Человек не терпит насилия!

Пенсии военным пенсионерам

Предлагаю здесь общаться а то там собралось кодло непонятных

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

1 492 ответа

  1. Работает из Киева по всей Украине. Месяц, как вьіиграл мое дело, сегодня получена увеличенная пенсия. Если подходит, дам контактіьі.

  2. ПФУ нічого не знає. Місцевий військовий відділ телефон не відповідає. Хоча інші телефони ГУПФУ працюють.

  3. Баба галя шле вам, молодим військопенсам, які ніде не працюють та не служать привіт.
    Вас по всій країні назбиралось аж 156 тисіч чоловіків.
    Будьмо! Гей! Будьмо ! Гей! Будьмо! Гей! Гей! Гей!

    1. Решта рпацює на державу або служить, а вас 156 тисяч тих, хто молодий отримує пенсіон, а користі державі не дає.

  4. То про трьетьякову мова ведеться, яка в житті ніхера не робила, а зараз в Раді рахує військових пенсіонерів

    1. Військові пенсіонери ніяких законів не порушують, навіть якщо не працюють і якщо пішли на пенсію у відносно нестарому віці. Своє відслужили, хто б там що не гавкав. В якщо законодавство почнуть прикручувати, то і в мирний час ніхто на військову службу не піде, примусова мобілізація буде вічною.

      1. Якщо військовій пенсіонер перебуває в запасі, то він військовозобов’язаний та при оголошенні мобілізації повинен прибути до ТЦК.
        Якщо військовий пенсіонер перебуває у відставці за станом здоров’я і знятий з обліку військового, то він не військовозобов’язаний і нічого нікому не винен.

  5. Згідно діючого на сьогодні законодавства жоден військовозобов’язаний не повинен з’являтись в тцк з причини оголошення мобілізації.
    В тцк можна прийти добровільно або згідно врученій у встановленому порядку повістці.
    Порядок оповіщення, в тому числі і вручення повісток викладений в Постанові КМУ 1487.

    1. В країні війна і якщо військовозобов’язаний не прийшов до ТЦК під час оголошення моілізації добровольно, то він не порушив чинне законодавство, він просто хитродупа гніда, яка вирішила нажитися за рахунок сусідів і інших патріотичних громадян, а також потенційний колаборант, що чекає перемоги ворога.

        1. До 2014 року були військовозобов’язані до 45 років, потім до 60 років (але після 50 призивали добровільно). Зараз гребують до 60. Ось випустять якийсь новий закон, граничний вік до 70 років, всіх відновлять на обліку, буде ще нагода повоювати

        2. Тобто тобі краще кріпаком у москалів бути? А може ти звичайний колаборант, що чекає москалів

      1. Анониму від 13 лютого, 2024 у 15:16 - Симон Петлюра: “Гірше ніж москальські воші можуть бути тільки українські гниди”.:

        1.
        Під час війни голова Центру протидії корупції Шабунін отримував зарплату у київському ТЦК.

        Під час війни голова Центру протидії корупції (ЦПК) Віталій Шабунін працював у київському ТЦК та отримував там зарплату. Про це йдеться у його щорічній електронній декларації за 2022 рік, яку опублікували «Українські новини»: після початку війни голова ЦПК отримав у київському ТЦК 182 770 гривень зарплати.
        Скільки часу Шабунін працював у військкоматі, не уточнюється.

        Також Шабунін під час війни отримав 402 501 гривень зарплати у військовій частині А4076.
        Крім того, Шабунін отримав 217 813 гривень доходу від підприємницької діяльності та 1 335 750 гривень зарплати у ЦПК.

        Водночас, повідомляється, що дружина і діти Шабуніна під час війни виїхали спочатку до Чехії, отримали там соціальну допомогу, а потім виїхали звідти до США і там також отримали соцдопомогу як біженці.

        Зазначимо, що це не перший скандал із Шабуніним.

        Раніше стало відомо, що він фактично не перебував у підрозділі тероборони, де офіційно значився.

        Як ми писали, у середині грудня слідчий суддя Шевченківського райсуду Києва зобов’язав ГБР зареєструвати заяву щодо підробки документів головою Центру протидії корупції Віталієм Шабуніним та його ухилення від військової служби.

      2. Анониму від 13 лютого, 2024 у 15:16 - Симон Петлюра: “Гірше ніж москальські воші можуть бути тільки українські гниди”.::

        2.

        Донька та дружина командира з Рівненщини отримували «бойові» за походи у фітнес-центри.

        Працівники ДБР звершили досудове розслідування щодо двох військовослужбовиць однієї з частин Рівненської області.

        Жінки 11 місяців не з’являлися на службі, але отримували грошове забезпечення та бойові доплати. Обвинувальні акти направлено до суду.
        ДБР повідомляє: після повномасштабного вторгнення Росії до України матір з донькою розпочали службу в одній із військових частин міста, де заступником командира був їхній близький родич: колишній чоловік та батько.
        Жінка обійняла посаду заступниці командира роти з морально-психологічного забезпечення та мала перебувати на Сході країни, а донька – оперативного чергового відділення підготовки даних штабу і згідно з документами несла службу на українсько-білоруському кордоні.
        Щомісяця донька отримувала «бойову» доплату у розмірі 50 тис. грн, мати – 120 тис. грн.

        Проте, фактично вони несли службу тільки перші 3 місяці, а згодом повернулися до Рівного, де вели активне соціальне життя. Зокрема, їх неодноразово помічали у масажних кабінетах та фітнес-центрах.

        До моменту викриття жінкам було протиправно виплачено майже 1,5 млн грн.

        Вони обвинувачуються у самовільному залишенні військової частини військовослужбовцем, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 407 КК України).

        Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років.

        Крім того, в суді уже розглядається справа керівника оперативної чергової за фактом недбалого ставлення до служби (ч. 4 ст. 425 КК України). Саме за підписом цього заступника командира донці посадовця було протиправно нараховано 510 тис. грн.

        Досудове розслідування щодо можливих протиправних дій інших посадовців з керівництва вказаної військової частини триває.
        Процесуальне керівництво здійснює Рівненська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

        №22/212122-еп
        Присвоєння звання Героя України посмертно військовослужбовцю ЗСУ Курʼяніку Мирославу Івановичу

        Во время войны глава Центра противодействия коррупции Шабунин получал зарплату в киевском ТЦК
        Во время войны глава Центра противодействия коррупции (ЦПК) Виталий Шабунин работал в киевском ТЦК и получал там зарплату.
        Об этом говорится в его ежегодной электронной декларации за 2022 год, которую опубликовали «Украинские новости»: после начала войны глава ЦПК получил в киевском ТЦК 182 770 гривен зарплаты.
        Сколько времени Шабунин работал в военкомате, не уточняется.
        Также Шабунин во время войны получил 402 501 гривен зарплаты в воинской части А4076.
        Кроме того, Шабунин получил 217 813 гривен дохода от предпринимательской деятельности и 1 335 750 гривен зарплаты в ЦПК.
        В то же время сообщается, что жена и дети Шабунина во время войны выехали сначала в Чехию, получили там социальную помощь, а затем выехали оттуда в США и там также получили соцпомощь как беженцы.
        Отметим, что это не первый скандал с Шабуниным. Ранее стало известно, что он фактически не пребывал в подразделении теробороны, в которой официально числился.
        Как мы писали, в середине декабря следственный судья Шевченковского райсуда Киева обязал ГБР зарегистрировать заявление по поводу подделки документов главой Центра противодействия коррупции Виталием Шабуниным и его уклонения от военной службы.

        Під час війни голова Центру протидії корупції Шабунін отримував зарплату у київському ТЦК.

        Під час війни голова Центру протидії корупції (ЦПК) Віталій Шабунін працював у київському ТЦК та отримував там зарплату. Про це йдеться у його щорічній електронній декларації за 2022 рік, яку опублікували «Українські новини»: після початку війни голова ЦПК отримав у київському ТЦК 182 770 гривень зарплати.
        Скільки часу Шабунін працював у військкоматі, не уточнюється.
        Також Шабунін під час війни отримав 402 501 гривень зарплати у військовій частині А4076.
        Крім того, Шабунін отримав 217 813 гривень доходу від підприємницької діяльності та 1 335 750 гривень зарплати у ЦПК.

        Водночас, повідомляється, що дружина і діти Шабуніна під час війни виїхали спочатку до Чехії, отримали там соціальну допомогу, а потім виїхали звідти до США і там також отримали соцдопомогу як біженці.

        Зазначимо, що це не перший скандал із Шабуніним. Раніше стало відомо, що він фактично не перебував у підрозділі тероборони, де офіційно значився. Як ми писали, у середині грудня слідчий суддя Шевченківського райсуду Києва зобов’язав ГБР зареєструвати заяву щодо підробки документів головою Центру протидії корупції Віталієм Шабуніним та його ухилення від військової служби.

        В сети появилась информация о том, где в настоящее время живет старший сын нового главнокомандующего Вооруженными силами Украины (ВСУ) Александра Сырского.
        Антон Сырский сейчас находится в Сиднее, так утверждает агентство РИА Новости, ссылаясь на его страницу в социальной сети «ВКонтакте». Отмечается, что молодой человек охотно посещает ночные клубы и вечеринки.
        Антон окончил вуз в Сиднее и с тех пор проживает там. Отмечается, что в последние несколько лет сын главкома украинской армии публиковал записи исключительно на русском языке.
        Издание также утверждает, что сам Александр Сырский родом из Владимирской области, где и сейчас проживают его родные, в том числе брат Олег и мать Людмила.
        Стоит напомнить о том, что сын министра обороны Украины Рустема Умерова с матерью и сестрами проживает в Майями (Флорида, США). Жена и дети Умерова являются американскими гражданами.
        Ранее EADaily сообщало, что в Майми также проживает Максим Данилов — сын секретаря Совета национальной безопасности и обороны Украины Алексея Данилова. Очевидно, что и ему повестку не пришлют.

        «Если анализировать те приговоры, которые уже есть, то в подавляющем большинстве уклоняющиеся от мобилизации мужчины получают условные сроки наказания. Суды учитывают моральное состояние, какие-то этические вещи, наличие родственников, находящихся на содержании этих людей, детей, их аргументы по поводу непригодности к службе, хотя медицинская комиссия предоставляет справку, что он годен», — говорит Цуцкиридзе.
        По его словам, зачастую суды прописывают приговор таким образом, чтобы мужчина мог быть мобилизован сразу, не дожидаясь окончания срока наказания.
        Цуцкиридзе отметил, что суды по таким делам

        1. Проблема кацапського іпсо, що воно все одно посилається на московітські ЗМІ, навіть якщо є проплачені журналісти в Європі та США, які працюють на московітів)))
          Ми ж пам’ятаємо, як про доньку Рєзнікова, яка нібито купувала нерухомість в Іспанії, московіти фейки створили, а колаборанти і дебіли їх в Україні розповсюджували

  6. служили трем владам , еле пенсию висудили -в кінці за наркошу здохнути ,сам здихай

    1. «служили трьом владам» — звісно, такі вилупки, як повії, прислужують всім, хто їх має, на відміну від нормальних людей, які служать одному народу та одній країні.

        1. Ви, кацапи, дебіли і хворі на голову, тому що українці служать українському народу, а ви служите владі.
          А ти ще й тупий кацап, якщо це не зрозумів і почав виправдовувати виродка за те, що він служив декільком владам, посилаючись на його вік.
          А все тому, що сам ти така ж потвора, як він.

  7. Ви хочете в ЄС?. Особисто я, ні! Щоб купити квартиру в Польщі, потрібно заплатити в середньому 1 000 000 злотих. На наші гроші біля 10 000 000 гр.

  8. Анонімний. Тобі не кажеться що ти багато поздиш? І то не потрібно темі. Сидиш на шиї у батьків і мріє про золоту рибку. Тупий наркоша.

    1. Добре, що ти підписав свій туповатий комнтар, хоча і так було зрозуміло, що ти — Тупий наркоша))))

  9. Індексацію пенсій у 2024 році планується провести з коефіцієнтом 1,079. Мінімальний розмір підвищення становитиме 100 гривень, максимальний — 1 577 гривень.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на проект постанови Кабміну, розміщений для обговорення на сайті Федерації профспілок України (ФПУ).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ