Человек не терпит насилия!

Як стати мільйонером на державній службі у Житомирі

Я бізнесмен з Житомира, який у своїй роботі стикається з такою «конторою» як Державне підприємство «Експертно-технічний центр Держпраці (далі по тексту — ЕТЦ)». ЕТЦ створено для експертизи стану охорони праці та безпеки виробництва суб’єктів господарювання, які виконують роботи або експлуатують обладнання підвищеної небезпеки.

Але проблема у тому, що для житомирського бізнесу небезпека криється саме в працівниках данного ЕТЦ, зокрема у таких корупціонерів як заступник директора Олександр Стеблянко та менеджер по логістиці Олександр Мягков.

Згадані «схематозники» налагодили дуже прибуткову схему заробляння грошей на рівному місці. По договору підприємець (замовник) до початку здійснення експертизи повинен сплатити 100 відсотків коштів по рахункам, які виставляє ТЕЦ. Тільки після сплати всіх коштів виконавець – ЕТЦ – починає процедуру експертного обстеження підприємства замовника.

Якщо власник підприємства відмовляється «співпрацювати» з вище згаданими корупціонерами, тобто платити хабар, ЕТЦ робить негативний висновок експертизи, а гроші відповідно умов договору не повертаються. Тому підприємець вимушений повторно звертатися до ЕТЦ та повторно сплачувати суму за експертизу. Зрозуміло, що багато підприємців Житомирщини платять гроші у кишеню Стеблянко і Мягквова, щоб не мати головного болю з експертизою.

Ще цікавий факт – бухгалтером в ЕТЦ працює дружина Мягкова з прізвищем Кригер, яка… взагалі не знає де знаходиться це державне підприємство і як називається її посада. На роботу жінка не ходить, а зарплату отримує.

Дуже цікава ситуація з відпустками цих осіб. Перебуваючи по 5-6 рапзів на рік за кордоном на відпочинком (Іспанія, Італія, Німеччина та Нідерланди) Стебянко та Мягков не оформлюють відпустки, а рахуються на роботі і отримують заробітну плату. Вважаю для правоохоронців це не буде важко перевірити – достатньо взяти інформацію у прикордонників про виїзд цих людей за кордон і подивитись чи платили їм зарплату у цей час на державному підприємстві.

Хлопці так працюють на розвиток держави, що мають свій автопарк елітних авто, де є Ламборджіні, Ферарі, Мазераті та Альфа Ромео. Не знаю хто кришує цих корупціонерів, але живуть вони дуже заможна.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ