Человек не терпит насилия!

Пенсии военным пенсионерам

Предлагаю здесь общаться а то там собралось кодло непонятных

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

1 455 ответов

  1. Установити, що з 1-го березня 2024-го року перерахунок пенсій проводиться із застосуванням коефіцієнта збільшення показника середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески, та який враховується для обчислення пенсії, у розмірі 1,079», – сказано в проєкті.

    Індексація на 7,9% стосується пенсій, призначених до 2021-го року. Рівень підвищення пенсій, призначених 2021-2023-го років, – 100 гривень.

  2. Вам уже змін захотелось? А не рано ли начали мониторить? Смотрите, инфаркт раньше времени не получите. Только сегодня Кабмин вынес вам вердикт-8%!!!!

  3. Дегенерат, сколько у тебя военной выслуги или трудового стажа ? И чем лично ты сам послужил украинскому народу, и заслужил ли хоть какую либо пенсию ??

    1. Дегенерат — то твій батько-кацап, що такого вилупка у дитинстві не придушив.
      Що, звикла москальська тварюка українців допитувати і не можеш зупинитися?
      Не буде вже вашої радянської влади і кацарської теж не буде в майбутньому.

  4. Взаємні образи не змінюють розміру збільшення пенсії. Як не прикро, уряд займається розподілом невеличкого шматка хліба серед зростаючій кількості пенсіонерів. Маємо те що маємо.

  5. Два дні назад запускало на сайті в особисту пенсію, зараз знову заблоковано. Раніше було без змін. Зараз переживати немає за що. Чекаємо 5-те число і все буде видно. На 8% підніміть — це вже добре! Це краще чим НУЛЬ! При моїй теперішній зарплаті прапора 31 тисяча, та в 52 роки, будь-яке підвищення це добре. Навіть якщо його не буде, все одно перерахують. Не плачте, кому до 60. Якщо є здоров’я, вперед служити. Вічно жити ніхто не буде. Не будьте шматами, пенсюки, особливо мєнтяри гнилі! Так хоча б для дітей, внуків пенсію заробите, криси ви їбучі. Тут вам не пенсюків ганяти в переходах, гниляки мєнтовські😁🤣 До речі ваші ж вихованці обісрались в Дніпрі. Така ваша СУТЬ гнила, послідовники бєркутні🤬🖕🤮

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ