Человек не терпит насилия!

Кто есть кто в Станице Луганской

Як КП «Теплосервіс Станично-Луганського району» зігріває не тільки оселі мешканців, а й «гріє руки» керівництва КП знають у Прокуратурі Станично- Луганського району, якою, в рамках кримінального провадження № 42017131570000056 від 11.10.2017 р. відкритого за ч. 3 ст. 191 ККУ, здійснюється розслідування факту розтрати бюджетних коштів з боку посадових осіб КП «Теплосервіс Станично-Луганського району». Ці «невідомі» посадові особи примудрились під час закупівлі 2 вугільних водогрійних котлів та 2 пілетних бункерів на загальну суму 248 400,00 грн., завдати збитків на суму 134 832 грн. Тобто, практично половина вартості придбаного майна витрачена на «зігрів рук» керівництва КП.
Цікавим «співпадінням» є той факт, що директором КП «Теплосервіс Станично-Луганського району» є Ісаєва Ірина Олександрівна, чоловік якої, Ісаєв Сергій Анатолійович, займає посаду першого заступника Голови Станично-Луганської РДА. Наразі, турботливий чоловік та, поки що, шановний високопосадовець, задіявши свої чисельні зв’язки, намагається вивезти свою дружину з фігурантів справи.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ