Человек не терпит насилия!

Єнакієвська криша конвертаційних центрів (Афоня)

Афонін Дмитро В’ячеславович, перший заступник ГУ ДФСУ у Кіровоградській області, 08.12.1971 р.н., уродженець Донецької області м. Єнакієве. Колишній співробітник ГУ Міндоходів у Луганській області.
Після призначення на посаду в ГУ ДФСУ у Кіровоградській області провів кадрові ротації та призначив на керівні посади осіб, повністю підконтрольних йому та здатних сприяти йому у вимаганні неправомірної вигоди у СПД регіону.
Так, на посаду начальника оперативного управління (податкової міліції) призначено його близького друга Короткого В.А. Спільно з останнім запровадили механізм отримання неправомірної вигоди від СПД. Так, зміст його полягає в наступному: за вказівкою Афоніна Д.В. до ЄРДР за надуманими підставами вносяться відомості щодо вчинення протиправної діяльності. В подальшому працівники податкової міліції постійно проводять псевдо слідчі дії (обшуки, вилучення майна, арешти майна та розрахункових рахунків,тимчасові доступи, тощо) які паралізують роботу СПД. Вказаними діями працівники податкової схиляють власників СПД до надання неправомірної вигоди за підприємницькій неперешкоджання діяльності.
Наприклад, за вказаною схемою на даний час здійснюється тиск на керівництво ТОВ «Кіровоградпостач» (ЄДРПОУ 37168244), а саме постійно накладаються арешти на майно, проводяться обшуки за фактичною адресою та посадових осіб товариства. Проте, керівництво товариства відмовляється у наданні неправомірної вигоди та організувало декілька акцій протесту під будівлею ГУ ДФСУ у Кіровоградській області. В результаті вказаних дій, підприємство понад півроку не працює, бюджет України недоотримує кошти у вигляді податків, а більша частина співробітників вимушені були звільнитись.
Крім того, вказаний посадовець через свого підлеглого – заступника начальника оперативного управління Пісного О.О. здійснює «дахування» реалізації контрафактних підакцизних товарів, під особистим наглядом знаходиться діяльність Олександрійського лікеро-горілчаного заводу.
Окремо, вимагає уваги «сімейне» життя Афоніна Д.В. Так, з 2015 року в нього триває «службовий роман» з Чабаненко І.В., яка на даний час перебуває на посаді заступника начальника штабу оперативного управління ГУ ДФСУ у Кіровоградській області, має звання капітана податкової міліції, а фактично виконує роботу секретаря в його приймальні. До початку відносин з Афоніним Д.В. перебувала на посаді спеціаліста сектору діловодства оперативного управління, виконувала роботу секретаря в приймальні та не мала офіцерського звання.
Крім того, Чабаненко І.В. перебуває на фінансовому утриманні Афоніна Д.В., який декілька разів на рік оплачує їй дороговартісні закордонні подорожі. Також, враховуючи те що дружина Афоніна Д.В. мешкає у с. Щурове Слов’янського району Донецької області Чабаненко І.В. фактично мешкає разом з ним, що є порушенням ЗУ «Про запобігання корупції»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ