Человек не терпит насилия!

ПРО ПОХОВЛЬНИЙ БІЗНЕС, УТВОРЕНИЙ НА ПІДВАЛИНАХ ІНТИМУ

ПРО ПОХОВЛЬНИЙ БІЗНЕС, УТВОРЕНИЙ НА ПІДВАЛИНАХ ІНТИМУ ПРАЦІВНИЦЬ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ, З ПРЕДСТАВНИКАМИ РИТУАЛЬНОЇ МАФІЇ, КЕРІВНИКОМ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РИТУАЛЬНА СЛУЖБА» ТА МІСЬКИМ ДЕПУТАТОМ, МІСТА КРОПИВНИЦЬКИЙ.

Начальнику ГУ національної поліції в Кіровоградській області

Полового Г.О.
м. Кропивницький, вул. Яновського буд. 107/2

ЗАЯВА ПРО ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНУ

Прошу притягнути до кримінальної відповідальності головного державного ревізора — інспектора відділу КПР доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Кіровоградській області — Шадурську Вікторію Василівну, яка зловживаючи посадовим становищем та ігноруючи державний мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу, здійснюючи по дві перевірки щомісячно, повністю паралізувала роботу мого підприємства по наданню ритуальних послуг. Нічого не виявляє і знову приходить і намагається знайти будь-які надумані фінансові порушення.
В даному випадку я не одинокий, перевіркам піддаються одні, й ті ж самі учасники ринку по наданню ритуальних послуг, які перевіряються упереджено вибірково, а такі ж самі підприємства по на данню послуг, але підконтрольні голові комунального підприємства «Ритуальна служба» — Бучнева Олеся Віторівна, не перевіряються в загалі, або перевіряються формально, без виявлення будь-яких порушень.
До ГУ ДФС у Кіровоградській області надходили, і надходять до теперішнього часу, у великій кількості скарги на протизаконну діяльність начальника комунального підприємства «Ритуальна служба» міста Кропивницького – Вісяникова Юрія Івановича, пов’язану із ухиленням від податків під час надання ритуальних послуг, та нанесенню державі збитків у особливо великих розмірах.
Здійснення перевірок по отриманим скаргам громадян та підприємців, щодо незаконної діяльності КП «Ритуальна служба» м. Кропивницький, доручалося саме працівнику ДФС – Шадурській В.В., яка зловживаючи посадовим становищем, не виконуючи на належному рівні свої службові обов’язки інспектора державної фіскальної служби, здійснювала фіктивні, замість реальних, перевірки фінансової діяльності комунального підприємства «Ритуальна служба» міста Кропивницький та фізичних осіб – підприємців, які є підконтрольними депутату міськради м. Кропивницький Кролевцю А.В. та начальнику КП «Ритуальна служба», а свае, ФОП Бучнев.
Зраджуючи інтересі служби, в супереч діловим та професійним інтересам, Щадурська В.В. консультує Вісяникова Ю.І. та йому підконтрольних фізичних осіб – підприємців, щодо способів та механізмів приховування податків, заздалегідь попереджає їх про планові перевірки, а у випадках позапланових перевірок, у терміновому порядку прибуває на місце перевірки для улагодження виниклих конфліктних ситуацій. Також попереджає про необхідність перед проведенням перевірок, в терміновому порядку, прибрати неоформлених офіційно осіб та приховати тіньову документацію, також постійно Підтримує з Вісяниковим Ю.І. зв’язок в телефонному режимі.
Під час здійснення перевірок, Шадурська В.В. не виявляла, а навпаки приховувала виявлені фінансові порушення в діяльності комунального підприємства.
Коли підприємство перевіряли інші працівники ДФС, то вона особисто з ними домовлялася, щоб перевіряючі працівники не виявляли ніяких фінансових порушень. Шадурська В.В., за не виявлення фінансових порушень отримує гроші напряму від ФОП Бучнєва Олеся Вікторівна, яка є підконтрольним підприємством начальнику КП «Ритуальна служба» — Вісяникову Ю.І.
Національна поліція Кіровоградської області намагається виявити та документально підтвердити факти злочинів, а працівники ДФС за ініціативою Шадурської В.В., навпаки, вживає заходів для приховування фактів розкрадання державних коштів.
Це стало можливим в наслідок того, що Шадурська В.В., є коханко, начальника КП «Ритуальна служба» Вісяникова Ю.І., і взагалі, не соромиться з використанням інтиму підтримувати потрібні зв’язки як з Вісяниковим Ю.І., так і з представниками депутатського корпусу міськвиконкому м. Кропивницький. Підтверджується отриманням цінних подарунків у вигляді золотих виробів, в т.ч. з білого золота.
Вісяников Ю.І. оплачує всі її витрати, пов’язані з ремонтом свої приватних помешкань, виплачує незаконну щомісячну винагороду у вигляді тіньових готівкових коштів, отриманих злочинним шляхом з підконтрольних приватних підприємців, що діють на ринку ритуальних послуг, оплачує дорого коштовні сумісні походи до фешенебельних розважальних закладів, які закінчуються під ранок у вигляді інтимної близькості;
В порушення антикорупційного законодавства Шадурська В.В. здійснює приховану підприємницьку діяльність, в неї на фінансовому тіньовому обслуговування знаходиться біля 10 суб’єктів підприємницької діяльності різних форм оподаткування, які вона кришує, і з яких за це отримує щомісячну незаконну винагороду.
Протягом роботи останніх трьох років в ДФС, її матеріальне становище значно поліпшилось, а її видатки значно перевищують отримані статки родинного бюджету і не сумісні з сумою заробітної платні, яку вона отримує в ДФС.
Ті з приватних підприємців, які працюють на ринку ритуальних послуг, і не бажають, або не можуть дозволити собі примусово-добровільне обслуговування з боку Шадурської В.В., підпадають під жорстокий фіскальний тиск, залякуються штрафами, ставляться на лічильник, або взагалі уходять з ринку;
Знаходячись в змові та інтимних зв’язках з начальником КП «Ритуальна служба» Вісниковим Ю.І. та депутатом міськради Кролевцем А.І., утворилася група, яка здійснює руйнування та доводення до банкрутства КП «Ритуальна служба» з метою приватизації, за копійки, всього виробничого комплексу підприємства (цехи, територія, транспорт, склади, тощо). Як перспективну нагороду, Вісяников з Кролевцем пообіцяли Шадурській В.В. в приватизованому підприємстві прибуткову посаду комерційного директора із високою і стабільною заробітною платнею. Знаючи, що йде скорочення працівників ДФС, Шадурська кістками лягає, але робить все, щоб надавати допомогу в злочинній діяльності організованої групи, отримати прибуткову посаду та отримати, перед скороченням з ДФС, від перевіряємих підприємців максимальну кількість незаконних, готівкових, хабарних грошей.
Раніше вже неодноразово зверталися до начальника головного управління ДФС в Кіровоградській області, щодо незаконних дій Шадурської В.В., у вигляді її безрезультатних перевірок та кришування суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють поховання померлих та безпосередньо КП «Ритуальна служба», які утворили організовану злочинну групу з корумпованими зв’язками та діють на ринку ритуальних послуг м. Кропивницький, але все безрезультатно.
В діях Шадурської В.В. присутні ознаки, передбачені Кримінальним кодексом України та Антикорупційним законодавством, оскільки навмисно не виявляючи та покриваючи, під час фінансових перевірок, виявлені порушення фінансового, антикорупційного та податкового законодавств, які присутні в діяльності КП «Ритуальна служба» та суб’єктів підприємницької діяльності, що діють на ринку ритуальних послуг в м. Кропивницький, завдає значних збитків державі у вигляді не отримання податків у особо великих розмірах.
Також, згідно інформації про результати перевірки, передбаченої Законом України „Про очищення влади”, старшого ревізора інспектора відділу контрольно-перевірочної робот фізичних осіб Шадурська В.В. «Відповідно Закону України «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563, Головним управлінням ДФС у Кіровоградській області проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Шадурської Вікторії Василівни. За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Шадурської Вікторії Василівни не застосовуються заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».
Дана інформація є невірною і не відображає правдивого, реального, матеріально-фінансового стану Шадурської В.В,.
З боку ДФС Шадурську В.В. кришує її подруга, заступник начальнику ГУ ДФС в Кіровоградській області Гавренкова Т.С., міліонер, відносно якої порушено п’ять кримінальних порушень, яка по п’ять раз на рік їздить відпочивати до Єгипту, в Турцію та на Канарські острови.
Також хочу повідомити, що начальник КП «Ритуальна служба» м. Кропивницький – Всяников Ю.І. незаконно, шантажуючи усунути мене з ринка ритуальних послуг, вамагає незаконно офрмляти через моє підприємство похорона ще трьох підприємців, які не мають укладених договорів х КП «Ритуальна служба», які з використанням моїх документів надають ритуальні послуги – ховають померлих, але тіньові прибутки напряму віддають Вісяникову Ю.І. Відповідно всі фінансові проблеми з ДФС мої, а тіньовий прибуток – Вісяникова Ю.І.
Знаходячись в такій злочинній схемі, всі мої прибутки йдуть на хабарі для Шадурської В.В. та на відкати для Вісяникова Ю.І.
Прошу припини злочинну діяльність по розкраданню державних коштів, та захистити мене від свавілля працівника ДФС Шадурської В.В. та начальника КП «Ритуальна служба» Вісяникова Ю.І. та притягнути їх до кримінальної відповідальності згідно чинного законодавства.

Половой Г.О. 23.06.2018

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ