Человек не терпит насилия!

Пенсии военным пенсионерам

Предлагаю здесь общаться а то там собралось кодло непонятных

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

1 507 ответов

  1. Без западного финансирования украинские пенсионеры умрут.

    Об этом заявил президент Украины Владимир Зеленский на встрече с журналистами стран Балтии во время визита в Латвию.

    «Мы много чего покупаем за свои деньги, но когда нет финансирования… Мы не можем не дать пенсионерам пенсию. Я не давлю на жалость, но без пенсии старые люди просто умрут. У нас более 11 млн пенсионеров – есть ли еще хоть одна такая страна в Европе?» — сказал президент.

  2. Ну і хто тут щось писав про перерахунок пенсіїї, про збільшення її максимального розміру, індексування??? Її взагалі може не бути. Хоча… Наш монетний двір працює у три зміни. Надрукують) Тільки чи краще стане від цих фантиків, інфляція вона ж така нівелює всі підвищення.

    1. На своєму віку ми вже один раз були міліонерами у 90-х, будемо вдруге, втретє і так далі (якщо виживемо) поки про нас будуть пікуватися такі «слуги». Прикольно, правда? Вибрали на свою голову ЧОРТІВ.

    1. та не чекають, а все роблять по плану.
      щоб створити новий ізраїль на наших теренах (бо вони з арабами ніколи мирно спів існувати не зможуть) треба знищити нашу молодь та пенсіонерів. а тих, хто залишиться — чи купити чи відправити у резервацію у чорнобиль. Хто цього ще не розуміє.

      1. Пропоную гарне рішення — підняти призовний вік до 80 років, причому призивати і чоловіків і жінок. Через кілька тижнів пенсії платити буде нікому. А молодь до 27 років нехай і надалі гуляє.
        А якщо серйозно, то в жодній країні граничний вік призову при мобілізації не перевищує 50 років. З нас весь світ рже — старі люди сидять в окопах та ходять на штурми, а здорові хряки аж до 27 років тусять по нічних клубах та качалках.

        1. А от скажи мені, у хряків, яким 27, батьки є, яким 50 і які в окопах на штурми ходять? Чи вони з космоса прилетіли?
          Сучасну країну з її законами 27-річні побудували, чи ті, кому зараз 50?
          Чому завжди підстаркуваті дебіли, які своє життя просрали разом з країною, бо нічого в своєму житті не робили, крім того, що керівництва сраку лизали, горілку жрали та в диван перділи, постійно звинувачують в своїх бідах когось, а не себе?

        2. 1.З цією пропозицією ви на кого працюєте?
          2.Здорові хряки до 27 і більше років — це вєліковозрастниє дєткі тих, хто прислуговує оцій владі. тому їх і не чіпають.
          Що нєпанятна???

        3. Зрозуміло, знову винні ті, хто при владі, тобто ті, хто виявився розумнішим, спритнішим, активнішим, або мав ще якісь риси, що дозволили зайняти керівну посаду, а от той, що пердів в диван та прислуговував керівнику, аби його не чіпали та давали горілку пити, той не вдоволений тими, що при владі.
          В мене для тебе погана новина, такі як ти, нікчеми, алкаші та пердуни в диван завжди будуть невдоволені своїм місцем в соціальній ієрархії, бо ви самі своє місце вибрали, ви не бажали собі кращого, ви бвжвли щоб за вас робив хтось інший. Ні, ваша доля скиглити.

    1. Старий, таке почуття, що вже давно нічого немона спиздити. І куди ми оце у цей час дивилися? Вже й ПАГОН зняли з одного пліча, щоб було комфортніше нести, а нічого. Все спиздили до нас і після нас, а ярлик на свідомих та чесних прапорщиків яксамих перших крадунів залишили. Абідно, бл…!

  3. Запой в країні масовий, вигідно кому? Виробникам напоїв будь-який якості. Було фуфло, кожна крамниця забита цим продуктом. Пляшка коштує дешевше пельменів. Так влада стримує нарід, але з фронтів чогось беруть по трохи, самовільне залишення часті — їх навіть не шукають . Схеми існують як замість втікача грошенята по кишенях ховати. Навіть поранені є, які не отримали нічого у компенсацію бо не мають протоколу оформлення цього поранення. То одна з проблем, яких багато.

  4. Січень спливає, ситуація не покращується. Врятуйте наші душі — так співали окремі в радсоюзі. За Україну щось болить.

    1. Дурбелику, ти дуже погано знаєш історію, тобі двійка!
      Не треба було слухати Висоцького та дивитись російськи фільми.
      «Врятуйте наші душі» — це дуже і дуже давненько, коли ще не було союзу, «співали» моряки, коли тонув їх корабель. Або подавали сигнал «SOS», це вже коли азбуку Морзе стали використовувати з 03.11.1906 р.
      Читати тре було більше класики, наприклад Р. Стівенсона, Ж.Верна., чудо.

      1. Ты сам-то понял, что написал ? SOS используется до сих пор при отсутствии голосовой радиосвязи, но наличии телеграфной — как самая простая комбинация тройных двух точек и одного тире. Причем здесь Стивенсон и Высоцкий.

        1. Ты сам ничего не понял, ветеран труда, хотя и не тебе был этот посыл.
          «… Або подавали сигнал «SOS», це вже коли азбуку Морзе стали використовувати з 03.11.1906 р.» — где написано, что этот сигнал бедствия в настоящее время перестали использовать?
          В ХII — XIII веках по мачте тонувшего парусника отстукивали тройные 2 точки и одно тире?
          Да забирались как можно повыше и молились о спасении, пока корабль не уходил на дно.

  5. Добрый вечер товарищи. Рад видеть некоторых живыми и здоровыми. И на свободе. Тут администрация сайта не сливает данные форумчан в репресивные органы, за конструктивную и справедливую критику власти? Никто не знает? Так решил на всякий случай спросить, а то, знаю в какой стране оказались…

    1. Ти країни сплутав, московіт, це у вас один на одного писати доноси є нормальним, так само, як в совку

  6. Так мы и есть совок.

    Закрытая граница,

    Запрет на свободу слова,

    Запрет митингов, собраний,

    Политически ангажированный суд/репрессии по полит признаку.

    Примитивная пропаганда, как в совке, дибилизирующая свое собственное население..

    похищение людей военкоматовскими (такого не было даже в совке),

    Мобилизация в бу ссср/404 во 2 МВ была только для мужчин до 31 летнего возраста. Старше не брали. служили только молодые и здоровые.

    А у нас наоборот, самые молодые и здоровые не служат, а призывают 27- 60 лет. До 60 лет Карл! Такого нет нигде в мире.

    В совке был ВПК, и там работали люди с 14 лет. В Украине нет ВПК.

    А про доносы… Так, а что украинцы в ссср/404 доносы не писали? Писали только этнические русские? Думаю писали люди всех национальностей.

    1. Досить про свою московію розповідати)))
      Твоя москальська пропоганда працює тільки на шизофренічних кацапів)))

      1. — подивись зранку на себе у дзеркало, якщо воно у тебе є — ото воно саме і є, шизофреничне.

    2. Сов. секретно

      ГОСУДАРСТВЕННЫЙ КОМИТЕТ ОБОРОНЫ
      ПОСТАНОВЛЕНИЕ № ГКО-452сс
      от 10 августа 1941 г. Москва, Кремль

      О мобилизации военнообязанных 1904-1890 годов рождения
      и призывников 1922-1923 годов рождения
      До 15 августа призвать по мобилизации военнообязанных 1904-1890 годов рождения и призывников 1922-1923 годов рождения на территории Кировоградской, Николаевской, Днепропетровской области и районов западнее Людиново – Брянск – Севск Орловской области.
      Проведение призыва возложить на Народный Комиссариат Обороны. Отвод в пункты формирований произвести походом и по железной дороге.
      Мобилизованных военнообязанных 1904-1895 годов рождения и новобранцев 1922-1923 годов рождения обратить на укомплектование запасных стрелковых бригад.
      Военнообязанных 1894-1895 годов рождения направить на оборонительные работы.

      ПРЕДСЕДАТЕЛЬ ГОСУДАРСТВЕННОГО
      КОМИТЕТА ОБОРОНЫ И. СТАЛИН

      Таким чином, в 1941 році чоловікам 1890 року було 51 рік, але москальський провокатор буде до останнього брехати, що його улюблений фашист сталін тільки у віці до 31 року чоловіків призивав.
      Москалі це такі брехливі потвори, які постійно брешуть, а якщо мовчать, то брешуть у своїх шизофренічних мізках самі собі.

      1. Як не крути, але чоловіків старіше 51 років навіть Сталін не мобілізував. В той же час молодь майже вся пішла на війну.

      2. Ось так діє влада, яка хоче сформувати боєздатну армію. А мобілізація літніх людей може бути пояснена бажанням позбавитись їх з метою майбутнього заощадження пенсійних виплат. Таке собі демографічне очищення України.
        Не было бы счастья, да несчастье помогло.

  7. УКАЗ

    ПРЕЗИДИУМА ВЕРХОВНОГО СОВЕТА СССР

    О мобилизации военнообязанных по Ленинградскому, Прибалтийскому особому, Западному особому, Киевскому особому, Одесскому, Харьковскому, Орловскому, Московскому, Архангельскому, Уральскому, Сибирскому, Приволжскому, Северо-Кавказскому и Закавказскому военным округам
    На основании статьи 49 пункта «о» Конституции СССР Президиум Верховного Совета СССР объявляет мобилизацию на территории военных округов — Ленинградского, Прибалтийского особого, Западного особого, Киевского особого, Одесского, Харьковского, Орловского, Московского, Архангельского, Уральского, Сибирского, Приволжского, Северо-Кавказского и Закавказского.

    Мобилизации подлежат военнообязанные, родившиеся с 1905 по 1918 год включительно.

    Первым днем мобилизации считать 23 июня 1941 года.

    Председатель Президиума
    Верховного Совета СССР
    М. КАЛИНИН
    Секретарь Президиума
    Верховного Совета СССР А. ГОРКИН
    Москва, Кремль.

    22 июня 1941 г.

    «Ведомости Верховного Совета СССР», 26 июня 1941 г., № 29 (144), с. 1

    +

    Я руководсвовался вот этим документом. Только напечатан был в моей книге. Что касается твоего документа, то я его нигде не встречал, возможно он был рассекречен и опубликуован, после того, как вышли книги и статьи про мобилизацию и войну, в т.ч. и сборники документов. А возможно это подделка. Не знаю.

    1. Звісно, москальські пропагандони спочатку брехню в своїх книжках друкують, а потім на свою брехню посилаються, як на факти)))
      Але зараз є інтернет і багато чого можливо перевірити в режимі реальнго часу, але московіти на чолі з путлером продовжують як діди вважати, що можливо брехати, бо джерелами інформації є лише державний пропагандон в телевізорі та газета «правда»)))

  8. Да, маскальские пропагандисты в корягу озверели. Я и сам после 2014 их ТВ не смотрю. Нет смысла.

      1. Лично вам-нет. Потому что вы, как в детском саду выпрашиваете конфеты. Противно слушать нытье каждый месяц. Видимо, не в силовых структурах служили. Денег не хватает, иди работай. Нытики. Позорище страны.. Уже бы молча ждали своей очереди. Ноют и ноют.. Когда конфетку дадут?

      2. ЕЩЕ ОДИН ПОПРОШАЙКА ВЫЛЕЗ. Зачем она тебе? Опять все быстренько пропьешь и прожрешь. СТЫДОБА!!!!

  9. Зе стурбований боротьбою із армійськими генералами. Залужний його турбує. Або Ермака з Москви в дупу пхають, треба розвалити країну з середини. З пенсіями ми попали , залежимо від американського траншу. Можуть затримати, або частинами сплачувати. Хто п’є, тому нема буде чим закусити. Картопля дорожчає.

  10. Товарисч я вахту не взмозі тримати, казав кочегар кочегару. Вогонь у буржуйці зовсім загас, дрова утягнули цигани

    1. Кепськи, пензіон прислали а про супсідію забулі.
      Раніше супсідія приходила першою, а зараз десь застрягла.

  11. Загрозливі слова чув на ютубі: Пенсія за лютий може бути останньою. Хто зна, як воно насправді буде. Попереджаю, що не провокую нікого.

    1. Ти б приготувався, заповіт там і таке інше, якщо тобі на ютубі казали, що у тебе остання пенсія в лютому.

  12. Заповіт кому? Рідним, які ненавидять за те, що не поклав своєчасно на службу болт і не зайнявся бізнесом, як окремі і зробили? Розумію, що держава є державою, але подивитися на її керівників. Шашлики хотіли жарити та каву в Ялті пити
    Важкі часи переживаємо. Тримайтеся!

    1. Набухайся як завжди, та поскигли, що держава в тебе не та, родичі нетакі і життя просрав нікчема)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ