Человек не терпит насилия!

Агент впливу ФСБ РФ в рядах Служби безпеки України

Сьогодні в країні відбуваються неймовірні зміни, нарешті з’явилася надія на те, що Україна позбавиться багатолітнього впливу Російської Федерації на свою внутрішню та зовнішню політику.

Нам даний шанс побудувати Україну, яка буде самостійно, керуючись виключно інтересами населення будувати своє майбутнє.

Однак, задля цього потрібно пройти значний та тернистий шлях, подолати як внутрішніх так і зовнішніх ворогів, де Служба безпеки України має йти в авангарді.

Порошенко та його корупційна команда — це і є наш внутрішній ворог, який як ракова пухлина пронизав усі ланки влади та суспільство в цілому, секторально зруйнував нашу державу, поглумився над безпекою країни, спаплюжив Службу безпеки України.

Вперше за всю історію держави найвище керівництво СБУ раптово, в паніці, піджавши всого хвоста втекли за межі України після демократичної зміни влади в країні, звичайно не с пустими руками. Розуміючи той збиток, який був нанесений державі та її населенню, усвідомлюючи свою роль в цих діях, першим побіг пан Демчина П.В. — перший заступник голови СБУ — начальник ГУ БКОЗ, одразу ж після присвоєння йому Порошенком звання генерал-полковник. На даний час, Демчина П.В. скоріше за все знаходиться у своєму маєтку в Іспанії адже він вже цивільна особа, де єдиним його бажанням є те, щоб про нього забули або може знайти гарного пластичного хірурга.

Втеча Демчини П.В. стала великою несподіванкою для всієї його команди, а вона досить велика та розгалужена як у центральному апараті СБУ так і в регіональних управліннях, адже одним із його задумів є призначення своїх довірених людей на керівні посади у самому ГУ БКОЗ та підрозділах БКОЗ в регіональних управліннях. Такий маневр, на його думку, має дезорієнтувати нове керівництво СБУ, а також ускладнити ідентифікацію його людей, за допомогою яких він буде впливати на обстановку, робити капості та планувати всій реванш.

Коваленко С.О. — заступник (подільник) Демчини П.В, ставленик т.зв. “офісу” (Грановський, Кононенко), який відповідав за контроль контрабандних потоків зі всієї України теж пішов в небуття після присвоєння йому звання генерал-майор.

Вони втекли з грошима народу України, аморальні та безпринципні особистості, які залишили свій спадок у формі керівників управлінь та підрозділів БКОЗ, яким надано вказівки втриматися за любих умов, а далі буде видно, може у когось і вийде переметнутися або залишитися на посаді.

Серед інших, найбільше занепокоєння викликає начальник ГВ БКОЗ Управління СБ України в Харківській області — Терлецький Євген Вікторович за сумісництвом кум заступника Демчини П.В., а саме, молодого генерала Дралюка І.М.

Сам Терлецький Є.В. молодий хлопчина з смт. Свеса Сумської області, який завжди прагнув переїхати до столиці, де великі можливості та великі кошти. Нажаль, розумом Євген не вийшов, тому вирішив, що потрібно мабуть жінку знайти заможню і знайшов таки — Стебліну Марію Олександрівну, 04.12.87 року народження, уродженку м. Феодосія АР Крим, на даний час, громадянку Російської Федерації.

Стебліна М.О. В свою чергу є дочкою генерального директора Феодосійського колективного підприємства “РІЧ” громадянина Російської Федерації Стебліна Олександра Юрійовича, якому належить база відпочинку “Вимпел” (у минулому пансіонат завода “Вимпел”, що виготовляв обладнання для ракетно-космічних комплексів) на березі Чорного моря 2,5 га землі, в тому числі свій пляж. За часи керування вказаною базою відпочинку сім’я Стебліних стали мультимільйонерами та після 2014 року всі набули російського громадянства, налагодили контакти із окупаційною владою та продовжили збагачуватись, розшируючи при цьому свій бізнес, відкриваючи нові готелі та ресторани.

Проте, таке процвітання привернуло увагу ФСБ РФ, в результаті чого у 2016 році Стеблін О.Ю. Був засуджений на 4 роки за шахрайство в особливо велеких розмірах, відмивання коштів та завищення вартості дитячих путівок до бази відпочинку “Вимпел”.

(кому цікаво: https://kafanews.com/novosti/126332/v-feodosii-predprinimateli-osushdeny-na-4-i- 2-5-goda-lisheniya-svobody-za-zavyshenie-stoimosti-detskikh-putyovok_2016-12-08)

Стебліна М.О., розуміючи своє вкрай не вигідне становище, тиск з боку ФСБ РФ та можливість втратити все, попередньо проконсультувавшись із Терлецьким Є.В. Прийняла рішення піти на угоду із ФСБ РФ. А запропонувати ій було що, адже Терлецький Є.В. має багато зв’язків в найвищому керівництві СБУ, сам є керівником та може не тільки отримувати конфіденційну інформацію, а й впливати на роботу СБУ в цілому.

Так було завербовано органами ФСБ РФ діючого керівника підрозліду БКОЗ Харківського Управління СБУ Терлецького Є.В.

При цьому, задля зберереження конфіденційності, а також унеможливлення його виявлення зустрічі співробітниками ФСБ РФ проводяться з ним за межами України під приводом зустрічей із жінкою, здебільшого в Італії із завзятою періодичністю.

Крім того, в разі виникнення термінових завдань, Стерліна М.О. приїжджає до Терлецього Є.В. та передає (отримує) інформацію особисто. По території України Стерліна М.О. переміщується на авто марки Jaguar із номерами прикриття. В свою чергу, Терлецький Є.В. має в соєму користуванні автомобілі марок Mercedes Benz E-200, Lexus RX350, BMW X6, також користується номерами прикриття при поїздках по Україні.

Корупція минулої влади була настільки безмежною, що стала внутрішнім ворогом нашої держави та допомогла нашому зовнішньому ворогу стати сильнішим, впровадити в органи, які призвані боротися із шпигунством своїх агентів впливу.

Вказана інформація стосується кожного, адже про які перспективи та майбутнє держави можно казати, коли керують люди, керовані ФСБ РФ.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ