом з службовим авто.???

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ