Человек не терпит насилия!

ДПТСУ — общение коллег. Новая тема

Новая тема. для обсуждения. Просьба излагать насущненные проблемы, а не диб…лизм

Оцените материал:
54321
(Всего 20, Балл 3 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

1 476 ответов

  1. Ми молодші інспектори чергової частини теж можемо сказати що Іванович як начальник класний був. До нього можна було прийти і отримати пораду і він завжди був правий і захищав і відмазував нас як міг на всіх рівнях. Реальний офіцер який дійсно був на своєму місці.

  2. Олександр Іванович Солов’ян як офіцер та керівник адекватний. Вміло між крапель реалізовував ті задачі, які на нього були покладені не Чернишовим, Пащенко, Стеценком, Насоновим, Висоцькою, Тюлєнєвим, Палагнюком… а службою!!! Бо ця пиздода міняється, а службу треба комусь нести… от він і ніс. Розумний офіцер, а не комерсант… уїбани, як той Ричок комерсант хрєнов

  3. Знаю Солов’яна Олександра з 2005 року від тоді коли він розпочав свою службу ще в Державному департаменті України з питань виконання покарань. Добрий і надійний офіцер, який знав свою справу.
    А та пиздота що залишилась в черговій частині в обличчі Гаврилюка та Довженка і мизинця його не варті.

  4. Атаманчука Женю і Жигачова Миколу теж шкода хлопці були надійні, розумні і справжні офіцери. Шкода що розумних не люблять в генеральній дирекції і прибирають.

  5. Біба (Гаврилюк) і Боба (Довженко) два довбойоба. Ваш рівень оголошувати в рупор (увага повітряна тривога)(відбій повітряної тривоги) і фури на Святошино розвантажувати. А керувати персоналом чергової частини ви не здатні. Якщо Біба хитрожопий і вміло застосовує це то Боба тупий як валянок йому пояснюєш як потрібно робити а воно дивиться на тебе як баран на нові ворота. Від недолугих керівників страждає персонал.

    1. Если с Довженком общались только по телефону и особо сказать нечего ну немного туповат а так как клерк пойдёт. А вот с Гаврылюком служили в СИЗО, это редкой масти пидарок. Он когда переходил в дежурную часть на Мельникова, я тогда ещё говорил, пацаны хлебанут говнеца. Пидор который идёт по трупам к цели и ему всегда было похуй на коллектив.

    1. Біба не сміши людей так як ти лижеш і барабаниш своєму гаспадіну Речку ніхто так не вміє навіть Боба відпочиває.

  6. Перефкрия с Мельникова, то хто у вас нач. Дежурной части? Вижу после Ковгана и Шияна, у вас одни мелкие и трусливые подковерники)))))
    Походу самый умный там, так это дворник.

    1. Очень жаль дворники проходят кастинг у Рычка, так что у нас идет круговое стукачество и дибилизм на всех уровнях.

  7. Пока не было Рычка в ГД и не было склоков и говнища. Сколько людей уволено по велению Рычка, много…. интересный факт, на освободившееся места приходят люди Рычка. Удивляюсь Стеценку куда он смотрит.

    1. Убогий стеценко всю гамняную роботу доверил асинизатору рычку-мулососу, а оно и радо стараться трудится с перевыполнением плана.

  8. Свое место под солнцем, нужно выгрызать зубами.
    Хватит завидовать, учитесь работать.

    1. Сірожа, дивись зуби не зітри, гризун ти наш. Ти до ричка в кабінет заходиш передом чи задом?

  9. Як вони заїбали своїми фурами нас молодших інспекторів чергової частини після суток ще посилають розгружати ті йобані фури. Коли це вже кінчеться. За ту зарплату яку платять хай Ричок Гаврилюк і Довженко розгружають ті фури.

  10. Александр Генадиевич когда станете В.О. начальника увольняйте без сожаления продажных уродов таких как Цупор, Божок.Гаврилюк.

  11. Стеценко все. Теперь давайте не допустим чтобы у руля в гд стала эта гунявая ментовская морда.

  12. За должность начальника говна и пара в ГД, развернулась не шуточная борьба. В то время когда под Бахмутом хлопцы горят в танках, Довженко выбрал новую машину!

  13. А что плохого в новой машине? Ну выбрал, порадуйтесь за него. Может он копил на неё всю жизнь.

  14. Коллектив у нас показал что и от кого ждать. Можно рычку сказать спасибо, что вывернул все гавно наружу, показал кто стукач. Теперь осталось дождаться нового начальника и надеяться ,что будет не хуже.

    1. Как раз остались стукачи удобные Речку. Чем мешали Соловьян, Атаманчук, Жигачев, Зоренко, все верно они не прогнулись под Речка. Соловьян так тот вообще был бесстрашным они с Речком когда начинали спорить в кабинете штукатурка сыпалась и он всегда отстаивал коллектив дежурной части. А кто вспомнит 24.02.2022 когда все съебались по западным котлам. Остались кто? То-то же и оно а теперь их нет, стали не удобными. Зато остался сыкливый Гаврылюк, кстати о Довженко такого сказать нельзя, сыном он не был. И постскриптум, сейчас за дежурную часть просто некому постоять, фуры разгружают, сейфы носят, ямы копают, территорию убирают одним словом превратились в удобный для Речка ручной персонал. Что ещё говорить, и куда уже ниже, если Гаврылюк ездит Речку заправляет машину уровень полковника, хули.

  15. Вы проверте 73ю.Каждый месяц сотруднники сдают деньги на помощь армии.Вы увидите много интересного.Пускай гл бух даст отчет.21марта Доробалюк Чебонян бухали в 73й.Только было слышно клоун 2 Молюсок.Доробалюк прошел все власти в том числе был на лучшем счету при янеку.

    1. Будем надеяться что оно метит на уволнение. Гунявому вообще давно пора пчелками заниматься.

  16. Юрий Віталіойович звернить увагу на свого соратника по черним ділашкам віталіка річка. Ми робим не на державу а на ноього то для пасіки, то всякі запчастини збираем. Нам ця морда вже надоїла. Приймить якісь міри.

  17. З приводу дій дегенерата гречанюка рекомендую звертатися до уповноваженого ВРУ з прав людини Лубінця

    1. Як раз Гречанюк нормальний керівник. А тобі якщо наступили на хвіст то не роби ці висери.

      1. Який з тебе дегенерата «нормальний» керівник? То у Висоцької на колінах сидиш, то в ОРД дибільні коментарі даєш. Коли уже працювати почнеш?

        1. Афігеть, труслівий мелкій підорас кощинец свой недуг в прдвіг превратіл)))))
          Вася, сматайся в 13-ю установ, і чіфірні там с главпітухом! Так сказать покажи евроінтеграцию!))))
          Будеш европейскую юстіцию по правельному- коленосідельному путі проводять!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ