Человек не терпит насилия!

Голова Вінницької ОДА уник кримінального переслідування підставивши ділових партнерів по тіньовим схемам

1602332655 2514916

Вчора ввечері, 8 жовтня, у Вінниці співробітниками Служби Безпеки України була проведена спецоперація у ході якої затримали керівника служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігоря Алєксєєва.

За даними слідства Алєксєєв пропонував хабар у розмірі 4,2 млн грн чинному очільнику Вінницької ОДА — Сергію Борзову. Борзов в обмін на гроші брав на себе зобов’язання по вирішенню питань погашення заборгованості та виділення коштів з державного бюджету України, за раніше поставлене медичне обладнання на комунальний медичний заклад області КЗ “База спеціального медичного постачання”, перед комерційними структурами (ТОВ “Ілантанмед” та ПП “Донмед”). Правоохоронці затримали Алєксєєва, за фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження. А ось Сергій Борзов, який мав отримати хабаря покарання уник.

Як сьогодні повідомив відомий телеграм-канал «Легитимный» та підтвердив блогер та політолог Кирило Сазонов, Борзова заздалегідь попередили про операцію силовиків напряму з Офісу Президента і він, намагаючись уникнути покарання, розіграв перед силовиками спектакль: мов би то хабара брати не збирався і от-от хотів йти в поліцію. Борзова, не без втручання ОП, відпустили, але він остаточно посварився зі всіма Вінницькими діловими партнерами.

Крім того, за інформацією джерел «Легитимного» в СБУ, Борзов в обмін на невідкриття кримінальних проваджень пообіцяв “злити” інших своїх ділових партнерів.

Нагадаємо, Сергій Борзов бере участь у виборах мера Вінниці від партії “Слуга Народу”. Раніше його публічно підтримували окрім провладних депутатів такі неоднозначні за своєю репутацією люди на Вінниччин, як Володимир Продівус.

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ