Человек не терпит насилия!

Корупціонер Наумов керує СБУ замість Баканова?

Naumovpidarrr

Відомий у професійних колах начальник Головного управління внутрішньої безпеки СБУ та, за сумісництвом, тіньовий керівник спецслужби Андрій Наумов мав би служити Україні, як того вимагає посада.

Натомість все частіше посадовець та його люди втрапляють у скандальні ситуації. От і зараз, за наявною інформацією, пан Наумов лобіює створення монополії для бізнесу.

Сприятливі умови силовик хоче організувати для громадянина Німеччини, раніше відомого за митними скандалами. Мова — про Олександра Акста та підконтрольне йому ТОВ «ПРЕМІУМ ПАКЕТ ГМБХ ЕНД КО.КГ», що зареєстроване за адресою м. Київ, вул. Червоноткацька, 88. Ця фірма, до слова, має відношення й до одного з колишніх керівників СБУ — Павла Демчини та злочинних схем «любих друзів» Петра Порошенка — Ігоря Кононенка та Олександра Грановського. 

У зв’язку з негативними подіями навколо вищевказаного товариства, нещодавно до департаменту організації митного контролю Державної митної служби України надійшло подання про включення до реєстру експрес-перевізників іншого схожого ТОВ — «ГЕРМАН ЛОГІСТИК СЕРВІС», що має юридичну адресу м. Київ, бульвар Дружби Народів, 28 В, офіс 501. При чому, максимальне прискорення погодження документів для включення фірми до реєстру посилено лобіюється безпосередньо співробітниками Служби безпеки України, призначеними за протекцією начальника Головного управління внутрішньої безпеки Андрія Наумова.

Наше джерело серед людей, наближених до згаданого посадовця (який, до речі, ще й тісно контактує зі спецслужбами Росії), повідомило, що партнер Наумова —  Олександр Акст — відповідає за блокування діяльності певних фірм, що складають йому потенційну конкуренцію. Зокрема, ТОВ «ПОЛЕКС ЕКСПРЕС», ТОВ «МДК Експрес» та ТОВ «ІНТЕРНЕШНЛ КУР’ЄР СЕРВІС», які займаються міжнародними експрес-відправленнями. А за лобіювання монополії його діяльності німецький бізнесмен щомісяця передає Андрію Наумову від 70 до 110 тисяч доларів США, залежно від об’єму оформлених посилок.

Очевидно, що у керівника СБУ Івана Баканова та його колег мало би виникнути чимало запитань до нашого героя. Але, з огляду на те, яка «насичена» біографія в Андрія Наумова як до, так і під час служби в СБУ, здається, що посадовець навряд чи понесе заслужене покарання за корупцію. Бо Наумов встиг побувати і фігурантом кримінальної справи щодо розкрадання бюджетних коштів в зоні відчуження, і брав безпосередню участь у різноманітних митних скандалах (наприклад, у цьому чи в цьому). Навіть пошук у гуглі нічого позитивного про начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ не покаже. 

Аналізуючи весь негатив про головну особу внутрішньої безпеки Служби безпеки України, стає страшно за діяльність органу, що стоїть на варті державного суверенітету та територіальної цілісності. Оскільки наші перевірені джерела в оточені посадовця говорять про те, що він втерся у довіру керівника СБУ Івана Баканова та фактично керує СБУ. Лобіюючи призначення на ключові посади своїх довірених осіб, які повинні допомагати йому прокручувати корупційні схеми. Нині Андрій Наумов ще й веде аморальний спосіб життя (хоча, що тут дивного, коли мова йде про високопосадовця?), спочиваючи на лаврах переможця. Адже, заручившись підтримкою найвищого керівництва СБУ, чиновник впевнено йде до своєї мети: контролювати митні схеми та мати з них мільйони доларів прибутків.

Ми, у свою чергу, дуже сподіваємося, що ця стаття хоч трохи відкриє очі на стан справ в оточенні Івана Баканова та на проблеми самої структури. Адже давній друг президента Зеленського, під час призначення на керівну посаду, обіцяв не втручатись у діяльність бізнесу і не створювати перепони від СБУ з метою власного збагачення. Проте, якщо навіть цей матеріал не змінить стан справ у силовому відомстві, стане зрозуміло, як люди з команди Зе виконують корупційні вказівки свого лідера. Хоча надія на краще, як-то кажуть, вмирає останньою.

Автор: Михайло Сенченко 
Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/articles/400581-koruptsioner_naumov_keruje_sbu_zamistj_bakanova

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ