Человек не терпит насилия!

Відкритий лист жителів Кіровоградщини з приводу злочинної діяльності Володимира Духно

На території Кіровоградської області боротьбу з економічною злочинністю ”веде” Духно Володимир Миколайович.
Як “ведеться” ця боротьба, якими методами, які причини та наслідки полум’яної боротьби?

З березня місяця 2017 року пан Духно В.М. очолює без перебільшення потужну державну правоохоронну структуру регіонального значення, в порядку ротації кадрів органів національної поліції, переводом з м. Чернігова.
Головне в роботі даного підрозділу запобігання, виявлення та припинення злочинної діяльності у сфері економіки, як злочинних груп так і фізичних (юридичних) осіб, які підривають економічні основи цивілізованого господарського процесу у всіх підгалузях промислової та підприємницької діяльності, боротьба з фіктивним підприємством та тіньовим сектором економіки.
За період роботи на такій важливій посаді Духно В.М. ні громада Кіровоградщини, ні апарат правління органів вищого обласного керівництва, такі як ОДА та Обласна Рада не відчули позитивних зрушень у сфері подолання корупції та виявлених і припинених злочинів у сфері економічної діяльності, адже Володимир Миколайович персонально одноособово очолив корупцію та економічну злочинність Кіровоградської області.
Побори підприємців, рекет із застосуванням підконтрольних структур; кришування всіх тендерних процедур у сфері будівництва, реконструкції поточних ремонтів об’єктів соціальної, будівельної, дорожньої сфери; створення сприятливих умов для забороненого ігорного бізнесу; змови з іншими правоохоронними та контролюючими органами з метою тотальних наїздів, підстав, провокацій, порушення кримінальних справ до неугодних господарників з метою примусити до сплати незаконних вигод (хабарів) або усунення з ринків цих підприємців, створення їм несприятливого клімату в роботі та надання переваг конкурентам, які використовують пана Духно В.М. для отримання своїх надприбутків.
За час “роботи” Володимира Духно не повернуто до бюджетів усіх рівнів жодної державної копійки здобутої злочинцями внаслідок порушення закону.
Область не побачила жодної резонансної справи у сфері економіки доведеної до суду з конкретними посадками до місць позбавлення волі корупціонерів, злочинних економічних груп.
Для прикладу багато років на території між містом Кропивницьким та Кіровоградським районом здійснювало свою діяльність ТОВ ”Кіровоградський кар’єр”, але внаслідок зміни власника та хаотичної роботи втратило ліцензію (дозвіл) на видобування щебеневої продукції, корисної копалини державного значення. Тобто, відсутність ліцензії на видобуток позбавив права видобування, та здійснення економічної діяльності з метою отримання прибутку. В той же час в минулому 2017 році даний суб’єкт господарювання, шляхом застосування злочинних економічних схем видобув більше 500 тисяч тон щебеневої продукції з подальшою незаконною реалізацією.
Ні вибухи, ні скарги громадян, ні звернення активістів, органів влади до Управління по боротьбі з економічною злочинністю очолюваною паном Духно Володимиром не стали підставами для припинення злочинної діяльності економічних ділків.
Причиною всьому є злочинна змова панів Крившенка Олександра Геннадійовича та керівника УБЕЗ в області пана Духно Володимира Миколайовича.
Порушення для фікції кримінального провадження стало ширмою для продовження спільного грабунку надр Кіровоградщини.
Наслідком бездіяльності пана Духно В.М. є багатомільйоні збитки завдані економіці Кіровоградської області та державі незаконним видобутком, не сплатою податків, тінізацією господарської діяльності та створення умов для розвитку економічної злочинності.
В області стали на конвеєр фіктивні вибіркові примітивні кримінальні справи по відношенню до опозиційних депутатів, суб’єктів господарювання, які очолюють господарники з ознакою опозиційності, тотальне стеження, переслідування за вільне висловлення своїх думок.
Підрозділ очолюваний паном Духно В.М. використовує професійних провокаторів із числа колишніх оперативних працівників, які за долю малую провокують справи. До числа свідків практично по всім справам залучаються одні і ті самі люди, які нібито випадково з’являються на місці події або скоєння злочинну. Для перевірки цих фактів достатньо заглянути в протоколи по фіктивним кримінальним провадженням.
Підім’явши під себе тіньовий сектор економіки пан Духно В.М. поширив діяльність і буйним цвітом розцвів ігорний бізнес.
У змові з податківцями, а саме Гавренковою Тетяною, заступником фіскальної служби області, пан Дунхо В.М. кришує 27 ігорних закладів, тільки по місту Кропивницький, в такому ж форматі працюють спільники у містах: Знам’янка, Олександрія, Світловодськ, Новоукраїнка, Гайворон та інших замаскувавши злочинну діяльність під інтернет клуби, спортлото, лотерейні заклади, окремі бари, ресторани, кафе.
За підрахунками неофіційних джерел із самих цих підрозділів (інформаторів) сьогодні тіньовий оборот грошей складає 2 млн. доларів США, який осідає, зрозуміло у тих хто дозволяє цю злочинну діяльність.
Особливого розмаху у 2017 році і в поточному році оборот матеріальних активів та грошей у сфері заготівлі та реалізації металобрухту в Кіровоградській області.
Ситуація катастрофічна тільки за повідомленням громадських активістів спеціалізованої інспекції по благоустрою міста Кропивницький, офіційних державних органів служби Безпеки України в Кіровоградській області на території Кіровоградщини налічується більш 400 пунктів прийому металобрухту, які працюють нелегально, тобто без здійснення та фіксації підприємницької діяльності.
Володимир Миколайович Духно не може з підпорядкованим йому підрозділом фахівців попередити, виявити та припинити діяльність незаконного збору металобрухту, примітивним виправдуванням того, що нібито його спеціалісти не можуть зайти на територію приватних домоволодінь.
Тут Володимир Духно показує повну, абсолютну безпорадність та бездіяльність навіть за наявності прописаних дефеніцій закону про оперативно- розшукову діяльність з можливістю здійснення як гласних, так і негласних оперативно-розшукових методів діяльності.
У даній сфері відсутні будь-які навіть поодинокі факти доведених до суду справ з подальшим обвинувальним вироком, відсутні тут і адміністративні справи доведені до суду по фіктивній підприємницькій діяльності. Не може законослухняний пан Духно В.М. використовувати методи роботи, які він зі своїми підлеглими використовує до політичних опонентів, опозиційних депутатів
Збірник металобрухту є священною коровою, да ще й дійною.
За даними органів статистики Кіровоградської області, тільки за 2017 рік вивіз металобрухту за межі Кіровоградської області збільшився на 53% (відсотки), в геометричній прогресії виросла кількість нелегальних пунктів прийому металобрухту.
Вирізають все: металеві паркани, огорожі та пам’ятники на кладовищах, металеві конструкції потужних підприємств. Навіть дійшло до того, що вирізають металеві опори та кольорові метали стратегічних господарюючих суб’єктів – обленерго, газового господарства, Укренерго, підприємств зв’язку та залізниці. І як результат, без світла, газу та зв’язку залишаються цілі міста і села.
За даними з неофіційних джерел, самої структури УБЕЗу (інформатори), збитки Кіровоградській області та державі складають за 2017 рік біля 100 мільйонів доларів США.
Громадськість запитує, а де ж пан Духно В. М., борець з економічною злочинністю, і сама ж відповідає – він очолює тіньові схеми та потоки чотирьох найпотужніших бізнесових структур, які задіяні у цій афері на території Кіровоградської області.
За час його «роботи» така діяльність набула катастрофічних масштабів. Економічні втрати та збитки області і державі нанесені бездіяльністю (та незаконною діяльністю) пана Духно Володимира Миколайовича, які потягнули за собою негативні наслідки по тінізації цього ринку та глобальних податкових втрат бюджету, повинні бути обов’язково предметом розгляду НАБУ, ГПУ, СБУ та доведені до суду.
Окремим аспектом «роботи» пана Духно В. М. є контроль за всіма закупівлями товарів, робіт і послуг в Кіровоградській області, які відбуваються в системі електронних закупівель області.
Всі структури органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, які уповноважені місцевими радами або центральними органами виконавчої влади під статус розпорядників коштів стикаються з системними фактами втручання у свою діяльність УБЕЗу в області очолюваного молодим борцем Духно Володимиром Миколайовичем.
Шантаж, погрози, листи з надуманими порушеннями, вилучення документів, порушення надуманих кримінальних проваджень – це інструментарій, який використовується для відкатів структурі Володимира Миколайовича Духно.
За повідомленням службовців та неофіційних джерел УБЕЗу обсяг відкату складає від 2% до 12% в залежності від обсягу фінансового ресурсу, об’єкту будівництва, закупівлі роботи, товару та статусу органу влади (обласний, районний, місцевий рівень).
Відкатною темою пана начальника УБЕЗу Духно Володимира Миколайовича «охоплені» без виключення всі державні та самоврядні структури області, а це більше 100 тисяч закупівель на рік.
За попередніми даними, обсяг відкатів сягає 700 мільйонів гривень, які за інформацією пана Духно Володимира Миколайовича постачаються Міністру внутрішніх справ пану Авакову А. П., згідно бравурних слів нетверезого підлеглого.
Особливим предметом і увагою державних антикорупційних органів повинна стати декларація пана Духно Володимира Миколайовича, його розкішний спосіб життя, незаконне збагачення близьких родичів, кумів, наближеного по службі оточення, афілійованих з ним по тіньовому бізнесу осіб.
Шляхом зловживання владою, використанням незаконних методів роботи, суцільної бездіяльності поряд з яскраво вираженою злочинною діяльністю як окремих фінансово-промислових груп так і окремих осіб Духно Володимир Миколайович, начальник Управління захисту економіки Кіровоградської області за період роботи на цій посаді наніс непоправних збитків економіці області та очолив тінізацію економічного сектору Кіровоградщини.
Враховуючи викладене, діяльність Духно Володимира Миколайовича підлягає перевірці контролюючих органів держави та у разі виявлення ознак злочинів в його діях або бездіяльності передбачає відкриття кримінальних проваджень з обов’язковим доведенням до суду.
Даний фактаж є офіційним зверненням до Міністра внутрішніх справ, Генерального прокурора України, Національного антикорупційного бюро України, Національного агентства України з питань запобігання корупції.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ